Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

QUOTE(VILTE20 @ 2005 01 12, 12:01)
disa, as rusu nelabaj suprantu
tai nezinau ka ten irasyti pirmoje grafoje, kokia ten data?? blush-anim-cl.gif

ten reikia irasyti metus kada pastojai
Atsakyti
QUOTE(Arnika @ 2005 01 12, 13:21)
Na pagal šią metodika pas mane turėjo būt berniukas, bet yra tai mergaitė  biggrin.gif

na nezinau,man viskas atitinka,o be to gi ten procentai surasyti,tai gal tavo mergaite ir buvo tarp tu kitu.
Atsakyti
nestuke.gif galvojau, kad gims berniukas, tie tuo tikejau, kad net sapnuose matydama 2.gif tikrindavau lyti, ir ten budavo berniukai, o pas mus gime grazute dukrele.
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2005 01 12, 14:30)
na nezinau,man viskas atitinka,o be to gi ten procentai surasyti,tai gal tavo mergaite ir buvo tarp tu kitu.

Man is viso, zinai, pirmas nestumas, tai jeigu mano paskutines mmm buvo lapkricio 20, tai reiskia, kad as pastojau kuri menesi ? Gruodzio ?
Atsakyti
QUOTE(Giedruciukas @ 2005 01 12, 13:52)
Man is viso, zinai, pirmas nestumas, tai jeigu mano paskutines mmm buvo lapkricio 20, tai reiskia, kad as pastojau kuri menesi ? Gruodzio ?

sakyciau tada tu pastojai apie gruodzio 4 (priklauso nuo tavo ciklo ilgio)
Atsakyti
na dar apie tas nuojautas- man labai stipriai atrode,kad gims berniukas(ir kitiem zminem taip pat,kai matydavao mane),bet gamta labai graziai padare taip ,kaip jai reikejo- ir turiu mergyte drinks_cheers.gif taip kad labai nepasikliaukit tom nuojautom tongue.gif uztat dabar kai laukiuos,tai stengiuos neisijaust biggrin.gif
Atsakyti
Nepaisant to, kad jau ta ryta po wink_3.gif zinojau (buvau isitikinus), kad laukiuosi, bet lygiai taip pat zinojau, kad bus berniukas. Jis ir gime. Apie tai, kad pirmas bus sūnelis buvau isitikinus nuo kokiu 16 metu.
Atsakyti
del to disos pasiulyto rusisko metodo- man rodo,kad visa gruodi tegalejau pastoti tik su berniuku biggrin.gif na,laikas parodys biggrin.gif mum broliukas tikrai tiktu i kompanija,tada tureciau porele-vienas man,kitas teciui biggrin.gif

va dar pasitikrinau tuo metodu del dukrytes gimimo,tai irgi rodo,kad turejo but berniukas doh.gif taigi matyt ir si karta gali klysti ir vel gali but mergyte 2.gif megalol.gif
Atsakyti
Kai tik suzinojau kad laukiuosi,jauciau kad bus sunus.Taip ir atsitiko.Nebuvau net suabejojus.O kiek atsimenu is biologijos pamoku,tai nustatyti vaiko lyti pagal tevu gimimo datas yra visiski vejai. wink_3.gif
Atsakyti
Visą laiką kirbėjo mintis galvelėj, kad turėsiu mergytę - akurat thumbup.gif
Atsakyti
Visada galvojau -berniukas berniukas smile.gif . Nenorejau zinoti is anksto kas bus , todel echoskope neleidau skyti kas.Kalbindama pilveli susimastydavau, o jei ten mergaite blink.gif . Ir tada pakalbindavau kaip mergaite tongue.gif . bet mintys visvien apie berniuka sukosi. Net neissivaisdavau kad galeciau tureti mergaite. Nors zinojau mylesiu bet ka, vaikas planuotas smile.gif . Kai gime vaikutis, akusere iskarto nepasake kas, o as ir nepaklausiau . Kazkaip zinojau -berniukas biggrin.gif . Tik truputi veliau pakalause- ar zinot kas? BERNIUKAS clap.gif . Ir padejo man ji ant krutines wub.gif . Nepamirstama akimirka wub.gif
Atsakyti
o mano nuojauta pasirodo buvo susipainiojusi su begaliniu noru....buvau isistikinusi, jog nesioju mergyte, bet vakar suzinojom, kad berniukas... nezinau kodel, bet dabar sunku... jauciuosi tarsi kazka praradusi...
vyras tai sako kaip tik geriau, kad pirmas berniukas - sese po to gins ir uzstos smile.gif

Atsakyti