Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar linzės?

Jau anoj temoj teiravausi, atsiliepkit linzes nešiojančios astigmatikės. Kur jas užsakot? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 10 23, 17:09)
Jau anoj temoj teiravausi, atsiliepkit linzes nešiojančios astigmatikės. Kur jas užsakot? kokia kaina?

Galima Regoj uzsisakineti wink.gif
Atsakyti
PAsidalinsiu ir as savo patirtimi del linziu smile.gif
2-3 metu nesiojau akinius ir sugalvojau pakeisti i linzes nes vasara daug patogiau, galima ir nuo saules akinius uzsideti ir plaukioti ir t.t smile.gif O dabar rudeni kaip daug kas minejo irgi super, nerasoja, neaplasa smile.gif

Tik va as linzes pradejau pries 2 men nesioti. Is pradziu viskas lyg ir neblogai.Greitai ismokau isideti, issiimti. Tik va sunkiau budavo su kaire akimi...Kelis kartus net linze suplyso...sad.gif(( Ejau i Fielman aiskintis kas cia darosi..Ar blogi lesiai, ar as nemoku isideti, issimti ?
Tai galu gale pakeite is CIba Focus i Jonson lesius...Sie tikrai geresni, didesni bet atsitiko nelaime su desines akies lesiu...iplyso sad.gif((((

Ech patarkite mergino ka daryti...Taip gera ir patogu su lesiai, bet kad jau tris kartus per 2 men suplyso...sad.gif((( Atrodo ir stengiuosi atsargiai ir vis i svaru skysti deti ir t.t sad.gif
Atsakyti
Aš visai neseniai prisijungiau prie nešiojančių linzes thumbup.gif
Šiaip jau gal mėnesiukas bus wub.gif Nagi įsidėt tai labai lengvai pavyko, o išsiimt dar lengviau thumbup.gif Kol nenešiojau irgi galvojau kaip ten gali būti sunku įsidėt ir išsiimt, ogi pasirodo tikrai nėra nieko sunkaus. Tiesa, gal būtų kur kas sunkiau jeigu būčiau su ilgesniais nagais. Prieš pirkdama linzes nusikirpau nagus, tai išsiimt labai lengva. Jeigu kam reikia galiu patarti kaip įsidėt ir išsiimt lengvai thumbup.gif
O suplėšyt tai dar pakolkas neteko. tik optikoje gyd. monėjo kad dažniausiai suplėšomos linzės kai imama linzė su nagu ne piršto plokštuma.O kaip ištikrųjų tai nežinau ax.gif
Šiaip tai turiu vieną nusiskundimą Optometrijos centru, Kaune, nes su kompu blogai nustatė regėjimą, viena akis gerai, o kita ne. Nes kai pirmą kartą įsidėjau linzes, tai viena akis prastai matė ir galva sukosi, nuėjau, patikrino akis, bet vis tiek tiek pat dioptrijų gavosi kaip kad prieš tai tai pakeitė linzę,tipo ji netokių dioprijų doh.gif bet ir ta pakeista taip pat prastai rodo. Mano mažė išpylė konteinerį su linzėm, tai vieną radau, o kitos neberadom.Tai gavau pirkti dar vieną linzių komplektą, siaubas pasirodo viena linzė ten kainuoja beveik tiek kiek komplektas, tai teko pirkti abi. Na ir ką vėl dešinė akis blogai rodo. Pabijojau jau eiti ketvirtą kartą linzę keist, ir taip jau kažkaip įtariai į mane ten žiūri doh.gif Todėl kažkaip visai man nebepatinka ta optika doh.gif
O kur jūs perkate linzes, kokiose optikose g.gif Gal žinot vietų kur linzes parduoda po vieną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritukas @ 2005 10 24, 12:28)
Aš visai neseniai prisijungiau prie nešiojančių linzes  thumbup.gif
Šiaip jau gal mėnesiukas bus  wub.gif Nagi įsidėt tai labai lengvai pavyko, o išsiimt dar lengviau  thumbup.gif Kol nenešiojau irgi galvojau kaip ten gali būti sunku įsidėt ir išsiimt, ogi pasirodo tikrai nėra nieko sunkaus. Tiesa, gal būtų kur kas sunkiau jeigu būčiau su ilgesniais nagais. Prieš pirkdama linzes nusikirpau nagus, tai išsiimt labai lengva. Jeigu kam reikia galiu patarti kaip įsidėt ir išsiimt lengvai  thumbup.gif
O suplėšyt tai dar pakolkas neteko. tik optikoje gyd. monėjo kad dažniausiai suplėšomos linzės kai imama linzė su nagu ne piršto plokštuma.O kaip ištikrųjų tai nežinau  ax.gif
Šiaip tai turiu vieną nusiskundimą Optometrijos centru, Kaune, nes su kompu blogai nustatė regėjimą, viena akis gerai, o kita ne. Nes kai  pirmą kartą įsidėjau linzes, tai viena akis prastai matė ir galva sukosi, nuėjau, patikrino akis, bet vis tiek tiek pat dioptrijų gavosi kaip kad prieš tai tai pakeitė linzę,tipo ji netokių dioprijų  doh.gif  bet ir ta pakeista taip pat prastai rodo. Mano mažė išpylė konteinerį su linzėm, tai vieną radau, o kitos neberadom.Tai gavau pirkti dar vieną linzių komplektą, siaubas pasirodo viena linzė ten kainuoja beveik tiek kiek komplektas, tai teko pirkti abi. Na ir ką vėl dešinė akis blogai rodo. Pabijojau jau eiti ketvirtą kartą linzę keist, ir taip jau kažkaip įtariai į mane ten žiūri  doh.gif Todėl kažkaip visai man nebepatinka ta optika  doh.gif
O kur jūs perkate linzes, kokiose optikose g.gif Gal žinot vietų kur linzes parduoda po vieną g.gif

