Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar linzės?

QUOTE(Mildukas @ 2005 08 15, 23:42)
O dėl makiažo nešiojančioms akinius - kažkur skaičiau patarimus, kaip jį pasidaryt priklausomai nuo to, ar + ar - nešioji:) vienoms reikia ryškesnio, berods -, o +-iukems kaip tik blankesni, nes akiniai išdidina jį.

Toms, kurios nesioja "-" (trumparegems), reikia darytis makiaza, kuris akis isdidina optiskai, nes pro akinuku stiklus ziurint, akys sumazeja. Toliaregems, t.y. kuriu akinukai "+", reikia akis optiskai mazinti, nes pro akinuku stiklus jos ir taip "issipucia". mirksiukas.gif Bet jei akinukai nestiprus, tai nelabai ir matosi tongue.gif

QUOTE(anzu @ 2005 08 16, 14:00)
Mano zaliom akim jos visai nieko, paryskina ir isdidina biggrin.gif

Kas isdidina akis - tai negerai?! blink.gif Kitos specialiai makiazus darosi, kad tik akys didesnes atrodytu. Gal pagalvok dar karta? biggrin.gif
Zali Focus man nelabai, ta spalva, kuria turejau - Aqua green vadinasi, kazkaip nelabai ir matesi, kad kazkokia spalva ten butu, gal atspalvis biskuteli. Man patys paciausi - Royal blue. wub.gif
Atsakyti
As nesioju spalvotus lesius su piesiniu, is pradziu galvojau kad reiks ismest nes buvo labai nepatogu, bet kelias dienas po pora valandu panesiojau ir jokio diskomforto neliko, jauciuosi su jais puikiai ir akys labai efektingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(^Angeliukas @ 2005 08 16, 16:45)
As nesioju spalvotus lesius su piesiniu  thumbup.gif

Paaiškink man, tundrai, kaip tai su piešiniu? ax.gif smile.gif
Atsakyti
Su piesiniu tai reiskia kad ant lesio yra tam tikros spalvos bruksniukai(atrodo panasiai kaip rainele) ir jie suteikia kita spalva akiai. per viduri yra permatomas rutuliukas vyzdziui, bet is pradziu tie lesiai atrodo nepatogus nes kai vyzdys issiplecia biski sunkiau matyti, bet po kurio laiko akis pripranta ir atrodo graziai ir patogu smile.gif tikiuosi supratai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^Angeliukas @ 2005 08 16, 16:45)
As nesioju spalvotus lesius su piesiniu, is pradziu galvojau kad reiks ismest nes buvo labai nepatogu, bet kelias dienas po pora valandu panesiojau ir jokio diskomforto neliko, jauciuosi su jais puikiai ir akys labai efektingai atrodo  thumbup.gif

o kiek toki kainuoja? ir kur pirkai?
ir ar jautrioms akims tinka? noriu rudu akuciu. wub.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kokiu akciju linzem zinot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palmolive @ 2005 08 24, 11:24)
o kiek toki kainuoja? ir kur pirkai?
ir ar jautrioms akims tinka? noriu rudu akuciu. wub.gif

HEHE biggrin.gif as ir nesioju rudas akutes smile.gif pirkau fielmane, kainavo lygtais 80 lt, bet su nuolaidu kortele tai 64, 1,5 men skirtos nesiot. Bet manau visose optikose ju yra pirkt, tik kad fielmane pigiausios 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, o man vakar patikrino akis, tai net pirma eilute liejasi, sakau, kox tada mano regejimas???0.00???
Baisu, ejau ir verkiau beveik...
Ka siulot ar akinius ar linzes??? Ar isvis toliau zabalai vaiksciot???? sad.gif  cry.gif

siūlau ir akinius ir linzes
akinius namuose
linzes išeinant iš namų, kad nebūtų streso eiti su akiniais arba be nieko ir aklai

aš nematau pirmos eilutes 4u.gif
nu ir kas
tokių yra daug cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 08 25, 09:57)
siūlau ir akinius ir linzes
akinius namuose
linzes išeinant iš namų, kad nebūtų streso eiti su akiniais arba be nieko ir aklai

Aš irgi taip darau - linzės įsidedu, kai einu iš namų kur, o grįžusi visada nešioju akinius namie 4u.gif
Atsakyti
A jūs man, galit paaišknt kaip tas linzes reik įsidėt ir išsiimt? mirksiukas.gif Nuėjau į optiką, ten sako, kai dediesi reik žiūrėt i priekį.Internete radau, kad žiūrėt aukštyn. doh.gif .Tai kaži kaip iš tikrųjų?

Ir ar greit išmokot jas įsidėt, išsimt?Man čia baisiau nei aukštoji matematika doh.gif
Atsakyti
nesvarbu kur ziuri. kiekvienas atidirba savo metodika kaip kam geriau isideti. pirma savaitele pavargsi o paskui vieni niekasi. as va linziu nesiojimo staza turiu kokius 8 metus tai as jas galiu isideti- issimti be veidrodziu, vaziuojant, tamsoj ir t.t. Pasidaro paprasta kaip 2x2 mirksiukas.gif

nu dabar susimasciau o kur as ziuriu kai dedu ar isimu g.gif g.gif net nezinau blink.gif nu siandien as jau jas issiemus. jei tikrai domina galiu ryt kaip desiuos isidemeti kaip ten as darau. nes dabar tai viskas automatiskai gaunasi. cia kaip ir dantis valyti- o nuo kurios puses pradedi valyti smile.gif

tik zinau kad isidejus linze pasukineju aki- kad linze atsistotu i vieta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryziuke: 08 spalio 2005 - 22:10
Ačiū Ryziuke už atsakymą.Negaliu net įsivaizduot, kaip galima įsidėt jas per kelias sekundes.Sakau, bandžiau - š... gavos.
Atsakyti