Kiek zinau, dar siuo metu yra akcija Fielman su tom cilikoninem linzem night & day, kiek zinau kainuoja per puse pigiau
na jei dar nepasibaige akcija

QUOTE(Noracka @ 2005 10 26, 09:52)
Kiek zinau, dar siuo metu yra akcija Fielman su tom cilikoninem linzem night & day, kiek zinau kainuoja per puse pigiau

Gal kas nors tiksliau galetu sia akcija pakomentuoti, ar dar vyksta ir kokia ju tiksli kaina. nagi buciau labai dekinga uz info.
QUOTE(jurgutiene @ 2005 10 25, 14:20)

Mano akys kol priprato prie kontaktinių lęšių, praėjo gal pora mėnesių. Dabar galvoju, kad kai išmokau greitai įsidėti, tai ir perštėjimas pranyko. Dar akių paraudimo ir perštėjimo priežastimi galėtų būti skystis lęšiams (reikia pabandyti pakeisti kitu).
QUOTE(zigzag @ 2005 10 26, 12:19)
Dar akių paraudimo ir perštėjimo priežastimi galėtų būti skystis lęšiams (reikia pabandyti pakeisti kitu).
Taip, manau, kad skystis gali ir netikti. Aš pati turiu linzių nešiojimo stažą jau 12 metų. Tai man geriausias linzių skystis Complete, jį perku Regoje, kainuoja 30 Lt didelis butelys

Apskritai linzės yra geras išradimas, manau kad dėl šventos ramybės jas nešiojant reikia skirti akytėms daugiau dėmesio: laiku keisti skystį, nešioti linzes pagal rekomenduojamą laiką, nepiktnaudžiauti jų neišsiimant naktį, naudoti kosmetiką, tinkančią jautrioms akims, surasti sau tinkantį linzių skystį, nepamiršti dirbtinių ašarų. Va vitaminų akims tai aš nesu bandžiusi. Klausiau neseniai optikoje gydytojos, tai sakė nėra vienų išskirtinai kažkokių stebuklingų, visi jie kažkiek panašūs. O linzes jau daug metų nešioju Baush and Lomb. Tik iš pradžių jos buvo metinės, po to pusmetinės, o dabar pasidarė jau tik 3 mėn. Ir dar - man labai patinka Regos Pilies g. gydytojai

Sveikos. Su tom linzėm tai prieš keletą metų turėjau bėdų. Nežinau kokias man jas parinko, bet mano akys tų linzių nepriėmė - buvo baisus akių uždegimas. Dvi dienas negalėjau pramerkt akių, o apie nežmoniško skausmo dar šiandien negaliu pamiršti.
Gyvenime tokio daikto nepirksiu. Taip kad su linzėm atsargiai.

pažiūrėjau, koks mano skystis lęšiams, ogi irgi SOLO
ir kaip tik prie kelias savaites viena akis pradėjo raudonuoti, galvoju lęšiai kažkokie š.... O dabar kai paskaičiau šitą temą, tai nusprendžiau, kad nuo to brudo SOLO
gavau jį nemokamai Fielmann'e ir dar kartą įsitikinau, kad gero daikto nemokamai niekas neduoda

[quote=^Angeliukas,2005 08 07, 15:12]
as turejau ir tebeturiu spalvotus lesius. ir zinok tikrai verta
mano akys is tikro melynos, bet kai isidedu rudus lesius tai visi sako kad labai man tinka, dar graziau nei tikroji spalva
yra ir paryskinanciu, bet jie vos vos paryskina spalva ir beveik nieko nesiskiria nuo tikrosios spalvos
[/quote
O gal gali smulkiau papasakoti apie spalvotus
kur perki, kiek kainuoja ir keliem menesiam jie yra?
as turejau ir tebeturiu spalvotus lesius. ir zinok tikrai verta

[/quote
O gal gali smulkiau papasakoti apie spalvotus

QUOTE(Noracka @ 2005 10 26, 09:52)

Akcija dar tėsiasi. Silikoninių lėšių (poros) kaina tik 29 Lt. Tikrai verta pasinaudoti proga:4u:
QUOTE(Drusia @ 2005 08 25, 09:04)
Aš irgi taip darau - linzės įsidedu, kai einu iš namų kur, o grįžusi visada nešioju akinius namie 

QUOTE(Dariana @ 2005 10 26, 21:01)
Akcija dar tėsiasi. Silikoninių lėšių (poros) kaina tik 29 Lt. Tikrai verta pasinaudoti proga:4u:
Bet jie, įtariu, mėnesiniai? Ar ne?
Gal kam pravers:
Parduodu BIO COMBIZONE skystį valyti, dezinfekuoti ir šalinti baltymus nuo kontaktinių lęšių. Lęšius nešiojau tik 1 dieną, nes netiko, taigi skystis tapo nebereikalingas. Beje, jei kam tinka lęšiai -2,5, SofLens galiu atiduoti....Lęšius tik praploviau 1 kartelį, skysčio buteliuką atidariau prieš 3 dienas, taigi dar galios 90 dienų. Kaina gal 15lt?
Parduodu BIO COMBIZONE skystį valyti, dezinfekuoti ir šalinti baltymus nuo kontaktinių lęšių. Lęšius nešiojau tik 1 dieną, nes netiko, taigi skystis tapo nebereikalingas. Beje, jei kam tinka lęšiai -2,5, SofLens galiu atiduoti....Lęšius tik praploviau 1 kartelį, skysčio buteliuką atidariau prieš 3 dienas, taigi dar galios 90 dienų. Kaina gal 15lt?

Ogi pas mane irgi SOLO skystis
gal dėl to ir mano akys kažko vis paperšti
Taigi jus man tundrai parašykit koks geriausias skystis, nes tas SOLO man jau kelia įtarimų, kad jis man netinka