Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar linzės?

QUOTE(ViChy @ 2005 10 30, 16:17)
Linzes nesioju nuo vasaros,viskas buvo gerai,akims jos tiko,maciau puikiai,jas nesiodavau ne kasdiena,visada tvarkingai jas dezinfikuodavau,plaudavau tuos konteinerius...  ax.gif bet va jau kelinta diena,issidejus linze i viena aki labai persti,raudonuoja,asaroja... sad.gif kitai akiai viskas puiku,bandziau sukeisti linzes,bet tas pats... kas cia galetu buti? ar galesiu dar kada nesioti linzes,tikiuosi cia nieko rimto... gal kam taip buvo?  sad.gif

man irgi taip pat buvo tai vaikščiojau kaip vampyras raudonom akim schmoll.gif ir kiek naudojau visokių lašiukų praeidavo o įsidėjus linzes - vėl tas pats po kelių dienų prasidėdavo scare.gif pirkau naujas linzes maniau bus geriau bet nė velnio. Dabar linzių jau keli mėnesiai kaip nebenešioju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winter: 31 spalio 2005 - 12:52
QUOTE(winter @ 2005 10 31, 12:51)
man irgi taip pat buvo tai vaikščiojau kaip vampyras raudonom akim  schmoll.gif ir kiek naudojau visokių lašiukų praeidavo o įsidėjus linzes - vėl tas pats po kelių dienų prasidėdavo  scare.gif pirkau naujas linzes maniau bus geriau bet nė velnio. Dabar linzių jau keli mėnesiai kaip nebenešioju  blush2.gif

Kaip gaila... sad.gif tikiuosi ta akis susitvarkys,nes jau taip pripratau prie linziu,kad akiniu tiktai nenoriu nesioti pastoviai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 10 31, 13:48)
Kaip gaila...  sad.gif tikiuosi ta akis susitvarkys,nes jau taip pripratau prie linziu,kad akiniu tiktai nenoriu nesioti pastoviai  schmoll.gif

man irgi dabar panašiai darosi, tai aš lęšius nešioju tik tada, kai kur nors einu smile.gif parėjusi išsiimu ir vaikštau su akiniais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 10 23, 17:09)
Jau anoj temoj teiravausi, atsiliepkit linzes nešiojančios astigmatikės. Kur jas užsakot? kokia kaina?

Linzes pirkau Kaune optikėlėj priešais Girstupį buvusį, sumokėjau ~500Lt su nuolaidomis (čia prieš kokius 2-2,5 metų), po 5 mėnesines dėžutėje +1 mėginukas... taigi, 6 poros, tiesa, ašies pilnai taip ir neatitaikė. Nešioju ne kasdien, tai kol kas dar neišbaigiau.
Beje, dėl rėmelių - Fielmann dabar akcija rėmeliai nuo 0 Lt, linzės nuo 29 Lt, nesenai atsiėmiau berėmius iš jų, sumokėjau tik 29 Lt už rėmelius, bendroj sumoj gavosi 236Lt, įskaitant gamybą ir pasitikrinimą pas gydytoją (ką domina, galiu įkelti nuotraukytę)
Tiesa, norėjau pasiklausti - gal kam buvo, kad iškristų linzė - nejuntamai? Čia nesenai buvau įsidėjus, ėjau... kadangi šiek tiek pasikeitė regėjimas ir ašis, vienai akiai jau ne visai atitinka, vis pasukdavau, o po to noriu pasukt - nebėra! Taip ir nesupratau, nei kur, nei kada iškrito... o gaila, nes nesenai buvau naują dėžutę atsidarius... turbūt daugiau kol kas nepirksiu linzių, lauksiu, kol atpigs... labai jau brangios jos astigmatikėms cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 10 30, 16:17)
Linzes nesioju nuo vasaros,viskas buvo gerai,akims jos tiko,maciau puikiai,jas nesiodavau ne kasdiena,visada tvarkingai jas dezinfikuodavau,plaudavau tuos konteinerius...  ax.gif bet va jau kelinta diena,issidejus linze i viena aki labai persti,raudonuoja,asaroja... sad.gif kitai akiai viskas puiku,bandziau sukeisti linzes,bet tas pats... kas cia galetu buti? ar galesiu dar kada nesioti linzes,tikiuosi cia nieko rimto... gal kam taip buvo?  sad.gif

