Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Kai tik suzinojau, kad esu nescia, savo pilvelio gyventojui pasakiau "labas suneli". Man net liezuvis nesiverte pasakyti dukrele, nes nuojauta buvo, kad pilvelyje gyvena sunelis ir ji manes neapgavo biggrin.gif
O budama nescia 18 savaite jau turejau savo sunelio vyrisko paso nuotrauka biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Keista...paciai man... Kai tik pradejau jausti pirmuosius user posted image judesiukus, pajauciau kad laukiuosi mergytes, visi kartojo, irodinejo smile.gif kad is pilvo, mano valgomo maisto, kad turesiu suneli! As tik nusijuokdavau laugh.gif Net rasia dienorasti butent dukrai heart.gif
AS BUVAU TEISI....
Atsakyti
Nuo pat pirmos dienos kai sužinojau,kad laukiuosi vis galvodavau:kas gi gims? Vyras l.norėjo dukrytės,bet mums abiems kuždėjo nuojauta,kad bus sūnus.Ir rubelius pirkau berniukui, net nesuabejodama.Kai atliko 1-ąjį echoskopą mūsų spejimai pasitvirtino.Kažkokia keista besilaukiančiųjų nuojauta.Dažniausiai ji neapgauna.Ir niekas čia negali paaiškinti..........................
Atsakyti
Mums, zinoma kaip ir daugumai teveliu, nera swarbi vaikucio lytis...
taciau as zinau kad turesiu lelyte smile.gif vyras taip pat jaucia ir nori mergytes...taciau kazkodel visiems tvirtina, kad bus berniukas smile.gif
na, dar 13 savaiteliu ir zinosim!!! wink_3.gif
Atsakyti
Vyras labai jau norejo mergaites, o man tas pats buvo, bet po to nuo jo uzsikreciau rolleyes.gif Kai pastojau pirma karta apie lialiu 2.gif snekedama sakau jis..... Taip issprudo, o po kiek laiko pagalvojus nusprendziau kad bus berniukas biggrin.gif Pasakiau vyrui, bet tas manim netikejo o per ekografijas vis nematydavo tiksliai kas. Pries savaite per paskutine vaikelis pats neiskente ir per visa ekrana savo grozius parode thumbup.gif Dabar tikrai neabejoju, kad nuojauta pasitiketi galima, nes net ir daktaras pats liepe neabejoti biggrin.gif
Atsakyti
pirmus menesius buvau isitikinus kad gims mergaite nestuke.gif ....o vat per visa nestuma echoskopas taip ir nerode kas??? ...aplinkiniai ypac, mociutes, is pilvo, isvaizdos sake - berniux...tad paskutini menesi jau netvirtinau, kad mergaite.. buvo laukimas, baisoka ruostis mergaitei o jeigu visgi mazius???.. taciau nuojauta pirmasisi jausmas pasitvirtino wink_3.gif
Atsakyti
Kai antrojo vaiko laukiausi, visada sapnuodavau, kad pagimdau dukrytę. Be to, visi aplinkiniai, savaime suprantama, aikšino, kad sūnui reik sesės, o ir tas neatsiliko - visą nėštumą kaip užsiciklinęs aiškino, kad pilve sesė gyvena. O aš netikėjau, ta prasme, nedrįsau tikėti, kad gali būti mergytė, nes tiek visems reikia, o vyro giminėj jų praktiškai nėra. Ir kai jau po visko gydytoja pasakė, kad gimė dukra, nepatikėjau, dar perklausiau - kas? Beje, nėštumo metu labai jau traukė prie mergaitiškų rūbų - negalėjau praeiti nei pro vieną mažučiukę suknelę, jos nepačiupinėjusi. Bet užsispyrusi neleidau gydytjai žiūrėti, kas ten pas mane gyvena. Tai vyras parduotuvėj ir juokdavosi - sakydavo - būtų užtekę vieno tavo žodžio, ir dabar galėtum tą suknytę pirkti biggrin.gif
Taip, kad pasikliaukit nuojauta, ypač nėštumo metu, bet nepulkit pasitikėti aklai.
Atsakyti
o as jokios nuojautos neturiu schmoll.gif , gal atsiras veliau
is pradziu labai norejau berniuko, tai kazkaip ir tikejau, kad bus berniukas, o dabar jau nebezinau blink.gif
Atsakyti
o pas mus is vis neaisku,kalbuosi kaip su mergyte,o sapnuoju berniukus,tikriausiai du bus thumbup.gif
Atsakyti
O mes kazkaip abu su vyru buvom isitikine, kad turesim berniuka. Parduotuvej atkreipdavau demesi tik i melynus drabuzelius, o rozine spalva visai netrauke. Na ir musu nuojautos pasitvirtino - turim nuostabu suniuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2004 12 02, 14:50)
nuo pat nestumo pradzios nerealiai tvirtai jauciu, kad bus berniukas. kiek dare echo, niekad per daug i lyti nesigilino, o as ir neprasiau, tad kolkas teturiu ta savo nuojauta. bet ji tokia stipri, kad kai apie maziuka pasakau "jis", o vyras sako - nu nediskriminuok, gal panele?, as tik pasisypsau... mergytes noreciau nerealiai, bet jauciu, kad bus tikrai ne ji.
Mamytes, pasidalinkit patirtim apie tokias nuojautas - ar ji pasitvirtina?

Pas mus seimoje buvo taip - vyras nori berniuko, o as mergaites. Visa nestuma nuojauta kuzdejo kad nesioju berniuka, net kartais pasakydavau - jis, o ir aplinkiniai daznai pasakydavo kad nbus berniukas. Deja, nestumas baigesi ir gime pati nuostabiausia mergyte yess.gif , kuria abu su vyru dievinam biggrin.gif Vat ir nuojauta mane laaaaabai apgavo.
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2005 01 10, 08:53)
Pas mus seimoje buvo taip - vyras nori berniuko, o as mergaites. Visa nestuma nuojauta kuzdejo kad nesioju berniuka, net kartais pasakydavau - jis, o ir aplinkiniai daznai pasakydavo kad nbus berniukas. Deja, nestumas baigesi ir gime pati nuostabiausia mergyte yess.gif , kuria abu su vyru dievinam  biggrin.gif Vat ir nuojauta mane laaaaabai apgavo.

as visai nepykciau, jei ir mane taip apgautu biggrin.gif tik butu tada musu mergina visa zydrai aprengta biggrin.gif nes man rankos dabar nekyla kazka rozinio pirkt, na geriausiu atveju neutraliai isrenku megalol.gif
dare mums echo stai pries savaite, galejom pasidomet, kas ten kaip, bet nutarem, kad jei jau tiek laiko nezinojom, tai tas kelias savaiteles tikrai pakentesim smile.gif zodziu, teks palaukt dar del tos nuojautos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 10 sausio 2005 - 09:02