Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

Jo jo,saviski taip pat nuo mamytes sparnelio pasiemiau,tai kaip mama dabar:brangusis tavo drabuzeliai ten ir ten,sriubyte ten ir ten,oi mesyte dek i kamera,marskinelius duok islyginsiu,i darbeli maisto idejau... doh.gif Mat jei i darba nieko neidesiu,jis ir savaite nevalgys...niu kiek galima?Gal pati kalta,kad taip lepinu?Kita vertus,jei nepriziuresiu,turesiu apsileideli salia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miau777 @ 2007 08 27, 20:58)
Jo jo,saviski taip pat nuo mamytes sparnelio pasiemiau,tai kaip mama dabar:brangusis tavo drabuzeliai ten ir ten,sriubyte ten ir ten,oi mesyte dek i kamera,marskinelius duok islyginsiu,i darbeli maisto idejau... doh.gif Mat jei i darba nieko neidesiu,jis ir savaite nevalgys...niu kiek galima?Gal pati kalta,kad taip lepinu?Kita vertus,jei nepriziuresiu,turesiu apsileideli salia doh.gif

Nebutina apsileist paciai...Man padejo poziuris zmonos toks... Nori svariu marsiniu, dek i skalbiniu deze, o ne kur ant kedes kampe...Nori pietu valgyt darbe,pasiruosk is vakaro... ir panasiai... Tiesa kai ismokau viso to, dabar ir pietus lapelius priklijuotus randu rite,kur pietus kur pusriciai tongue.gif
Tik va indu plovimas taip ir liko mazo "kipiso" problemele ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GYZMO: 30 rugpjūčio 2007 - 18:39
QUOTE(GYZMO @ 2007 08 30, 19:39)
Nebutina apsileist paciai...Man padejo poziuris zmonos toks... Nori svariu marsiniu, dek i skalbiniu deze, o ne kur ant kedes kampe...Nori pietu valgyt darbe,pasiruosk is vakaro... ir panasiai... Tiesa kai ismokau viso to, dabar ir pietus lapelius priklijuotus randu rite,kur pietus kur pusriciai tongue.gif
Tik va indu plovimas taip ir liko mazo "kipiso" problemele  ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif saunuoliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 08 31, 19:05)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif saunuoliai 4u.gif

aciu ax.gif
Atsakyti

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis @ 2007 09 26, 10:04)

Gal jau pasikasei smakra?Gali kalbet ?
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GYZMO @ 2007 09 26, 21:57)
Gal jau pasikasei smakra?Gali kalbet ? 
  blink.gif

lotuliukas.gif gal labai niezti lotuliukas.gif

a siaip tai pirma turi pati nepasileisti ir gi reikia vyram karts nuo karto priminti kad reikia ir savimi pasirupinti biggrin.gif
Atsakyti

nu galvoju kad saunuole tavo zmona kad net lapukus suklijuoja ka ryte valgyt ka pietum
faina tau zinai ka kuomet reikia daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif oi prisiminiau kai mes tik apsivedeme isvariau biski pagal mokslu programa i praktika, gryztu po dvieju savaiciu saldytuve tik puodeliai su vandeniu, nu blin vo cia tai kulinarija, vo cia tai pasirinkimas!: Puodelis su virintu vandeniu, puodelis su gelyte, puodelis 0,5l, pasirenki koki nori, ir prisivalgai ir prisigeri, tik fantazijos biski tureti reikia, bet po 5 dienu badmecio(iki tol buvo dar maisto liekanu) fantazija buna beribe.
paskui po truputi po truputi pradejome pratinti prie maisto gamybos, ir stai 8 metu rezultatas net 5 visai normalus patiekalai ismokti daryti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2007 03 13, 11:09)
Man ir labai idomu ka pasakys stipriosios lyties atstovai,nes as savojo irgi nebesuprantu.Aciu Dievui grizes persirengia,bet maudytis tai ne visada nusimaudo(dirba statybose),ji kerpu as pati tai ir pati turiu ikalbineti,vos nemaldauti,kad ateitu apkirpisiu,na su kojiniu metymu isprendem kluasima.Palei lova,is jo puses,pastaciau pinta krepseli kojinem deti,tai bent jau nesivolioja,bet ir tai ne karta radau ant zemes ,o ne jame  doh.gif  Nagu kirpimas irgi kraupus vaizdas,ranku tai darbe nusiskaldo,o va,koju tai atsigules ,telika ziuredamas rankom lauzo,sako zirkles ju nekerpa.Pati ne karta ji pasigavus karpiau koju neagus .Kaip jums patinka?Na,butu galima daug pasakoti,bet kam siurpin zmones.  cry.gif

Nu su tuom kojinem tai mistika. ko gero visi virai meta i kampa. Ir maudytis vakare tingi... Brrr....
Papildyta:
QUOTE(jurgutemaza @ 2007 03 14, 16:18)
vat vat darbo pobūdis, mano vyras darbe atrodo gražiai, bet kai grįžta į namus tuoj į treningus, smirdančias kojas ant stalo ir junginėja kanalus kaip koks Elas Bandis biggrin.gif atseit namie jis nori ilsėtis ir rengtis laisvai ne pagal reikalavimus, kurie darbe itin griežti ax.gif

Bet kokie jie panasus. Smirdancias kojas ant stiklinio staliuko, kuri ka tik isvaliau... blush2.gif
Atsakyti
Paaiskinsiu kaip vyras, matot yra tam tikri ritualai - kojiniu metymas, nagai, plaukai, bezdejimas... nu niekur be ju. Vyra galima nuslopint ir priverst elgtis kulturingai, o viduje mes meskinai, purviai ir nemandaguoliai smile.gif

Tik va moterys, arba zmonos turi savo tik moterims budungu "bruozu" apie kuriuos mes dazniausiai nutylim. Asc ia ironizuoju, is tiesu viskas netaip baisu kaip is forumo galima pamanyt. Ir ne tokie tie vyrai blogi.
Atsakyti
Mano vyras lenda po dusu is kart po darbo, net jei maistas ant stalo garuoja, nevalgys nenusiprauses.
Nagus - net nezinau kada nusikarpo, jie visada tvarkingi ir svarus.
Kojines niekados nesvarios nesimeto, visada sumestos i nesvariu rubu maiseli. Is vis ir tos net nesmirdi, jo kojos net neturi to prakaito kvapo....(blogai, nes mano turi)
Valgyti daug maz pasidaro, indus labai daznai plauna, iskaitant puodus ir keptuves.
Kai reikia kirptis man iszyzia ausis, mat as ji kerpu.
Rubai visada tvarkingi ir svarus, net spinta tvarkingesne nei mano.
Namu sienos visada aptikrintos ar neisteptos vaiku ranku, veidrodziai.

Tai taip iseina jis pas mane auksinis siuo atzvilgiu drinks_cheers.gif
Reikia stipriau saugoti nuo kitu (o moterys nekvailos, visoms toks patiktu gerietis smile.gif )
Bet cia jau kita tema biggrin.gif
Atsakyti