Įkraunama...
Įkraunama...

Pirktas geriamas vanduo kūdikiams,koks geriausias?

Filtruota uzvirinta, nors oficialiai cia ir is ciaupo tinkamas, taip gydytoja sake unsure.gif
Atsakyti
Iš čiaupo, bet vis dar virinu.
Atsakyti
nu as gal cia ne i tema uzklausiu blush2.gif bet gal zinot kokiu budu galima issitirti namuose is ciaupo beganti vandeni. Ar yra kokiu testu pirkti, ar reikia kazkur specialiai (kokia nors laboratorija) vezti, kad istirtu.

Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2006 10 24, 15:38)
nu as gal cia ne i tema uzklausiu  blush2.gif  bet gal zinot kokiu budu galima issitirti namuose is ciaupo beganti vandeni. Ar yra kokiu testu pirkti, ar reikia kazkur specialiai (kokia nors laboratorija) vezti, kad istirtu.

Manau vandentiekio vandenį prižiūri tam tikros institucijos, kad visai jau jis nuo leistinų normų nenukryptu. Vat, kad šulinio vandenį tai tikrai reikia tirti g.gif . Man tai medicinos centre patarė vandenį ištirti (naudojom šulinio), nurodė adresą kur mėginius nešti thumbup.gif . Taigi ir tu pasiteirauk pas vaiko gydytoją. Iki sueis vaikui metai tiria nemokomai, thumbup.gif (na bet gal tik šulinio vandenį). Ir tai nekainuos šimtais. Jei tave neramina tai ir ištirk.
Aš tai naudoju ''Šaltinėlio'' vandenį, į namus bambaliais pristato. Virinant nelieka kalkių nuosėdų, kaip lieka virinant ''Žalia giria'' g.gif . Nors Lietuvoj negalima niekuo pasitikėti, nežinosi iš kur į tuos bambalius vandenį supylė g.gif . Manau, kad geriausias ''milupa'' vandenukas kūdikiam thumbup.gif thumbup.gif , tik gal brangokai.
Atsakyti
Bandom gerti iš čiaupo virintą vandeniuką smile.gif .
Atsakyti
kol buvo visai mažutė iki 5 mėn. pirkdavau neptūną ir dar virindavau,o dabar iš čiaupo virintą geria ir gerai.Vilniuje man rodos geras vanduo .
Atsakyti
pas mus baisiai kalketas, tai pirkom is pradziu neptuna, dabar - zalia giria... galvoju net ir patiems pradeti zalia giria gert, nes tos kalkes jau uzkniso huh.gif mad.gif
Atsakyti
Is ciaupo ir tik virinta vandenuka 4u.gif
Atsakyti
naudoju is ciaupo virinta vandenuka nuo pirmu dienu. kai klausiau gydytojos apie pirktini vandeni tai ji nebuvo geros nuomones apie ji, tik nebeatsimenu ka sake ax.gif . o specialus vanduo kudikiams labai jau brangus, juk jo nemazai reikia kai misinuku maitini
Atsakyti
Perkm "Zalios girios" vandeni
Atsakyti
Mes perkam,vieną kartą užvirinam,o kitam kartui tik pašildom,nors rekomenduojama kiekvieną kartą užvirinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes naudojam virintą, specialiai nefiltruojam, nes kiek žinau iš studijų, kad nelabai gerai nes daug naudingų mineralų nusifiltruoja su kalkėm.Žinau, kad net gėlės laistomos filtruotu vandeniu mažiau žalios, bent jau mano fizikos dėstytoja būtų prieš biggrin.gif
Atsakyti