Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar linzės?

Kate, mano vyras visada pirko fielmane ir buvo patenkintas, o va dabar netycia (patingejo pedint iki fielmano tongue.gif ) nusipirko optometrijos centre. ir keikiasi susiriesdamas, sako nu nemalonu akyse nors tu ka mad.gif siaip tai patariu tau nepagaileti 10 lt gydytojo apziurai, lai parenka tau linziu stipruma kokio reikia. turetu ir visos problemos baigtis. nes galvos skausmas greiciausiai ir bus susijes su per stipriomis linzemis. as tai abiem rankom uz fielmana, tuolab kad ten gera akcija. tik pirk menesines, paziuresi, kad pinigu labai daug neismestum. uz 39lt turetum susisukt su gydytojo konsultacija, linzemis ir skyscio buteliuku dovanu. ne taip ir baisu biggrin.gif as dar ir pati galvoju kiba reik dar viena pora nusipirkt kol akcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2004 12 20, 13:16)
Sakykit, ar yra tokiu, kuriu akys problematiskos, jautrios ir pan. ir kurioms labai tinka Fielman'o kontaktiniai lesiai?

Man Fielman'o netiko...
Atsakyti
Jeigu aš neklystu, tai Fielman`e tik vieno dydžio - 8,6 bazinės kreivės linzės už tokią kainą. Mano bazinė kreivė 8,4, tai kartą ir man pasiūlė tas akcijines. Na, nelabai man patiko... Dabar jau antri metai perku silikonines - visai kitaip akis jaučiasi, nei su paprastom.
Atsakyti
Nesioju linzes 11 metu. Keiciu kas 9-15 men. Slyksciausia baruose, kai pabuvus tarp dumu 2-3 val atrodo, kad linzes lipa lauk blink.gif . Bet pakanka tankiau pamirkset ir dazniausiai praeina. Man okuliste rekomenduoja geriau nesiot akinius, nes turiu astigmatizma, beje, del to buna tikra kancia keisti linzes, nes tenka isbandyt 3-8 poras, kol randu tinkama varianta mad.gif . Kartais tai uztrunka ne viena savaite. Ilgiausiai kankinausi tris savaites. Bet vis tiek sakau akiniams NE!!! biggrin.gif Nes man rodos per tuos akinius net makiazo nesimato.
Atsakyti
O as nesiojuos ir akinius ir linzes.. smile.gif Viskas priklauso nuo nuotaikos megalol.gif jei nuotaika thumbup.gif tai linzes o jei doh.gif tai akiniai. Nors kartais buna ir atbulai man patinka ir akiniai, ir linzes... Siaip nesiojant linzes yra butina turet akinius, nes neaisku kada kas gali atsitikt..
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2004 12 19, 22:37)
Kaip priziuri? g.gif

Tiesoig teko bendrauti su tokia moteriske ,kuri papasakojo man kaip juos priziuri ir nesioja blink.gif .Na gal girdejai nikute ,kad linzes gali but virinamos,tai kalba ejo apie sitas .Jos gaminamos is tam tikro stiklo g.gif .Maza to kai mes kalbejomes jai pasirode ,kad kazkas ikrito i aki ,tai ji iseme ja ir tiesiai ............ i burna doh.gif fuuu !!! Net neklausiau kodel ji taip padare ,man tik negera pasidate pamacius shi vaizdeli wacko.gif
newyear.gif
clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2004 12 21, 21:40)
Tiesoig teko bendrauti su tokia moteriske ,kuri papasakojo man kaip juos priziuri ir nesioja blink.gif  .Na gal girdejai nikute  ,kad linzes gali but virinamos,tai kalba ejo apie sitas .Jos gaminamos is tam tikro stiklo g.gif .Maza to kai mes kalbejomes jai pasirode ,kad kazkas ikrito i aki ,tai ji iseme ja ir tiesiai ............ i burna doh.gif fuuu !!! Net neklausiau kodel ji taip padare ,man tik negera pasidate pamacius shi vaizdeli wacko.gif
              newyear.gif
clap_1.gif

tai cia caro pimp*** laiku linzes, jas ir virinti reikia, tas tiesa. o tas linziu kiasiojimas burnon irgi tiesa ir visai neslykstu, pati sitai praktikuoju: man okuliste sake kad extra atveju, kai neturi po ranka skyscio ar dirbtiniu asaru, galima nesvarumus nuvalyti seilemis, seiliu ir akiu gleivines skyscio chemine sudetis yra vienoda(aisku jeigu neuzvalgei ko nors).
mano linziu nesiojimo stazas nemazas jau, akinius uzsidedu retokai, taciau pastebejau kad akiu kraujagysliu tinklas labai isvesejes. itariu kad del to jog akys negauna pakankamai deguonies, todel sita problema sprendzia taip.
ir dar , lesiai buna visada silpnesni negu akiniai. vienadieniai ir menesiniai lesiai yra prastesniu uz ilgalaikius tuo poziuriu , kad juose maziau vandens ir automatiskai maziau akis gali kvepuoti.
o del brangiu akiniu tai mano komentaras toks: verta pirkti brangius akinius, ju tikrai nesulauzysi kita diena, be to mano akiniai nevirsijo 1000 lt, o gavau gera firmini dekla su servetele( laugh.gif )ir nemokama aptarnavima visus metus, lesiai maziau bruzinasi, juos taip paprastai nesudauzysi, o ir remu juk buna neluztanciu o tik susilankstanciu(tikrai nekainuoja baisiai baisiai).
reikia pirkti tokius akinius, kad gerai jaustumeisi su jais, kad butum grazi ir noretum juos uzsideti- tokiu principu ir rinkausi savo akinukus. del kainos pasispjaudziau pora menesiu, o dabar to neprisimindama dziaugiuosi clap.gif
perku visada bauch and lomb formos linzes su uv filtru. man jie geriausi, kaip nuolatine kliente gaunu berods 10-15 proc nuolaida thumbup.gif
kad higienos labai skrupulingai reikia laikytis suprasite tik tada kai jus aplankys bedos pvz, man buvo akies uzdegimas, akis uzpuliavo uztino ir dar su linzem vaiksciojau blink.gif doh.gif bet kokiais uzdegimo atvejais labai tinka natrio sulfacilo tirpaliukas. lesiu skysti is konteinerio keiciu kasdien, konteineriuka praplaunu, ruosiuosi pasikabinti atskira ranksluosteli rankoms pries lesiu isidejima/isemima.
paimkite lesiu skysti po naktines inkubacijos ir pakiskite po mikroskopu, duodu galva kad ten plaukios daug gyvuleliu ohmy.gif taip kad atidi svara yra ne is pirsto lauzta
BUTINA PAISYTI NUORODU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2004 12 21, 16:35)
Jeigu aš neklystu, tai Fielman`e tik vieno dydžio -  8,6 bazinės kreivės linzės už tokią kainą. Mano bazinė kreivė 8,4, tai kartą ir man pasiūlė tas akcijines. Na, nelabai man patiko... Dabar jau antri metai perku silikonines - visai kitaip akis jaučiasi, nei su paprastom.

netiesa, Fielmane yra ir 8,4 linzes(mano vyras tokias nesioja, tai tikrai zinau), tik reikia uzsakyti ir atsiimi kita diena. is karto ju dazniausiai neturi. bet jomis prekiauja, tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Na, gal aš ir klystu. Bet kai siūlė akcijines (už 29 ar kiek tai Lt), tai sakė, kad yra tik 8,6 bazinės kreivės... Gal jų daugiau turi, tai ir siūlo blink.gif ? Matai, Kaune gal visokių yra, o aš iš Panevėžio. Skriaudžia mus...O šiaip tai 8,4 kreivės tai aš pati nešioju ir visada Fielman`e perku. Bet reikia užsisakyti.
Atsakyti
Jutare, bent jau Kaune tai tikrai ir tu akcijiniu turejo, nes pirko vyras. gal Panevezy tingi uzsakinet, tai bando iskist tas tradicines mad.gif bet kad fielmane ju buna, tai faktas.
Atsakyti
Nieko nesuprantu, kas ta bazine kreive? blush-anim-cl.gif Tai dabar jei as pirkau savo pirmasias linzes tam tikroj optikoj, tai ten pat ir butinai tokias pacias vel turiu pirkt? Noriu sikart linziu,kad galeciau nesioti 3 menesius, o ne 1.Nes man per brangu kas menesi jas pirkti. O su dabartinem jauciuos thumbup.gif tai gal kitos firmos netiks unsure.gif
Atsakykite, labai prasau,nes jau sausio menesi kaip ir reikes keisti.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2004 12 22, 17:52)
Nieko nesuprantu, kas ta bazine kreive?  blush-anim-cl.gif Tai dabar jei as pirkau savo pirmasias linzes tam tikroj optikoj, tai ten pat ir butinai tokias pacias vel turiu pirkt? Noriu sikart linziu,kad galeciau nesioti 3 menesius, o ne 1.Nes man per brangu kas menesi jas pirkti. O su dabartinem jauciuos  thumbup.gif tai gal kitos firmos netiks  unsure.gif
Atsakykite, labai prasau,nes jau sausio menesi kaip ir reikes keisti.

Bazine kreive yra tavo akies ismatavimai,kitaip tariant dydis,kuri ismatuoja gydytojas okulistas,pagal tai tau parenka tinkamus kontaktinius lesius.
O kas del menesiui ar 3 men.tai as galiu pasakyt tau toki dalyka ,skirtingose optikose ju nesiojimo laika ivardija skirtingai blink.gif . Jeigu tiksliai zinai tu lesiu pavadinima pavaiksciok po kitas optikas ir paklausinek kiek jos kainuoja tik neapsigauk !!!
Sakau tau del to taip ,kad ant kiekvienos pakuotes uzrasyta nesiojimo laikas 1men. ar 3men., o juos gali tau parduoti taip kaip jiems apsimoka.Ta jau tai tikrai zinau rolleyes.gif

clap_1.gif newyear.gif
Atsakyti