Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar linzės?

Prisipazinsiu tingejau, visus 19psl perziuret, tai paklausiu, gal zinot kiek kainuoja linzes spalvotos, be dioptriju. nu jau kaip noriu zaliu akiu, kaip noriu, gal net rasciau kas padovanoja. tik labai bijau isemimo idejimo, manau nesugebeciau, nemokeciau.... sugadinciau...
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 05 06, 20:02)
O ar kyla kokiu nors problemu nesiojant linzes ir dazantis akis? ax.gif

Man tai ne mirksiukas.gif . Tik visada reikia pirma įsidėt, o paskui dažyt. Ir geriau nenaudot birių šešėlių. O vakare pirma išsiimt linzes, paskui tik valyt tušą.
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 05 06, 20:43)
as esu su tusu linze issidaziusi, neklauskit kaip biggrin.gif nzn

Nu man irgi taip keletą kartų buvo. Linzes su tušu padažiau cool.gif , bet nieko skystyje pamirkiau ir iš naujo įsidėjau. viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 05 08, 20:14)
Prisipazinsiu tingejau, visus 19psl perziuret, tai paklausiu, gal zinot kiek kainuoja linzes spalvotos, be dioptriju. nu jau kaip noriu zaliu akiu, kaip noriu, gal net  rasciau kas padovanoja. tik labai bijau isemimo idejimo, manau nesugebeciau, nemokeciau.... sugadinciau...

Nu aš irgi labaj jau norėčiau žalių akyčių, tačiau kol kas nešioju paprastas. Salomėja, o dėl išėmimo, įdėjimo po kelių praktikos kartų pamatysi, kad tai labai paprasta. Atsimenu, savo pirmus kartus, kai dėjausi linzes, tai net iš rankų iš krito, paskui visos kambariokės po kambarį keturiomis vaikščiojo ir ieškojo mano akyčių ax.gif Nu vienu žodžiu, žiopla. Pradžioj truputį buvo keista, bet po kokių poros kartų per kelias sekundes linzes įdedu į akytes thumbup.gif O dėl sugadinimo tai yra buvę, kad linzes buvau nakčiai be skysčio palikusi, bet iš ryto užpyliau, tai vėl viskas buvo thumbup.gif Sugadinti tai nelabai išeis. Man pradžioje atrodė, kad linzę su nagu galiu užkabinti, bet tai praktiškai neįmanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialyte: 11 gegužės 2005 - 10:58
QUOTE(lialyte @ 2005 05 11, 10:55)
Nu aš irgi labaj jau norėčiau žalių akyčių, tačiau kol kas nešioju paprastas. Salomėja, o dėl išėmimo, įdėjimo po kelių praktikos kartų pamatysi, kad tai labai paprasta. Atsimenu, savo pirmus kartus, kai dėjausi linzes, tai net iš rankų iš krito, paskui visos kambariokės po kambarį keturiomis vaikščiojo ir ieškojo mano akyčių ax.gif Nu vienu žodžiu, žiopla. Pradžioj truputį buvo keista, bet po kokių poros kartų per kelias sekundes linzes įdedu į akytes thumbup.gif O dėl sugadinimo tai yra buvę, kad linzes buvau nakčiai be skysčio palikusi, bet iš ryto užpyliau, tai vėl viskas buvo thumbup.gif Sugadinti tai nelabai išeis. Man pradžioje atrodė, kad linzę su nagu galiu užkabinti, bet tai praktiškai neįmanoma.

As dabar irgi labai noriu zaliu akyciu...nusipirkau pakolkas vienam menesiui linzes paprastas,o kita men. galvoju gal spalvotas issigyti,prie idegusio kuno vasara turetu atrodyti neblogai biggrin.gif
O su issidejimu tai man pirma karta viskas buvo normaliai,isideti pavyko labai greitai,bet tik kol ismokau issiimti doh.gif o dabar jau praejo savaite kaip as nesioju linzes ir viskas OK ok.gif esu labai patenkinta yahoo.gif
Atsakyti
vai koks zaliaakiu populiarumas biggrin.gif gerai, kad as naturaliai tokiom tai lindziu paperastu uztenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2005 05 11, 15:59)
vai koks zaliaakiu populiarumas biggrin.gif  gerai, kad as naturaliai tokiom tai lindziu paperastu uztenka biggrin.gif

Nu jo. Aš irgi žaliaakė ir visada jaudindavausi, kad žaliaakės nėra labai populiarios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2005 05 11, 16:59)
vai koks zaliaakiu populiarumas biggrin.gif  gerai, kad as naturaliai tokiom tai lindziu paperastu uztenka biggrin.gif

Aš šiaip irgi žaliaakė, tik kartais tam tikroje vietoje (pvz., prie tam tikros šviesos) mano akytės pasidaro rudos g.gif Ar niekam kartais nesikeičia akių spalva ?
Atsakyti
QUOTE(lialyte @ 2005 05 12, 08:11)
Aš šiaip irgi žaliaakė, tik kartais tam tikroje vietoje (pvz., prie tam tikros šviesos) mano akytės pasidaro rudos g.gif Ar niekam kartais nesikeičia akių spalva ?

Mano akys siaip irgi zalios,tik jos ne sviesiai zalios o tamsiai,o va pries saule jos pasidaro melynos biggrin.gif bet kai kurie zmones mane pavadina rudaake blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 05, 07:38)
tik nepamiršk išėmus pavalyt linzes - pasidedi ant vieno delno linzę, įlašini lašą tirpalo ir patrini su vienu pirštu kokias 10s, paskui praskalauji linzę tirpalu, įdedi į konteinerį ir užpili šviežiu tirpalu. O ryte, kai išimsi linzes, išpilk iš konteinerio panaudotą skystį ir paskalauk konteinerį šviežiu tirpalu arba šaltu virintu (jokiu būdu ne iš krano tiesiai) vandeniu ir palik iki vakaro išdžiūt.

Linzes nešioju jau gal kokie 6 metai. Aš matyt esu baisiai netvarkinga. Išėmusi linzes dažniausiai merkiu į tirpalą, jų nepavaliusi (naudoju RENU tirpalą). Kartais net nepakeičiu tirpalo nauju. O konteinerį skalauju vandeniu tik iš čiaupo, ne virintu. Gal tai priklauso nuo akių jautrumo?
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2005 05 17, 12:43)
Išėmusi linzes dažniausiai merkiu į tirpalą, jų nepavaliusi (naudoju RENU tirpalą). Kartais net nepakeičiu tirpalo nauju. O konteinerį skalauju vandeniu tik iš čiaupo, ne virintu.

Nu aš taip pat - linzes išsiėmusi iškart merkiu į konteinerį. Tirpalo nekeičiu kasdien, kai prisimenu, tada ir praplaunu su vandeniuku iš čiaupo ir pakeičiu tirpaliuką. Šiaip čia turbūt nelabai gerai, bet kažkaip, kol akytėms gerai, tai ir man gerai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lialyte @ 2005 05 12, 09:11)

Oi, ta akių spalva... doh.gif Vaikystėje buvau rudaakė, vėliau bernai kaip susitarę ėmė vadinti geltonake, paskui patapau ragana žaliomis akimis... Taip ir mainosi šitos trys spalvos, priklausomai nuo apšvietimo. Mano dukra, dar būdama mažytė, ilgai ilgai man į akis žiūrėjo, ir niekaip nesuprato, kokios spalvos mamytės akys... biggrin.gif
Atsakyti