Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

QUOTE(paulius.sav @ 2007 06 20, 11:55)
ARMY - nenusivilk, cia pradine reakcija i pasikeitimus. Jis gal nezinojo kaip reaguoti. Paprasciausiai tu taip puoskis dazniau ir ne jam, o lyg savaime, sau. Tada jis pamatys, kad turi namuose moteri ir prades tau sakyti komplimentus. Nes jei mano zmona kada pradeda taip elgtis ir as pasakau komplimenta, kartais gaunu priekaista, kad tipo be to ji man negrazi ar panasiai. As savaja visada isgiriu, jei pamatau ja besirupinancia savimi, ir net stengiuosi i koki grozio salonona ivilioti, kokias proceduras uzperku, kad grazesne sau ir man butu. Jei tarp vyro ir zmonos nemus aistros - sakes santykiams.

blink.gif nu tiesiog svajoniu vyras bigsmile.gif maniskis tik prisimerkia, kai tenka saskaitas uz grozi apmoket lotuliukas.gif bet moka biggrin.gif
Atsakyti
+333+ aisku, kad moka, jis prisimerkia, kad vertintum, kad neispuiktum, kad cia tavo teise, o ne jo dovana.
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 06 20, 12:55)
ARMY - nenusivilk, cia pradine reakcija i pasikeitimus. Jis gal nezinojo kaip reaguoti. Paprasciausiai tu taip puoskis dazniau ir ne jam, o lyg savaime, sau. Tada jis pamatys, kad turi namuose moteri ir prades tau sakyti komplimentus. Nes jei mano zmona kada pradeda taip elgtis ir as pasakau komplimenta, kartais gaunu priekaista, kad tipo be to ji man negrazi ar panasiai. As savaja visada isgiriu, jei pamatau ja besirupinancia savimi, ir net stengiuosi i koki grozio salonona ivilioti, kokias proceduras uzperku, kad grazesne sau ir man butu. Jei tarp vyro ir zmonos nemus aistros - sakes santykiams.

Na nevaikštau nesipuošus paparstai, tik va kad sijonai man ne prie širdies, tai va šventė čia būna, kai sijoną užsidedu lotuliukas.gif
O tu šaunuolis thumbup.gif baltas pavydas taviškei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 06 20, 12:55)
Nes jei mano zmona kada pradeda taip elgtis ir as pasakau komplimenta, kartais gaunu priekaista, kad tipo be to ji man negrazi ar panasiai.

vargsai tie vyrai, boboms niekaip neitiksi doh.gif lotuliukas.gif nesakai komplimentu - blogai, pasakai - neduok dieve ne toki ar ne vietoj lotuliukas.gif apsileidelis - dedam i suns dienas, pedantas - pykstam kad kaip cia dabar sutvarke, nieko namie nebegalim rasti doh.gif lotuliukas.gif oi negaliu, uzuojauta vyriskai giminei doh.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 06 20, 17:27)
vargsai tie vyrai, boboms niekaip neitiksi  doh.gif  lotuliukas.gif nesakai komplimentu - blogai, pasakai - neduok dieve ne toki ar ne vietoj  lotuliukas.gif apsileidelis - dedam i suns dienas, pedantas - pykstam kad kaip cia dabar sutvarke, nieko namie nebegalim rasti  doh.gif  lotuliukas.gif oi negaliu, uzuojauta vyriskai giminei doh.gif  ax.gif  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 06 20, 17:27)
vargsai tie vyrai, boboms niekaip neitiksi  doh.gif  lotuliukas.gif nesakai komplimentu - blogai, pasakai - neduok dieve ne toki ar ne vietoj  lotuliukas.gif apsileidelis - dedam i suns dienas, pedantas - pykstam kad kaip cia dabar sutvarke, nieko namie nebegalim rasti  doh.gif  lotuliukas.gif oi negaliu, uzuojauta vyriskai giminei doh.gif  ax.gif  4u.gif

megalol.gif megalol.gif oj geras megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
nu o tipo ne taip
Atsakyti
maniskis kai per daug grazinasi dar pradedu isterikuot kad kita susirado... doh.gif
o gal susirado g.gif
Atsakyti
na nameta manishkis kojines prie lovos. na pasideda turbu. paimu ish ryto (ash vyturys - jis peleda) padedu naujas o anas prie neshvariu. prausiasi - kai pradedu priekaishtaut - pora kartu per savaite. normalus vyras.tvarkingas. svarus.

