Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

QUOTE(bucka @ 2007 03 12, 17:41)

1 - grizes is darbo niekada nepersirengs. o pagrindine apranga - treningai! ffeeee.....
2 - nuolat turiu priminti, kad nuvazuiuotu i kirpykla, nes man jau darosi geda kur su "mauru" iseiti i zmones pasirodyti
3 - kad nusikarpytu nagus, as t.p. jam primenu
4 - uzsiaugino tOOOki pilva (ir kas baisiausia, kad pats sneka, jog reikia numesti svori, taciau jokiu pastangu nededa. netgi atvirksciau, naktimis saldainius valgo! siuliau eiti kartu i sporto sale, bet tai tik ir liko kalbomis)

parašysiu apie SB
1. persirengia visada ax.gif
2. nusikerpa pats ir gan dažnai rolleyes.gif
3. nagų nepastebiu ,nes niekada ilgų neužsiaugina schmoll.gif
4. sportuoja thumbup.gif
ir kojinių niekur nemėto, o jei kur ir numeta,tai dzin,vistiek jam kojos neprakaituoja thumbup.gif
Atsakyti
logika, tipo pas tave prosto idealas.

ps. gal meiluze turi?
Atsakyti
QUOTE(fotopuka-s @ 2007 08 13, 17:43)
kazin ar visoms patinka, kai vyras kas ryta skutasi, plaunasi dantis, kvepinasi ir apsirengia paties lygintais baltais baltiniais bei pasirisa puikuji kaklaraisti. vakare grizes gamina vakariene, negeria alaus ir sportuoja. apie telika net negalvoja, nes rupinasi vaikais ir plauna jiems uzpakalius. kiek ilgai moteriai toks vyras patiks, aaa?? smile.gif)))  lotuliukas.gif

Nu siaip cia 3 punktu neatitinka tiktai
geria alu ir telika myli,marskiniu nesilygina, o kad dar padus susitvarkytu ir kojines susirinktu nuo vonios grindu butu mano vyras ax.gif
sorri o ka jusu vyrai nesiskuta rytais, maniskis kazkodel atvirksciai nesiskuta vakarais mad.gif o del dantu tai jis juos ir vakarais valosi. del vaiku uzpakaliu irgi o kas cia nuostabaus normalios tevo pareigos blink.gif
dar indus sudetu i indaplove butu idealu. mirksiukas.gif

del vyru man patiko viena fraze, mano gyvenime isgirsta apie idealu vyra, kai paklausimas: kaip tureti toki gera vyra? 20 metu juodo darbo ir idelaus galutinis rezultatas.
Taigi dar ne viskas prarasta dar 12 ir bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 14 rugpjūčio 2007 - 06:49
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 13, 21:44)
logika, tipo pas tave prosto idealas.

ps. gal meiluze turi?

ar tai ką išvardinau tai jau idealas? tikrai schmoll.gif
ir jis tikrai ne idealus, idealių ir nebūna schmoll.gif jis neapsileidėlis thumbup.gif juk apie šitoje temoje kalbame bigsmile.gif o dėl meilužės,neseku schmoll.gif nežinau schmoll.gif o jei ir turi ,tai paturės ir praeis rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perla=) @ 2007 08 10, 11:21)
maniskiui irgi sie punktai tinka doh.gif tik jo apranga man netrukdo, jei jam patogu, tegul taip rengiasi ax.gif .Del kirpyklos tai kartais supykstu, bet apsikerpa doh.gif .Kad nusikarpytu ranku nagus priminti nereikia, bet del koju nuolat zyziu doh.gif .O pilvuka uzsiaugino, bet man tai netrukdo, myliu ji toki, koks yra wub.gif

thumbup.gif visiska mano vyro kopija lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškį, gal būtų galima priskirti prie apsileidusių. blush2.gif bet užtat jis dėl namų ir aplinkos tvarkos pasinešęs, o aš ant asmeninės higienos stropi. tai vienas kitą papildome - jis mane ,,gainioja" dėl išmėtytų daiktų, o aš jį dėl nenukirptų plaukų. Juk reikia vienas kitu rūpintis.
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 08 13, 20:35)
parašysiu apie SB
1. persirengia visada  ax.gif
2. nusikerpa pats ir gan dažnai  rolleyes.gif
3. nagų nepastebiu ,nes niekada ilgų neužsiaugina  schmoll.gif
4. sportuoja  thumbup.gif
ir kojinių niekur nemėto, o jei kur ir numeta,tai dzin,vistiek jam kojos neprakaituoja  thumbup.gif

o štai maniškio kopija mirksiukas.gif
Atsakyti
Moterys NIEKADA neprilygs vyrams, kol neismoks vaikstineti gatvemis su plike, nuo alaus ispurtusiu pilvu ir galvoti, kad jos grazios...
Atsakyti
Viskas cia labai paprasta. Apsileides zmogus, tai ne kas kita kaip netinkamas tevu auklejimo rezultatas. Jei seimoj tevai prausiasi karta per savaite ir tiek tereikalauja is vaiko, toks ir uzaugs.
Kad neuzsiraut ant apsileidelio/es tereikia pries tuokiantis pagyventi metus du, ir visi zmogaus higienos ypatumai kaipmat isaiskes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pivonka @ 2007 08 14, 11:45)
Viskas cia labai paprasta. Apsileides zmogus, tai ne kas kita kaip netinkamas tevu auklejimo rezultatas. Jei seimoj tevai prausiasi karta per savaite ir tiek tereikalauja is vaiko, toks ir uzaugs.
Kad neuzsiraut ant apsileidelio/es tereikia pries tuokiantis pagyventi metus du, ir visi zmogaus higienos ypatumai kaipmat isaiskes smile.gif

pagal tavo teorija, tai geresnė ir paprastesnė išeitis manau būtų į vaikino tėvus pažiūrėti ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mili: 14 rugpjūčio 2007 - 12:26
g.gif tai kad ,higienos trukumo ypatumai, greit išlenda lotuliukas.gif nereik tu dvejų metų,pakanka,manau,poros savaičių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 14, 13:26)
pagal tavo teorija, tai geresnė ir paprastesnė išeitis manau būtų į vaikino tėvus pažiūrėti ar ne?

nu pora savaitciu galima ir pasitempus buti, bet metus tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti