O man tai ir problemos, bet ne su antra puse (su draugu pakolkas dar kartu negyvename, todėl visos problemos dar priešaky), bet su tėvu. Anksčiau mes gyvenome trise - kartu su jo motina, kuri ir atlikdavo visus namų ruošos darbus. Šiai prieš pusmetį mirus, teko tvarkytis patiems. Tiksliau, tvarkausi dažniausiai aš, o maistą gamina jis (nes aš namie beveik nieko nevalgau, tik užkandžius ar vaisius, tai jis numirtų turbūt nuo mano patiekalų

, be to, mūsų darbo laikai labai skiriasi).Tai problemos man: ir ant stalo po maisto lėkščių net į kriauklę nesugeba padėti; kai tik verda maistą, tai visą viryklę pridrabsto ir nenuvalo; nešvarius rūbus sumeta ant seno kompiuterio monitoriaus iki tol, kol jau jų neprisirenka geras kalnas ir nesumąsto įsidėti į skalbimo mašiną. Ir dar daug visokių kitokių įdomybių... Tiesa, bent kojinių nemėto (neįsivaizduoju, kur jas laiko - tikrai ne skalbinių dėžėje ir ne skalbimo mašinoje:) ). Keisčiausias tik požiūris į šiukšlių nešimą - per visus pusę metų tik vieną kartą tai yra atlikęs, o taip visada nešti tenka man - beveik kasdien. Tai atlikti, žinoma, nesunku, tačiau, jeigu būna namie visą dieną vienas (o dirba pamainomis, todėl dažnai taip atsitinka), tai tų šiukšlių prisirenka net su kaupu, kad nebetelpa (nes net ir dvilitrines sulčių dėžutes sugeba ten sutalpinti, po porą kasdien...), bet jos gali ir kristi per kraštus, bet neišneša ar bent nepakeičia maišelio. Kažkurią dieną grįžau iš darbo, sako, kad man atrodo, jau šiukšles reikia nešti..., o jų, pasirodo, jau ir kaupas didžiausias ir dar prie šiukšlių kibiro kokias penkias dėžutes netilpusias apstatęs, bet mat manęs laukia

Čia kaip fobija kokia nešimo