Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar linzės?

QUOTE(Dariana @ 2005 10 26, 21:01)
Akcija dar tėsiasi. Silikoninių lėšių (poros) kaina tik 29 Lt. Tikrai verta pasinaudoti proga:4u:

Aciu uz info, butinai reiks pasinaudoti sia akcija ir siuos lesius isbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 10 27, 22:59)
Gal kam pravers:
Parduodu BIO COMBIZONE skystį valyti, dezinfekuoti ir šalinti baltymus nuo kontaktinių lęšių. Lęšius nešiojau tik 1 dieną, nes netiko, taigi skystis tapo nebereikalingas. Beje, jei kam tinka lęšiai -2,5, SofLens galiu atiduoti....Lęšius tik praploviau 1 kartelį, skysčio buteliuką atidariau prieš 3 dienas, taigi dar galios 90 dienų. Kaina gal 15lt?
user posted image

o kiek ml skystis?
Atsakyti
QUOTE(Ritukas @ 2005 10 28, 07:52)
Ogi pas mane irgi SOLO skystis  doh.gif  gal dėl to ir mano akys kažko vis paperšti  doh.gif Taigi jus man tundrai parašykit koks geriausias skystis, nes tas SOLO man jau kelia įtarimų, kad jis man netinka  doh.gif

Jau rašiau, pabandyk COMPLETE, būna Regoje. Tikrai thumbup.gif, nemanau, kad nusivilsi. Dar kažkį neblogą buvau nusipirkusi Fielmane, irgi tiko jautrioms akims, tik pavadinimo neprisimenu ax.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimą, būtinai nusipirksiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 10 28, 08:29)
o kiek ml skystis?

150ml smile.gif
kaina galim dar paderint, na visvien juk jo nebepanaudosiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 10 28, 16:05)
150ml smile.gif
kaina galim dar paderint, na visvien juk jo nebepanaudosiu sad.gif

paimčiau už 12 Lt ax.gif
galiu šiandien po darbo, pirmadienį visą dieną, arba jau nuo trečiadienio nuo 17 val.; patogu visas 7 troleibuso maršrutas ir netoli jo; prie Žaliojo tilto, Europos PC, Mindaugo Maximos, Savanorių prospektas, Trakų g. arba pati siūlyk 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal žinite kur šiuo metų yra akinių rėmelių nuolaidos, Vilniaus optikoje nusižiūrėjau labai gražius rėmelius, bet ten jokių nuolaidų netaiko, tad su stikliukais jie man kainuotų apie 300Lt, o taip norėtusi kur nors pigiaus rasti... g.gif
Atsakyti
Linzes nesioju nuo vasaros,viskas buvo gerai,akims jos tiko,maciau puikiai,jas nesiodavau ne kasdiena,visada tvarkingai jas dezinfikuodavau,plaudavau tuos konteinerius... ax.gif bet va jau kelinta diena,issidejus linze i viena aki labai persti,raudonuoja,asaroja... sad.gif kitai akiai viskas puiku,bandziau sukeisti linzes,bet tas pats... kas cia galetu buti? ar galesiu dar kada nesioti linzes,tikiuosi cia nieko rimto... gal kam taip buvo? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 10 30, 15:17)
Linzes nesioju nuo vasaros,viskas buvo gerai,akims jos tiko,maciau puikiai,jas nesiodavau ne kasdiena,visada tvarkingai jas dezinfikuodavau,plaudavau tuos konteinerius...  ax.gif bet va jau kelinta diena,issidejus linze i viena aki labai persti,raudonuoja,asaroja... sad.gif kitai akiai viskas puiku,bandziau sukeisti linzes,bet tas pats... kas cia galetu buti? ar galesiu dar kada nesioti linzes,tikiuosi cia nieko rimto... gal kam taip buvo?  sad.gif

Na aišku per 12 metų linzių nešiojimo stažą yra buvę visko, ir ne vieną kartą. Pabandyk nenešioti kelias dienas, gal net savaitę. Jeigu tai tik akies sudirginimas , savaime turėtų praeiti, palašink dirbtines ašaras, gal dar kokių lašiukų vaistinėje paklausk. O jei matysi, kad negerėja, keliauk iškart pas akių gydytoją.
Nors yra tekę girdėti, kad kaikurių žmonių akys linzių nelabai nori priimti, vis tik svetimkūnis:( O gal tiesiog tokia linzių rūšis , kokia tu nešioji, tau nelabai tinka? Labai geros gydytojos dirba Pilies g. Regoje, jeigu tu vilnietė. Tik ten būna daug žmonių, tai reikia išanksto užsiregistruoti. Brangokos tos konsultacijos, bet akytes reikia tausoti, čia jau nepritaupysi.
Atsakyti
ViChy, tikrai pabandyk duoti akims pailsėti wink.gif
Buvo dienų, kai keldavausi labai anksti, ir iškart kišdavausi į akis linzes doh.gif po savaitės tokių pratybų akys nebenorėjo linzių priimti, ašarojo, jausmas toks buvo, lyg smėlio pripilta blink.gif Pakeičiau į naujas - tas pats velnias doh.gif Tiesiog daviau akims savaitė laiko pailsėti be linzių, ir vėliau akys vėl jas priėmė rolleyes.gif
O gal apsinešė tavo linzė? O gal skrendanti žiedadulkė pradūrė? Apžiūrėk, ar nėra akim matomų defektų, įtrūkimų.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2005 10 26, 15:47)
O pvz. Renu tai man nelabai, senokai jį bandžiau, bet kažkas nepatiko. O

QUOTE(Ritukas @ 2005 10 28, 08:52)
Ogi pas mane irgi SOLO skystis  doh.gif  gal dėl to ir mano akys kažko vis paperšti  doh.gif Taigi jus man tundrai parašykit koks geriausias skystis, nes tas SOLO man jau kelia įtarimų, kad jis man netinka  doh.gif

Mano akys, matyt, labai kantrios, nes kol kas tinka visi skysčiai, kuriuos tik buvau nusipirkusi. Net ir SOLO (per kažkokią akciją įsiūlė). Bet vis dėlto aš perku Renu, jis mano akims labiausiai patinka. O lęšius nešioju beveik visą parą: kaip įsidedu ryte apie 7 val., tai išsiimu tik eidama miegoti - apie 24 val., o kartais ir dar vėliau.
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2005 10 30, 19:35)
ViChy, tikrai pabandyk duoti akims pailsėti wink.gif
Buvo dienų, kai keldavausi labai anksti, ir iškart kišdavausi į akis linzes  doh.gif po savaitės tokių pratybų akys nebenorėjo linzių priimti, ašarojo, jausmas toks buvo, lyg smėlio pripilta  blink.gif Pakeičiau į naujas - tas pats velnias  doh.gif Tiesiog daviau akims savaitė laiko pailsėti be linzių, ir vėliau akys vėl jas priėmė  rolleyes.gif
O gal apsinešė tavo linzė? O gal skrendanti žiedadulkė pradūrė? Apžiūrėk, ar nėra akim matomų defektų, įtrūkimų.

Apziurejau linze,lyg viskas gerai,as jas tvarkingai priziuriu,visada pravalau,skysti keiciu pastoviai...tikiuosi,kad praeis,nes man labai patinka buti su linzem,patogiau nei su tais akiniais,jau pripratau prie ju,net nejausdavau kad esu su jomis,ir viskas buvo OK,tik va dabar kazkas tai akiai pasidare.... g.gif bandysiu pora dienu ju nesideti,gal praeis.O linziu pavadinimo net neatsimenu,pirkau vasara eagle vision optikoj metines linzes,bet manau nenesiosiu ju metus,po keliu men. eisiu pirkti tokiu kurios skirtos kokiems 3 men. tik... nes manau tokios sveikiau smile.gif
Dar man idomu kokios ten dabar yra naujos kartos linzes,kazkuriam zurnale maciau reklamavo... ax.gif
Atsakyti