Įkraunama...
Įkraunama...

Pirktas geriamas vanduo kūdikiams,koks geriausias?

Mes taip pat is ciaupo vartojam uzviriname ir darom ir arbateles ir misinukus. Kazkada buvau galvojusi kad reikia gal pirkti ta isparduotuves, nes maziukas labai buvo isbertas, viena gydytoja buvo uzsiminus kad gali but tai nuo vandens, bet kazkaip praejo tai ir nebepirkau biggrin.gif esam dar gyvi thumbup.gif
Atsakyti
mes iš čiaupo naudojam, pavirinam ir thumbup.gif kartais, jei nepamirštam, nusiperkam iš parduotuvės 5l geriamo vandens, nes pastoviai dingsta vanduo doh.gif
Atsakyti
mes is ciaupo naudojam uzvirinam ir geriam nu kartais is parduotuves perkam
Atsakyti
Mes visada perkam Neptuno vandenuka. 4u.gif
Atsakyti
Na iš čiaupo tai aš nesiryžtu naudot unsure.gif
Iki metų papirksiu Milupos specialių mišinukams, arbatėlėms ir košytėms. Patys juk irgi mineralinį geriam, iš čiaupo negeriam, tai vaikui tuo labiau. Bet daržoves, mėsą verdu Žalia giria vandeny.
Atsakyti
Mes perkam Neptuno vandeni. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes irgi perkam vandeni kai gerem is krano vandeni tai skaudejo pilvuka tai dabar perkam vandenuka o kai verdu kosytes tai pilu is krano 4u.gif
Atsakyti
Nu tikrai kažkaip nekyla ranka net maistą gaminti su paprastu vandenėliu,nes toks kalkėtas pas mus blink.gif,tai perkam Žalią girią mirksiukas.gif
Atsakyti
Iki puses metu naudodavau pirkta vandenuka,bet dabar naudoju paprasta smile.gif
Atsakyti
As tai nuo pat gimimo daviau is ciaupo, uzvirini ir tada jau darai koses ar misinukus,man ir paciai tas vanduo visai normalaus skonio.
Atsakyti
Virinam is krano vandenuka, bet paskaicius sia temele, pirksiu Neptuna ir virinsiu 4u.gif Gaila, kad nepaskaiciau anksciau doh.gif
Atsakyti
Savo vaikučio mityboje naudoju vandenuka"Neptūnas" arba "Žalia giria".Užvirinu puode,kai jis pastovi, aškiai ant viršaus nusistovi kalkių sluoksnelis.Net nežinau nuo ko jis susidaro?
Kokį vandenuką jūs mamytės naudojat savo mažiams?
Atsakyti