Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(lucja @ 2007 05 17, 16:19)

kokie grazus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
va sitie man 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
man grazu balto aukso, bet jie man atrodo kaip sidabras. o jei tai vestuvinis ziedas, tai ne visi ir supras, kad apsizenijus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 18, 11:36)
man grazu balto aukso, bet jie man atrodo kaip sidabras. o jei tai vestuvinis ziedas, tai ne visi ir supras, kad apsizenijus  tongue.gif

per televizoriu karta snekejo 'Auksinio velniuko' savininkas,tai sake, kad baltas auksas realiai nera toks baltas,o ji kazkuo padengia,kad taip atrodytu ir po kurio laiko nusitrina...

beje, kai ieskojom sau ziedu,tai iskart mus perspejo,kad dvieju auksu ziedus negalima nei padidint,nei pamazint....

na o va pridedu musiskius ziedelius, kuriuos pasiemem vakar-tik nelabai gerai matosi kazko irezimas ir briliantas: 4u.gif
user posted image

user posted image

darem pagal situos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carisma @ 2007 05 18, 10:33)
Merginos, gal galit pasakyti, kur geri juvelyrai, man reikia sumazinti vestuvinius ziedus. NOriu, kad butu tikrai geras ir nesugadintu. Nes Ten kur darem tai is 3 kartu nesugebejo padaryt tokio dydzio kokio reikia. Arba per didelius padaro, arba per mazus. Vyriskas klasikinis, mano su briliantciukais.

Papildyta:
Cia man reikia Vilniuje

Matau, kad vestuves jau greitai ax.gif bet kiek as zinau kad jeigu ziedas su akmenuku tai nelabai gerai ji mazinti ar didinti verysad.gif nes gali iskristi akmenukas. Patarti konkreciai del juvelyro negaliu, bet girdejau kad kazkur zveryne yra geri.
O siaip del to mazinimo, man irgi buvo truputi per didelis, bet nekrito is pirsto, o kai orai atsyla tai visada pirstai biskuti sutinsta tai kaip ir geras dydis pasidaro. Tai as ir nemazinau. :mirksiukas
p.s.o jeigu planuojat vaikeli tai tikrai pirstai sustores
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucja: 18 gegužės 2007 - 12:37
sian pasiemem savo ziedukus, daremes Vilniuje Pylimo g.

user posted image
Atsakyti
išdrįsiu ir aš įkišti trigrašį į jūsų temą ax.gif kadangi švęsime vestuvių 5 metines vasarą tai nusprendėm su vyru naukus žiedukus įsigyti (nes vyro žiedelį nugvelbė verysad.gif )
žiūrinėjau visus modeliukus, rinkausi ir nusprendžiau, kad mūsų pirmieji žiedukai buvo thumbup.gif o jie buvo (mano dar ir yra) paprasti klasikiniai vestuviniai žiedukai su akute (deimantuku) ir patogu ir gražu - niekur nekliūna ir prie sužadėtuvių žiedelio derinasi, bandau įkelt foto bet nelabai ten matosi kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpuras @ 2007 05 17, 19:43)
labas mergaites noreciau ir as pasakyti savo nuomone apie ziadelius.Mums kaip tik neseniai tokia situacija buvo, nusipirkome ziedus is Aukso gijos ir veliau nusprendeme juos pakeisti, taciau cia pareiske kad ju nekeicia ir negrazina.Na palikome tai ramybeje,bet tai dar ne viskas, velaiu nunesem juos graviruoti, juvelyras man patare, kad is ju nieko gero, ir po kiek laiko jie gerokai nusitrins ir nekaip padaryti... verysad.gif as puoliau i nevilti, tai mums sutiko pagelbeti kitas juvelyras ir perdarys kitus.Na, zodziu, sumokejom dvigubai...siulyciau tikrai is ten nepirkti...

blink.gif blink.gif blink.gif geras, mes kaip tik ruošėmės iš ten pirkti
ačiū už info smile.gif
Atsakyti
[quote=Jolike,2007 03 14, 21:02]
[quote=Cica:),2007 03 11, 20:10]
Įkeliu keletą žiedų foto 4u.gif Gal kuriai nors patiks smile.gif
user posted image
fantastika wub.gif
[/quote]

man jie labai grazus, 4u.gif thumbup.gif tuo labiau, kai mes norim balto aukso. smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(remisita @ 2007 03 16, 17:11)
as net negalvojau kad man reikes juos gaminti,as pamaciau parduotuvej Ernest Jones ir viskas,bet vitrinoje buvo mazas dydis,tai gal del to gamino,nors as manau jie ten tik pvz laiko,nes visada gamino,nes mano MB mano mirksiukas.gif  smile.gif  suzadetuviu zieda pas juos uzsakinejo,tai per 2sav.padare,o vestuvinius abu matai per menesi  su virsum.O auksas aisku ju,as nemanau kad londone gali savo auksa duoti parduotuveje...turbut nesuprastu doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man patinka Ernest Jones, bet tik balto aukso ziedai. smile.gif . Man anglu auksas is vis nepatinka schmoll.gif
Pats tikriausias man rusiskas auksas( turiu omeny geltona auksu). Niekada nepirkciau anglu aukso darytu vestuviniu ziedu smile.gif mirksiukas.gif
Cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
tikrai grazus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Idomi tema, peržiūrėjau šiek tiek blush2.gif
Ir ką galiu pasakyti iš savo varpines, žiedą nešiojų jau 9,5 m, ir tikrai nežinau kaip jis atrodytu po tiek laiko, jei būtų ar graviruotas, ar su baltu auksu, ar dar su kokiais pribambasais g.gif
Daug gražių žiedų mačiau, bet nepraktiškai. Klasikinis žiedas ir po daigelio metu atrodo gerai, o visi tokie madingi g.gif Juk plaunant indus ar darant namų ruošos kokius darbus nenuiminesit kiekviena karta, o pirštines nevisada tinka kokiam darbui atlikti schmoll.gif
Sesers žiedas graviruotas yra, tai sako prilenda visokių nesamonių, šveičia ir šveičia jį blink.gif

Atsakyti