Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar linzės?

tirpala keisti kaskart tikrai vertetu. isivaizuokit su linze iemetet i konteineri viena kita balterija, ir jos ten per nakti dauginasi. o po dvieju dienu tai ten visai tirsta. tai ka tada i akis isidedate.juolab kad ir pacios bakterijos isskiria savo veiklos produktus... blink.gif
krano vanduo yra baisiai nesvarus ne tik druskom, gelezim bet ir bakterijom. nu tai jus palaikot jas praskalaudami su tokiu vandeneliu blink.gif akys apie save primins kai bus jau labai blogai, o gydyti pasekmes kainuos daugiau nervu ir pinigu negu kasdien laikytis normalios higienos
Atsakyti
O tai konteinerį kiekvienąsyk reik praskalaut su virintu vandeniu? Nu juk virdulyje taip pat visokių kalkių? blink.gif Tai kun daryt?
Atsakyti
QUOTE(lialyte @ 2005 05 18, 13:58)
O tai konteinerį kiekvienąsyk reik praskalaut su virintu vandeniu? Nu juk virdulyje taip pat visokių kalkių? blink.gif Tai kun daryt?

nu aš tai kievienakart išpylus panaudotą skystį taip darau smile.gif , juk akytes tai vieninteles turiu.
O tame virduly tai ant dugno tos kalkės labiau nusėda smile.gif , nereikia pilt, kai vos vos vandens likę virduly smile.gif
Atsakyti
Nu reix pasitaisyti ir pradėt savo akytes labiau mylėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 18, 13:57)
nu aš tai kievienakart išpylus panaudotą skystį taip darau  smile.gif , juk akytes tai vieninteles turiu.
O tame virduly tai ant dugno tos kalkės labiau nusėda  smile.gif , nereikia pilt, kai vos vos vandens likę virduly  smile.gif

Nors linzes nesioju dar tik 3 sav. bet kiekveina karta praskalauju virintu vandeniu ta konteineri,o kai jau dedu linzes i konteineri tai visada uzpilu naujo, svaraus skyscio...man atrodo tirkai varta palaikyti svara ten kur laikau tas linzes.Ir be to juk tai visai nesunku ir laiko per daug juk nesusigaista,Na nebent kada is bedos ir nepraskalauciau,jei labai kus skubeciau ax.gif
Atsakyti
o as perku skysti gan pigiai-20 litu didelis butelys, tokio maciau tik siauliuose pas Arbocius. galioja tas buitelys 3 men, tai nori nenori laistausi juo, visada pilna konteineri pripilu, juo ir praplaunu, nes kitaip per tris men jo ir nesunaudociau. o virduly kad maziau butu kalkiu reikia naudot filtra. nejaugi kalketa vandeni geriat??juk visokie akmenukai laikui begant formuojasi. manes filtras nepaveda mazdaug apie menesi, virdulys nekalkeja
Atsakyti
Aš už akinukus. Nors ir kiek dvejota, gilintasi į tai, lieku tos nuomonės, jog bet koks svetimkūnis organizmą veikia neigiamai. Turiu praktikos ir su linzėmis, neprilipo jos man, nors mega_shok.gif
Atsakyti
Žinai, linzės tinka kaip kam. Pvz., mano draugė įsidėjusi linzes per penkias minutes perbalo, pasidarė silpna, vos neapalpo. Va, o man linzės tinka perfect. Bent kol kas. Nenoriu net atsiminti to laikotarpio, kai su akinukais vaikščiojau. Man nepatiko, nepatogu buvo ir pan. Šiaip kartais akytes reikia nuo linzių pailsinti - kelias dienas panešiot akinukus.
Atsakyti
QUOTE(lialyte @ 2005 05 18, 08:22)
Nu aš taip pat - linzes išsiėmusi iškart merkiu į konteinerį. Tirpalo nekeičiu kasdien, kai prisimenu, tada ir praplaunu su vandeniuku iš čiaupo ir pakeičiu tirpaliuką. Šiaip čia turbūt nelabai gerai, bet kažkaip, kol akytėms gerai, tai ir man gerai.  ax.gif

Lęšius nešioju jau ketvirti metai. Džiaugiuos, kad akys juos priima. Labai dažnai to konteinerio nevalau ir skysčio nekeičiu, tik tada kai matau, kad yra apnašų. Šiaip profilaktiškai karts nuo karto konteinerį pamirkau verdančiame vandenyje ir su valgoma soda praplaunu.
Atsakyti
QUOTE(Nilka @ 2005 05 19, 08:21)
Lęšius nešioju jau ketvirti metai. Džiaugiuos, kad akys juos priima. Labai dažnai to konteinerio nevalau ir skysčio nekeičiu, tik tada kai matau, kad yra apnašų. Šiaip profilaktiškai karts nuo karto konteinerį pamirkau verdančiame vandenyje ir su valgoma soda praplaunu.

paskaityk mano posta anam psl, gal pasitaisysi higienos klausimu
Atsakyti
Lesius nesioju jau 9 metus ir niekuomet ju nekeisciau i akinius schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Planuoju įsigyti lęšius. Gal kuri patartų kokiame Vilniaus optikos salone dabar vyksta akcijos, ar šiaip kurį saloną galėtumete parekomenduoti. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti