Filtruota uzvirinta, nors oficialiai cia ir is ciaupo tinkamas, taip gydytoja sake

Iš čiaupo, bet vis dar virinu.
nu as gal cia ne i tema uzklausiu
bet gal zinot kokiu budu galima issitirti namuose is ciaupo beganti vandeni. Ar yra kokiu testu pirkti, ar reikia kazkur specialiai (kokia nors laboratorija) vezti, kad istirtu.

QUOTE(zuika/puika @ 2006 10 24, 15:38)
nu as gal cia ne i tema uzklausiu
bet gal zinot kokiu budu galima issitirti namuose is ciaupo beganti vandeni. Ar yra kokiu testu pirkti, ar reikia kazkur specialiai (kokia nors laboratorija) vezti, kad istirtu.

Manau vandentiekio vandenį prižiūri tam tikros institucijos, kad visai jau jis nuo leistinų normų nenukryptu. Vat, kad šulinio vandenį tai tikrai reikia tirti

Aš tai naudoju ''Šaltinėlio'' vandenį, į namus bambaliais pristato. Virinant nelieka kalkių nuosėdų, kaip lieka virinant ''Žalia giria''

Bandom gerti iš čiaupo virintą vandeniuką
.

kol buvo visai mažutė iki 5 mėn. pirkdavau neptūną ir dar virindavau,o dabar iš čiaupo virintą geria ir gerai.Vilniuje man rodos geras vanduo .
pas mus baisiai kalketas, tai pirkom is pradziu neptuna, dabar - zalia giria... galvoju net ir patiems pradeti zalia giria gert, nes tos kalkes jau uzkniso

Is ciaupo ir tik virinta vandenuka

naudoju is ciaupo virinta vandenuka nuo pirmu dienu. kai klausiau gydytojos apie pirktini vandeni tai ji nebuvo geros nuomones apie ji, tik nebeatsimenu ka sake
. o specialus vanduo kudikiams labai jau brangus, juk jo nemazai reikia kai misinuku maitini

Perkm "Zalios girios" vandeni
mes naudojam virintą, specialiai nefiltruojam, nes kiek žinau iš studijų, kad nelabai gerai nes daug naudingų mineralų nusifiltruoja su kalkėm.Žinau, kad net gėlės laistomos filtruotu vandeniu mažiau žalios, bent jau mano fizikos dėstytoja būtų prieš