Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(naktine` @ 2007 05 12, 14:24)
Labukas visoms,
LAbai graziu zieduku cia maciau  thumbup.gif 

Vakar ir mes savuosius pasiemem  drinks_cheers.gif 
ziedukus rasite cia

mano labai panasus ax.gif tik auksas skiriasi, gal cia tik ant foto taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 05 17, 12:16)
mano labai panasus ax.gif  tik auksas skiriasi, gal cia tik ant foto taip atrodo

O kur tokius pirkote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 05 17, 02:26)
Nu dabar galit mane pulti biggrin.gif
bet zinot isimatavom jauciu visu Vilniaus aukso parduotuviu ziedus ir visi jie graziai atrodo tik vitrinose ir nuotraukose doh.gif  Tai po triju dienu matavimosi, kai jau pirstas buvo sutines tiek, kad nebgalejau suzadetuviu ziedo uzsimauti, galu gale abu nusprendem, kad patys paciausi yra klasikiniai vestuviniai ziedai.Tai va dabar tokius ir turim wub.gif  5,5 mm plocio paprasti vestuviniai ziedai(platesni negu patys paprasciausi), tik,kad ne 14 karatu, o 18. Mano ziedas 5,01g, maniskio-6g.
Ir zinokit patenkinti abu.Vis tik mados keiciasi, o musu visada bus madoje.
Be to visu tu su deimanciukais vis tiek nebutumem pirke, nes turiu suzadetuviu zieda su deimantu, tai kaip ant vieno pirsto du ziedai su deimantais atrodytu doh.gif

Na parodyk ir mums ax.gif
Labai idomu ir klasikinius pamatyt...Man labai grazu klasikiniai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 05 17, 12:16)
mano labai panasus ax.gif  tik auksas skiriasi, gal cia tik ant foto taip atrodo

Spalva?
Atsakyti
QUOTE(Liniux'as @ 2007 05 17, 12:31)
O kur tokius pirkote? ax.gif

mes tai virsuliskiu madoj, http://www.odemas.lt...juvelyriniai_lt
Atsakyti
labas mergaites noreciau ir as pasakyti savo nuomone apie ziadelius.Mums kaip tik neseniai tokia situacija buvo, nusipirkome ziedus is Aukso gijos ir veliau nusprendeme juos pakeisti, taciau cia pareiske kad ju nekeicia ir negrazina.Na palikome tai ramybeje,bet tai dar ne viskas, velaiu nunesem juos graviruoti, juvelyras man patare, kad is ju nieko gero, ir po kiek laiko jie gerokai nusitrins ir nekaip padaryti... verysad.gif as puoliau i nevilti, tai mums sutiko pagelbeti kitas juvelyras ir perdarys kitus.Na, zodziu, sumokejom dvigubai...siulyciau tikrai is ten nepirkti...
Atsakyti
QUOTE(pumpuras @ 2007 05 17, 19:43)
labas mergaites noreciau ir as pasakyti savo nuomone apie ziadelius.Mums kaip tik neseniai tokia situacija buvo, nusipirkome ziedus is Aukso gijos ir veliau nusprendeme juos pakeisti, taciau cia pareiske kad ju nekeicia ir negrazina.Na palikome tai ramybeje,bet tai dar ne viskas, velaiu nunesem juos graviruoti, juvelyras man patare, kad is ju nieko gero, ir po kiek laiko jie gerokai nusitrins ir nekaip padaryti... verysad.gif as puoliau i nevilti, tai mums sutiko pagelbeti kitas juvelyras ir perdarys kitus.Na, zodziu, sumokejom dvigubai...siulyciau tikrai is ten nepirkti...

o siaubas doh.gif
Atsakyti
Na, man patys graziausi - auksinej dovanelej. Cia kazkuri rase, kad baltas auksas nusitryne ir susibraize. Ar tikrai taip yra? Ir ka gero galit pasakyti apie ziedus is tos parduotuves? As is ten turiu zieda su safyrais, tai visai nieko siaip, tik labai retai uzsidedu, nes labai bijau sugadinti smile.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz palaikyma 4u.gif

Dar viena toki dalyka noreciau pastebeti, tie nauji siuo metu madingi ziedai labai nepatogus, mano drauge pries 4 menesius istekejo, tokius kertuotus is auksines dovaneles nusipirko, pusiau matiniai pusiau blizga, tai ji sako, kad ir jai ir jos vyrui pirstus pjauna blink.gif
O va klasikiniai, kiek mano teveliai sako, kiek ir kitos mano drauges, labai patogus.Na ir man ant pirsto labai patogu, ir maniskiui, tokie svelnus glotnus wub.gif

Nesakau, kad visi turi klasikinius pirktis ar darytis, bet mums jie patys paciausi

QUOTE(doviliuke21 @ 2007 05 17, 11:21)
Na parodyk ir mums ax.gif
Labai idomu ir klasikinius pamatyt...Man labai grazu klasikiniai... wub.gif

Parodysiu kita savaite, pati nemoku is fotiko i kompa nuotrauku susikelti, maniskis grys tada parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 17 gegužės 2007 - 23:53
QUOTE(tasha @ 2007 05 18, 00:47)

O va klasikiniai, kiek mano teveliai sako, kiek ir kitos mano drauges, labai patogus.Na ir man ant pirsto labai patogu, ir maniskiui, tokie svelnus glotnus wub.gif

Nesakau, kad visi turi klasikinius pirktis ar darytis, bet mums jie patys paciausi

drinks_cheers.gif man jie irgi patys paciausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 05 18, 00:47)
Aciu mergytes uz palaikyma 4u.gif 

Dar viena toki dalyka noreciau pastebeti, tie nauji siuo metu madingi ziedai labai nepatogus, mano drauge pries 4 menesius istekejo, tokius kertuotus is auksines dovaneles nusipirko, pusiau matiniai pusiau blizga, tai ji sako, kad ir jai ir jos vyrui pirstus pjauna blink.gif

Parodysiu kita savaite, pati nemoku is fotiko i kompa nuotrauku susikelti, maniskis grys tada parodysiu mirksiukas.gif

Labai lauksiu... 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit pasakyti, kur geri juvelyrai, man reikia sumazinti vestuvinius ziedus. NOriu, kad butu tikrai geras ir nesugadintu. Nes Ten kur darem tai is 3 kartu nesugebejo padaryt tokio dydzio kokio reikia. Arba per didelius padaro, arba per mazus. Vyriskas klasikinis, mano su briliantciukais.

Papildyta:
Cia man reikia Vilniuje
Atsakyti