nesioju linzes jau 10 metu.teko naudotis daugelio optiku paslaugomis.dabar apsistojau ties "rega". man ji labiausiai patinka ir kokybe gera.
aš taip pat neseniai pradėjau nešioti lindzes ir esu labai patenkinta
tik išsimti dar suinkoka

QUOTE(Iracka @ 2005 05 27, 16:05)
Sveikos
Planuoju įsigyti lęšius. Gal kuri patartų kokiame Vilniaus optikos salone dabar vyksta akcijos, ar šiaip kurį saloną galėtumete parekomenduoti. Būčiau labai dėkinga

Planuoju įsigyti lęšius. Gal kuri patartų kokiame Vilniaus optikos salone dabar vyksta akcijos, ar šiaip kurį saloną galėtumete parekomenduoti. Būčiau labai dėkinga

INTER OPTIKA, Dominikonu g. 3-1,tel.2629874 (pries SV. Dvasios baznycia).darbo laikas: I-V,10.00-19.00, VI, 10.00-16.00.
tik reiktu susizinoti kada daktare buna,nzn ar kiekviena diena ji buna.man labai ten patinka,gaunu ir nuolaidas,tai abi linzes kainuoja apie 38lt, malonus aptarnavimas.
QUOTE(winter @ 2005 05 31, 14:36)
INTER OPTIKA, Dominikonu g. 3-1,tel.2629874 (pries SV. Dvasios baznycia).darbo laikas: I-V,10.00-19.00, VI, 10.00-16.00.
tik reiktu susizinoti kada daktare buna,nzn ar kiekviena diena ji buna.man labai ten patinka,gaunu ir nuolaidas,tai abi linzes kainuoja apie 38lt, malonus aptarnavimas.
kokios tavo linzes? turbut menesiui ir be uv filtro?
QUOTE(babarskas @ 2005 05 31, 22:23)
kokios tavo linzes? turbut menesiui ir be uv filtro?
taip mėnesiui aš pirkau iš karo dvejas todėl ir pigiau atsėjo

O aš tai apsigimusi ačkarikė
Ir kol kas dar nebandžiau lešių.

QUOTE(babarskas @ 2005 05 18, 19:30)
o as perku skysti gan pigiai-20 litu didelis butelys, tokio maciau tik siauliuose pas Arbocius.
Būk gerutė, pasakyk to skysčio firmos pavadinimą ir šalį, kur gamina. Ir dar gal lipdukas yra ant butelio, kas yra importuotojai Lietuvoje

QUOTE(Bajm @ 2005 06 10, 11:49)
Noriu vasarai nusipirkti vienkartinių lęšių ir skystį lęšiams valyti.
Gal žinote, kokios dabar yra akcijos-atrakcijos optikos salonuose?
Nesinori permokėti
Gal žinote, kokios dabar yra akcijos-atrakcijos optikos salonuose?
Nesinori permokėti

Negi nepirkote lęšių neseniai ?????????
turbūt nelabai perkam vienkartinius, naudojam ilgiau paprastai

QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 10, 13:35)
nu mane domina įvairios akcijos - tiek skysčiams, tiek skirtingiems lęšiams

pabandyk pažiūrėt
www.fielman.lt
www.eaglevision.lt
pagal paiešką gali paieškot Vilniaus optikos psl.
www.fielman.lt
www.eaglevision.lt
pagal paiešką gali paieškot Vilniaus optikos psl.