Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar linzės?

QUOTE(Tina* @ 2004 12 19, 11:17)
Vakar su lizemis isbuvau labai ilgai. Tiek dar neteko. Nuo pat ryto iki nakties. Biski pavargo akeles, vakare tai pajauciau.
Bet vistiek man su jomis  thumbup.gif
Uztat siandien sedziu su akiniukais ir ilsinu akis  smile.gif

Vat apie tuos akies braizymus as irgi buvau girdejus.Todel turiu ir akinukus,nors su linzem kolkas nieko blogo nepajutau.Tiesa visai nesenai jas isigijau.Kaip bebutu buna gyvenime situaciju,kada jos nepakeiciamos (kad ir tavo mineta scena).
Atsakyti
Malonu buvo isgirsti ir kitokia nuomone.
Atsakyti
Kas del akiu braizymo ir akiu salinimo,tai gal kalba eina apie kietas lindes ?
Nes as maciau tokius zmones kurie nesioja kietas linzes ir kaip jas priziuri sad.gif .
Tai tada tikiu ,kad nesiojimo rezultatas akiu salinimas blink.gif

newyear.gif
Atsakyti
Kazkaip man itartinai pasirode didziosios optikos. Nusivyliau jomis.Kiek klausinejau-toks jausmas kad ju asortimentas-tik vienadieniai lesiai. Dabar turiu menesinius, ir pirksiu 3 men. vel toj pacioj optikoj.Nes toks vaizdas kad gigantes optikos tik pinigus kala.Ar gali buti kad neturi? g.gif
Neminesiu kurioje, bet pries keleta metu daremes su sese akinukus, na tuos per 1 valanda. Nezinau kokius man stiklus idejo, bet kai po metu okuliste patikrino seses akinius per mikroskopa ir palygino su receptu, pakraupo mad.gif Matyt chebryte tuo momentu taip greitai tinkamu dioptriju stiklu neturejo. Ir tai dar labiau nusilpino jos akis, dabar -6 berods.
Tai va, mergaites, bukite atidzios.Kartais kaina ne visada atitinka kokybe.
Gal dar kam taip buvo nutike?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2004 12 17, 00:00)
Pasakykite man linziu naujokei, ar kiekviena karta saziningai dziovinate konteineriukus?

Ne rolleyes.gif
Atsakyti
o varge... juos dar džiovinti reikia? Niekad nedžiovinu, praplaunu po kranu ir viskas biggrin.gif Nu linzes tai prižiūriu, bet ir tai, nekeičiu tirpalo kasdieną.
Aš pati negaliu akinių nešioti, nes jaučiu kompleksą. Aš sau negraži su akiniais, jaučiuosi negerai, nes man nedaro tokių rėmelių, kokių aš noriu. Arba pasiūlo daryti - tada stiklas kainuoja 400 Lt. Dar antras, 200 už rėmelius. Ką aš, gal kvaila tiek už akinius mokėti? O jei sulaužysiu sekančią dieną? Tada beliktų pasikarti... Nešioju linzes jau apie 13 metų, ir artimiausiu metu nežadu jų atsisakyti... Nu nebent man kuri optika už protingą kainą padarys akinius su tais rėmeliais, kurių aš noriu.
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2004 12 19, 20:07)
apie kietas linzes ?
Nes as maciau tokius zmones kurie nesioja kietas linzes ir kaip jas priziuri sad.gif .
newyear.gif

Kaip priziuri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2004 12 19, 21:39)
o varge... juos dar džiovinti reikia? Niekad nedžiovinu, praplaunu po kranu ir viskas  biggrin.gif  Nu linzes tai prižiūriu, bet ir tai, nekeičiu tirpalo kasdieną.
Aš pati negaliu akinių nešioti, nes jaučiu kompleksą. Aš sau negraži su akiniais, jaučiuosi negerai, nes man nedaro tokių rėmelių, kokių aš noriu. Arba pasiūlo daryti - tada stiklas kainuoja 400 Lt. Dar antras, 200 už rėmelius. Ką aš, gal kvaila tiek už akinius mokėti? O jei sulaužysiu sekančią dieną? Tada beliktų pasikarti... Nešioju linzes jau apie 13 metų, ir artimiausiu metu nežadu jų atsisakyti... Nu nebent man kuri optika už protingą kainą padarys akinius su tais rėmeliais, kurių aš noriu.

As tai dar noriu pasidaryt akinukus be remeliu.Tik stiklas.Sakiau bandysiu Šeimos optikoj. Ten mano sesei parinko labai fainus.Malonus zmones dirba, kainos normalios.
O del linziu ir kainu - tai jos juk irgi nepigiai atsieina.Oho kokie akinukai iseitu sunglasses2.gif
Atsakyti
blush-anim-cl.gif jokiu konteineriu nedziovinu, ir va taip jau n metu tvarkingai gyvenu smile.gif isplaut isplaunu, kai skysti prisimenu pakeist blush-anim-cl.gif o ir tai ganetinai retai padarau. ir nera tos linzes toks jau be proto jautrus dalykas akims, kaip visi isivaizduoja - aisku, jus pakraupsit, bet karta man buvo taip - kasem mes laukuose bulves, o man kazkas i aki ikrito...as patryniau, o linze slept ir iskrito...i vaga...as tokiomis ziauuuuuriai purvinomis rankomis (kitu neturejau laugh.gif ) paemiau ta linze is tos vagos, ir - kurgi kisi - i aki....nes zinojau, kad iki vakaro namo negrisiu, tai kurgi desi ta linze? ir nieko, pamirksejau, ir viskas tvarkoj. akiu nieks nepasalino tongue.gif
Atsakyti
Jurasiau, gal ir per stiprias. g.gif
Nes mano linziu stiprumas toks pats kaip ir akiniu. Bet akis pries jas parduodant visada tikrina ir pritaiko linzes...
O cia merginos rase, kad linzes turi buti silpnesnes nei akiniai...

Atsakyti
Kate, linzes tikrai turi buti silpnesnes, tau matyt blogai pritaiko kad galva svaigsta. man kai parinkinejo linzes, kiek pamenu, ju stiprumas apie 1 skyresi nuo akiniu. jei neklystu smile.gif
Atsakyti
As pasitikslinau, tikrai linzes pirkau tokio paties stiprumo kaip ir akinius. Bet parenkant jas tikrai tikrino akis.
Reikes si karta apie tai paklausti, nes kita savaitele planuoju jas pirkti.
Ir nezinau, ar bandyti tas, kurioms akcija ir kurios kainuoja maziau, t.y. jusu minetas Fielman'e, ar pasilikti ties tomis, kurios tikrai tiko.
Sakykit, ar yra tokiu, kuriu akys problematiskos, jautrios ir pan. ir kurioms labai tinka Fielman'o kontaktiniai lesiai?

Atsakyti