kai uzhsinoriu - uzsirashau i grozio salona. ji tik informuoju kad nori griuk - nori pulk - ta diena atshauk darbo susitikimus - man kirpykla/depiliacija/etc (na nedaznai bet koki karta per men) jis priziuri vaika (na vadovas darbe, tai atsishaukia susitikimus) ir gryzus visa shvytinti prisimaivau ir ji ishgiriu koks shaunus vyras, kaip jis mane lepina kaip ash ji myliu.. o jis vertina ir su dziaugsmu laukia tu mano sustarimu pusdienio..

manau kad visuomet imanoma susiderinti tuos svaros susitarimu klausimus...

Atsakyti
O man tai ir problemos, bet ne su antra puse (su draugu pakolkas dar kartu negyvename, todėl visos problemos dar priešaky), bet su tėvu. Anksčiau mes gyvenome trise - kartu su jo motina, kuri ir atlikdavo visus namų ruošos darbus. Šiai prieš pusmetį mirus, teko tvarkytis patiems. Tiksliau, tvarkausi dažniausiai aš, o maistą gamina jis (nes aš namie beveik nieko nevalgau, tik užkandžius ar vaisius, tai jis numirtų turbūt nuo mano „patiekalų“smile.gif , be to, mūsų darbo laikai labai skiriasi).Tai problemos man: ir ant stalo po maisto lėkščių net į kriauklę nesugeba padėti; kai tik verda maistą, tai visą viryklę pridrabsto ir nenuvalo; nešvarius rūbus sumeta ant seno kompiuterio monitoriaus iki tol, kol jau jų neprisirenka geras kalnas ir nesumąsto įsidėti į skalbimo mašiną. Ir dar daug visokių kitokių įdomybių... Tiesa, bent kojinių nemėto (neįsivaizduoju, kur jas laiko - tikrai ne skalbinių dėžėje ir ne skalbimo mašinoje:) ). Keisčiausias tik požiūris į šiukšlių nešimą - per visus pusę metų tik vieną kartą tai yra atlikęs, o taip visada nešti tenka man - beveik kasdien. Tai atlikti, žinoma, nesunku, tačiau, jeigu būna namie visą dieną vienas (o dirba pamainomis, todėl dažnai taip atsitinka), tai tų šiukšlių prisirenka net su kaupu, kad nebetelpa (nes net ir dvilitrines sulčių dėžutes sugeba ten sutalpinti, po porą kasdien...), bet jos gali ir kristi per kraštus, bet neišneša ar bent nepakeičia maišelio. Kažkurią dieną grįžau iš darbo, sako, kad „man atrodo, jau šiukšles reikia nešti...“, o jų, pasirodo, jau ir kaupas didžiausias ir dar prie šiukšlių kibiro kokias penkias dėžutes netilpusias apstatęs, bet mat manęs laukia lotuliukas.gif Čia kaip fobija kokia nešimo smile.gif
Atsakyti
Siaure,

tavo atvejas visai kitoks. Tevai ir Vyrai nera tas pats, todel visai kitos priemones veikia. As nemanau, kad savo teva gali pakeisti, tik toleruoti. Taciau is kitos puses, kodel tu ji apsokineji? Gal geriau butu tau su draugu pradeti gyventi atskirai ir kurti savo seima, o ne savo senaja rupintis?
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2007 03 14, 19:31)
O jus su kojinem pabandykit kaip as padariau.Jau rasiau,pastaciau is jo puses prie lovos pinta krepsi(galima ka nors kita) ir meta i ji.Problema ispresta,kojines nesivolioja.Na,bet higienos reikalai tai "slabni"Vyrai!!!!!!!!!!!!!!Duokit patarimu.

Mano drauges vyras kojnes metydavo kampuose doh.gif . Tai ji pradzioj tik sakydavo, kad ismes. Bet kai ir tai nepadejo, tai paimdavo ir ismesdavo. O kai kelis kart pries darba teko jam uzvaziuoti i parduotuve kojiniu basam, tai pradejo jas deti i vieta. Ir po siai dienai(buna dar kartais pamirsta vyrukas biggrin.gif ) radusi kojines ne vietoj, meta jas i siuksliu deze. thumbup.gif
Atsakyti