QUOTE(winter @ 2005 10 31, 13:51)
man irgi taip pat buvo tai vaikščiojau kaip vampyras raudonom akim  schmoll.gif ir kiek naudojau visokių lašiukų praeidavo o įsidėjus linzes - vėl tas pats po kelių dienų prasidėdavo  scare.gif pirkau naujas linzes maniau bus geriau bet nė velnio. Dabar linzių jau keli mėnesiai kaip nebenešioju  blush2.gif

QUOTE(Baltija @ 2005 10 31, 15:05)
man irgi dabar panašiai darosi, tai aš lęšius nešioju tik tada, kai kur nors einu  smile.gif  parėjusi išsiimu ir vaikštau su akiniais  rolleyes.gif

Ir noriu įspėti - jei tik pradeda raudonuot, JOKIU BŪDŲ NENEŠIOKIT TOLIAU LINZIŲ, bent kol akys nusiramins visiškai. Man po kelių tokių panešiojimų į paraudusias akutes, gydytoja aptiko ragenos sudrumstėjimų. Saugokit regėjimą, jis turi būti svarbiau už norą gerai atrodyti. Vos tik paraudonuoja, persikelkit prie akinių, lašiukai, galbūt vitaminai - saugokite akutes, nes po to iš viso linzių negalėsite nešioti!
Atsakyti
o astigmatikėms reikia kažkokių specialių lęšių? g.gif
visada perku focus day&night cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 10 31, 22:46)
o astigmatikėms reikia kažkokių specialių lęšių?  g.gif
visada perku focus day&night  cool.gif

Specialių ne pagal firmą, bet pagal dioptrijas, o man ir pagal ašis. Tiesa, dažniausiai, jei cilindras silpnas - iki 0,5-1 dioptrijos, tiesiog išrašo padidintos sferos linzes. Mano atveju cilindras per didelis, gamintojai tokio neturi, išrašo didžiausią - 2,25 dioptrijos cilindrą ir dar sfera tam pačiam...
Atsakyti
gal kuri naudojote KL Johnson&Johnson ? rolleyes.gif
Atsakyti
As nesioju Johnson&Johnson lesius..

Va jau antras menesis perku tokius pat.
Anksciau pirkdavau Ciba Focus bet man nepatiko sad.gif(( ir suplyso vienas lesis..O va Johnson tokie minksti, daug lengviau isideti ir tfu...tfu..tfu lengviau issiimti..Nes seniau tai prisikankindavau kol issimdavau..

Bet mano regejimas dar nera labaaai blogas -1.75
Atsakyti
QUOTE(Ritukas @ 2005 10 28, 08:52)
Ogi pas mane irgi SOLO skystis  doh.gif  gal dėl to ir mano akys kažko vis paperšti  doh.gif Taigi jus man tundrai parašykit koks geriausias skystis, nes tas SOLO man jau kelia įtarimų, kad jis man netinka  doh.gif

O aš savo vyrui padovanojau elektrinį linzių valymo aparačiuką, kuris valymui naudoja paprastą fiziologinį tirpalą ir nereikia jokių cheminių tirpalų.
Atsakyti
QUOTE(Lokiene @ 2006 01 17, 12:47)
O aš savo vyrui padovanojau elektrinį linzių valymo aparačiuką, kuris valymui naudoja paprastą fiziologinį tirpalą ir nereikia jokių cheminių tirpalų.

Kas cia per aparatas? bigsmile.gif Niu papasakok,labai jau sudominai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Editule @ 2006 01 18, 15:18)
Kas cia per aparatas? bigsmile.gif Niu papasakok,labai jau sudominai  biggrin.gif

Telpa ant delno ir valo linzes ultragarso pagalba. Sudedi linzes i krepseli, ipili kelis ml paprasto fiziologinio tirpalo i valytuva ir paspaudi mygtuka. Po poros minuciu jos svariausios, nereikia laikyti tirpaluose per nakti. Bet svarbiausia, kad nebutina naudoti spec. tirpalu, kurie dar ir kainuoja.....
Atsakyti