Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar linzės?

Is visko daromi piniguciai huh.gif Man tai keista, kad vienoj optikoj paprastai turi tik 1 ar kelias linziu rusis. Galvojau - ateisiu ir issirinksiu bent jau is 10 gamintoju.
Nu man dar reikia priprasti prie situ visu dalyku, visgi tai nauja man smile.gif
Atsakyti
Tina* su Sventem biggrin.gif

Gamintojai tik keli,o kontaktiniu lesiu rusiu daugybe,pradedant vienadieniais baigiant metiniais. Tik kai tau reikia vienos rusies pvz.menesiui tai saraselis sutrumpeja iki keliu varijantu. Ir tuolab ne visos optikos prekiauja visais gamintojais,jos renkasi tai kas pelningiausia.Todel ir lieka toks "didelis" pasirinkimas 1 ar 2 varijantai.
Ir as siulau pirkti kontaktinius lesius kai vyksta kokios nors nuolaidos,kad ir tuo metu tau ju nereikia keisti ,kadangi ju galiojimas maziausiai 3 metai.
Prireiks juk rolleyes.gif

clap_1.gif newyear.gif
Atsakyti
na va as jau irgi prisijungiu prie kompanijos su linzem smile.gif Nuostabu kai viska matai smile.gif Nusipirkau spalvines, deja, kadangi turiu ir siaip sviesias akis, tai jos man beveik nieko nepasviesino akuciu, bet idomu vistiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 01 05, 19:11)
na va as jau irgi prisijungiu prie kompanijos su linzem smile.gif Nuostabu kai viska matai smile.gif Nusipirkau spalvines, deja, kadangi turiu ir siaip sviesias akis, tai jos man beveik nieko nepasviesino akuciu, bet idomu vistiek smile.gif

As irgi vis dar kaifuoju nuo to gero jausmo,kai viska matai ir akiniai ant nosies netupi smile.gif
Atsakyti
HELP Mano linzes pasidare kazkokios minkstos, patezusios. Bet akyse diskomforto dar nejauciu. Ar metas jas jau keisti? Atsakykite prasau, nes tai pirmosios mano linzes ir dar ne viska gerai ismanau, bijau pakenkti akims. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2005 02 11, 20:50)
HELP Mano linzes pasidare kazkokios minkstos, patezusios. Bet akyse diskomforto dar nejauciu. Ar metas jas jau keisti? Atsakykite prasau, nes tai pirmosios mano linzes ir dar ne viska gerai ismanau, bijau pakenkti akims. unsure.gif

Jauciu, kad jos jau visko "prisigere" blink.gif - gal geriau patars minsktas nesiojanciosios, bet jei akims nera gerai, reiskiasi butina keisti.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2005 01 07, 18:01)
As irgi vis dar kaifuoju nuo to gero jausmo,kai viska matai ir akiniai ant nosies netupi  smile.gif

Faina kam jos tinka. Aš pastoviai akinių nenešioju, tik vairuodama ir parduotuvėj, nes kainų nedažiebiu. O linzes bandžiau prieš kelis metus. Man netiko - akys nepriėmė, buvo akių uždegimas - labai baisūs skausmai kokias dvi dienas. Atsižegnojau aš tų linzių, su jom reikia atsargiai.
Atsakyti
O kaip su linzemis vasara prie juros? JUk smelio i akis gali pribireti ar maudantis suraus juros vandens patekti? Ka tada darote? Pati linzes nesioju mazai, nes labai jautrios akys. O noreciau ....
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2005 02 12, 20:10)
O kaip su linzemis vasara prie juros? JUk smelio i akis gali pribireti ar maudantis suraus juros vandens patekti? Ka tada darote? Pati linzes nesioju mazai, nes labai jautrios akys. O noreciau ....

Aš maudausi su linzėmis. Smėlio nepribirėjo...
Mano regėjimas -6, -8. Su akiniais maudytis tikrai neičiau. Na ramiame ežere galima, bet ne jūroje. O be akinių ar linzių aš nelabai matyčiau, kur sugrįžti, ypač jei daug žmonių būtų. Trumpiau sakant - neįžlibinčiau.
Atsakyti
As irgi pasisakau uz linzes, nors vakarop norisi jas issiimti kuo greiciau. Einu ir prie juros su jomis, ir maudausi, bet aisku reik atsargiai ax.gif
Atsakyti
as ir linzes nesioju, nes su akiniais nejaukiai jauciuos bendraudama (kaip uz lango biggrin.gif),
o su linzemis jauciu dideli diskomforta baseine, ezere, vejuota diena, prirukytoj patalpoj ir t.t.
gal kada nors matysiu gerai wink.gif
turiu svajoniu apie operacija lazeriu
Atsakyti
Darkart noreciau paklausti linziu nesiotoju "turinciu staza": kokie pasireiskia pozymiai, kai linzes jau reikia mest lauk? kaip tai suprasti?
Atsakyti