anksčiau kai nešiojau linzes
teko suplėšyti ne vieną kartą
ir visuomet visose optikose man parduodavo 1 vienetą

nebūtina pirktis porą
Atsakyti
Aciu Dievui (ir mokslininkams biggrin.gif ) uz toki isradima kaip linzes thumbup.gif
Nesioju linzes jau daugiau nei 6 metai, ir labai dziaugiuosi, kad galiu gerai matyti, ir kad regejimo laukas yra neapribotas, kaip nesiojant akinius.
Beje, renkuosi silikonines linzes - su jomis akys jauciasi zymiai komfortiskiau nei su senos kartos linzemis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 10 23, 18:14)
Galima Regoj uzsisakineti wink.gif

Siaubingai brangu sad.gif
Merginos, gal žinot kur astigmatinės normalia kaina?
Atsakyti
4u.gif labukas. as taip pat akiniuota biggrin.gif linziu negaliu nesiot, nes parausta akys, persti ir t.t, tenka but su akinukais. bet dabar mastau apie akiu korekcija g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritukas @ 2005 10 24, 11:28)
Jeigu kam reikia galiu patarti kaip įsidėt ir išsiimt lengvai  thumbup.gif

Pasakok, labai įdomu thumbup.gif
Atsakyti
Bajm, o kiek viena linzė tau kainuodavo g.gif Aš kaip įsivaizduoju tai viena linzė turi kainuoti perpus pigiau negu komplektas g.gif Už komplektą tai net nežinau kiek mokėjau, nes dabar optikoje buvo akcija linzių komplektas + skystis kainuoja 89 Lt. O viena linzė kainuoja 72 lt doh.gif kažkokia nesamonė. Pas mane linzės day&night , ant pačių linzių užrašyta "ciba" Reiks eiti į kitą optika, nesamonė tam optometrijos cetre doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritukas @ 2005 10 26, 08:27)
Bajm, o kiek viena linzė tau kainuodavo g.gif Aš kaip įsivaizduoju tai viena linzė turi kainuoti perpus pigiau negu komplektas  g.gif Už komplektą tai net nežinau kiek mokėjau, nes dabar optikoje buvo akcija linzių komplektas + skystis kainuoja 89 Lt. O viena linzė kainuoja 72 lt  doh.gif

pusę kainos smile.gif

visada, kai pamatau kokią optiką, netingiu užeiti ir paklausti linzių kainų (kartais nešioju vienkartinies)
iš pradžių nejauku
bet dabar pripratau ir maždaug orientuojuosi situacijoje

kas čia bus, jeigu visi prekybininkai kėsinsis į mūsų pinigus biggrin.gif
Atsakyti
as isigijau uz 140 linzes metams ir lesiu skysti
Atsakyti