Ale kai po nuolatinių "taip, gerai, padarysiu" pareina dvigubi ir trigubi atlyginimai, pagalvoji, gal ir verta šitaip elgtis, nors tuo metu ir galvoji "na ir bestuburė aš"
būūūūtent
aš irgi nemoku pasakyti "NE". Bet pastaruoju metu pagelbėju tokiems žmonėms, kurie po to jaučia tikrai didelį dėkingumą ir atpildas už padarytą darbą vis tiek sugrįžta ar beribės padėkos ir pagarbos, ar atlyginimų pavidalu
Man darbe labai sunku pasakyti Ne. Vyrui tai pasakyti labai lengva Pasigirsiu, labai patinka man mano darbas, darbe esu gerbiama, visada giriama, sefas stato pavyzdziu visiems mane. Zinoma, nuo didelio darbo paravrgstu, namo griztusi nebeturiu jegu vyrui kotletu iskepti... Vyrui pasakau-Ne, vakarienes nebus. O darbe, kai sefas papraso papildomai padirbeti, negaliu pasakyti NE
NEGERAI DAROT.nereikia sitaip taikstytis ,kas jie bebutu sefai,drauges,....O as papasakosiu savo istorija.Mano artimu giminaiciu dukra pernai baige vidurine.Ji istojo mokytis iunivera Vilniuje.O as gi cia gyvenu.,ir svarbiausia keli sustojimai nuo universiteto.Taigi,ji gyvens pas mane,nes as jai patinku,pas mus did namas,daug vieos ir pan... pareiske mano giminaicio zmona.As tvirtai pasakiau kad pas mus vyksta statybos,ir laisvo kambario neturiu.Irdar pasakiau,kad per vaikus su tevais susipykt visai nenoriu,o be to ir rupesciu nenoriu,nes esu be galo jautri,sokinesiu apie mergaite ir pervargsiu.Tada pradejo mane atakuoti,kad bendrabuty negalinti gyventi,ir pan...,neipratusi,reikia naminio maisto...tiesiog visokiais budais terorizavo.Bet as atsilaikiau.Tvirtai laikiausi savo pozicijos....Ir nepriemiau.Ir zinot ,kokia as dabar laiminga.Jai isnuomavo buta,nes ji i bendrabuti .nejo,bijojo tarakonu.bijojo,kad trukdys jai mokytis.....Buvau gimineje paversta negailestinga,pyko ant manes,apkalbinejo,nebebendravo ir t.t.Betgi praejo jau nuo rugsejo keli men. ...ir viskas tvarkoje.Bendraujam kaip ir anksciau ,neliko pykcio,pasikvieciu mergaite kai kada pietauti,pabendraujame.Zodziu viskas stojo i savo vezes.O galimas daiktas jei buciau prisiemus,butu buve daugiau problemu.Odabar perdege ir viskas stojosgera puse.
Siaip zmonems gan lengvai skau ne. tik vat su mylima panele taip neiseina. nemoku pasakyt,kad neturiu jai laiko.obuna taip=darbas ir panasiai. o ji studente.... kai pasakau,supranta mane. nu bet jauciasi toks negeras jausmas...
dabar tai lyg ir susitvarke=jistudijuoja kitame mieste ir gryzta tik savaitgaliais. idealu man taip.savaite dirbu,o savaitgaliais lepinames nu bet buna atostogu ir pan,ir tada vel tas pats. perspektyvoj teks to ismokt reiskias
Na sunku kartais tikrai sunku pasakyt tą "NE", bet žinau kad reikia ir viskas, nes kitaip gali būti blogai... Bet aš to dar tik mokausi... vis dar dažnai sakau "TAIP", na nemoku atsisakyti, arba nesutikti nors tu ką...