Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

grazus ziedukai visu.
Mes uzsisakem klasikinius, be nieko, balto aukso - 0,4, mm, bet brangiausiojo milimetru storesnis. Tai noriu paklausti, ar gerai, nes man atrodo, kad tada jie vienodi atrodys, nes vyro pirstai storesni... Ar yra atvirksciai! Kaip jums atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 05 21, 14:39)
grazus ziedukai visu.
Mes uzsisakem klasikinius, be nieko, balto aukso - 0,4, mm, bet brangiausiojo milimetru storesnis. Tai noriu paklausti, ar gerai, nes man atrodo, kad tada jie vienodi atrodys, nes vyro pirstai storesni... Ar yra atvirksciai! Kaip jums atrodo g.gif

mes darem MB platesni, nes kadangi vyru pirstu apimtis ir dydis zenkliai skiriasi nuo moteru, tai plonas ziedukas atrodo neproporcingai g.gif
Opalė manau teisingas sprendimas
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 05 21, 14:39)
grazus ziedukai visu.

Mes ir manau skirtingu dydziu darysim, nes moters ir vyro pirstai gerokai skiriasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 05 21, 20:20)
Mes ir manau skirtingu dydziu darysim, nes moters ir vyro pirstai gerokai skiriasi. smile.gif

O pas mus MB ziedas truputi plonesnis atrodo optiskai, man regis kad jie vienodo plocio yra, bet vyriskas yra gerokai didesnio dydzio, nes namo labai maziukas rolleyes.gif
Atsakyti
mano sirdis linksta prie klasikiniu
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 21, 22:32)

Man klasikiniai tai tokie, kuriuos musu teveliai nesioja thumbup.gif . O jau truputi isgraviruoti ar su kitu metalu man jau nebeklasikiniai smile.gif .
Kaip jau rasiau, as visada maniau, kad noresiu normaliu lietuvisku auksiniu vestuviniu ziedu, bet dabar tikriausiai apsistosim ties balto aukso ziedais smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 21, 23:32)

sitie man labai grazus..tik kazkaip noretusi balto aukso..idomu, kaip jie tada atrodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svet_lana @ 2007 05 21, 08:17)
Labas rytas  4u.gif
Idomi tema, peržiūrėjau šiek tiek  blush2.gif
Ir ką galiu pasakyti iš savo varpines, žiedą nešiojų jau 9,5 m, ir tikrai nežinau kaip jis atrodytu po tiek laiko, jei būtų ar graviruotas, ar su baltu auksu, ar dar su kokiais pribambasais  g.gif
Daug gražių žiedų mačiau, bet nepraktiškai. Klasikinis žiedas ir po daigelio metu atrodo gerai, o visi tokie madingi  g.gif Juk plaunant indus ar darant namų ruošos kokius darbus nenuiminesit kiekviena karta, o pirštines nevisada tinka kokiam darbui atlikti  schmoll.gif
Sesers žiedas graviruotas yra, tai sako prilenda visokių nesamonių, šveičia ir šveičia jį  blink.gif

as irgi norejau kazko imantresnio madingesnio,bet gerai kad maniskis atkalbejo del to kad bus nepraktiska.uz tai issirinkom situos buvom nusiziureje stai tokius bet man dydzio nebuvo ir iskart prigasdino,kad nepratemps verysad.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
sveikos,
musu ziedeliai, gaminti is musu aukso pagal musu uzsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 22, 13:28)

Gala, is kur tu tokius grazius ziedelius trauki mirksiukas.gif 4u.gif ????
Atsakyti
sveikos,
musu ziedeliai, gaminti is musu aukso pagal musu uzsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti