Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

QUOTE(Ziwiliux @ 2007 08 15, 20:15)
Jei tu cia apie Lapinux'a, tai ne gejus jis.  ax.gif
Mano jis vyras  blush2.gif
Fainei, a ne?  thumbup.gif

as aplamai lotuliukas.gif kai vyrai buna labai sterilus, baltom kelnytem... tai man tada kyla mintys, kad gejus! hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pivonka @ 2007 08 14, 12:45)
Viskas cia labai paprasta. Apsileides zmogus, tai ne kas kita kaip netinkamas tevu auklejimo rezultatas. Jei seimoj tevai prausiasi karta per savaite ir tiek tereikalauja is vaiko, toks ir uzaugs.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai taip. ir ne tik del svaros, tvarkos o ir apskritai del poziurio i zmona, i vaika, i save pati kaip "seimos galva", viskas kaip jau mamytes isugdyta taip ir bus. verysad.gif galima pakeisti, viska galima pakeisti, taciau reikia sventos kantrybes tureti doh.gif kartais tikrai lengviau paimti ir nunesti lekste isplauti ar surinkti kojines negu eilini karta del to bartis rolleyes.gif tik va bijau kad neperimciau jo seimos modelio, kuris man yra labai ir labai nepriimtinas. na kagi, teks pasiraitoti rankoves ir kibti i auklejamuosius darbus, gal po 20 metuku ir pasiseks lotuliukas.gif jei uzteks tos pacios kantrybes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssiimmaa: 16 rugpjūčio 2007 - 16:39
Gerb moderatoriai, pramėtykite temas, netinkančias skyriui, iš šio skyriaus. Vyrai gyvenantys su vyrais yra gėjai, o ne tėčiai!
Atsakyti
QUOTE(smaguris @ 2007 08 18, 11:27)
Gerb moderatoriai, pramėtykite temas, netinkančias skyriui, iš šio skyriaus. Vyrai gyvenantys su vyrais yra gėjai, o ne tėčiai!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif susirupinai mazumu lygiom teisem? lotuliukas.gif lotuliukas.gif visu pirma tema tinkama skyriuj ir pagrindinis klausimas tikrai nebuvo kaip atskirti geju nuo normalaus vyro. siulyciau tau pasiskaityti visa tema nuo pradziu, o jau tada rasyti savo komentarus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucka: 18 rugpjūčio 2007 - 19:06
Oi pasiskaiciau moterites apie jusu vyrus prisijuokiau nerealiai lotuliukas.gif , tikiuosi maniskis neuzmirs nusimaudytis ir nagu nusikirpti doh.gif lotuliukas.gif kol kas del to problemu neturiu ir tikiuosi neturesiu unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 08 16, 17:33)
as aplamai  lotuliukas.gif kai vyrai buna labai sterilus, baltom kelnytem... tai man tada kyla mintys, kad gejus! hihihi.gif

Tai tavo manymu, tikras vyras - smirdintis myzalais, alum, 3ju dienu prakaitu bigsmile.gif
tai tokiu atveju puse pasaulio vyru yra gejai biggrin.gif tai i koki pasauli savo vaikus isleidom wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GYZMO: 19 rugpjūčio 2007 - 09:46
QUOTE(GYZMO @ 2007 08 19, 10:44)
Tai tavo manymu, tikras vyras - smirdintis myzalais, alum, 3ju dienu prakaitu  bigsmile.gif
tai tokiu atveju puse pasaulio vyru yra gejai  biggrin.gif  tai i koki pasauli savo vaikus isleidom  wacko.gif

Tai turbut tu taip ir atrodai, kad susiparinai lotuliukas.gif As kalbejau apie manikiura ir depiliuotas kojas!(jei skaitete ankstesnius mano minciu isdestymus).
Atsakyti
tingejau lotuliukas.gif tesiok minti rasyk salia teiginio... jei ka, sory... per kategoriskas teiginys smile.gif pasitaike
Atsakyti
Perskaiciau, kad apsileide vyrai -apsileidusiu tevu auklejimo rezultatas... Deja, deja... Nors sunus dar ne vienos jusu vyras, bet jis "padejes ant tvarkos" ir nors tu ka!!! Dantu nevalo ( bet jie sveikiausi visoj seimoj), nesisukuoja (nes jo l. garbanoti plaukai), rubus ,parausus pakampes isskalbiu, bet kojines tinka ir manosios, ir jaunylio brolio (tokios ryskiai dryzuotos iki keliu, jam kaip puskojines, su uzkulniu ties pado skliautu), ir tevuko... Ir visai nesvarbu, kad nevienodos-viena ruda kita zalsva... Kambario netvarko, nes ir gamtoje nera idealios tvarkos... It.t., ir pan. Ir manot as jo neaukleju visus tuos 20 metu?! Dar ir kaip, bet rankos svyra, ramu, kai prasideda mokslai, isvaziuoja i Vln... Akys nemato, nervas neima... doh.gif Laukiu, kaip busimoji marti mane koneveiks.......
Atsakyti
QUOTE(kose @ 2007 08 24, 19:23)
Perskaiciau, kad apsileide vyrai -apsileidusiu tevu auklejimo rezultatas... Deja, deja... Nors sunus dar ne vienos jusu vyras, bet jis "padejes ant tvarkos" ir nors tu ka!!! Dantu nevalo ( bet jie sveikiausi visoj seimoj), nesisukuoja (nes jo l. garbanoti plaukai), rubus ,parausus pakampes isskalbiu, bet kojines tinka ir manosios, ir jaunylio brolio (tokios ryskiai dryzuotos iki keliu, jam kaip puskojines, su uzkulniu ties pado skliautu), ir tevuko... Ir visai nesvarbu, kad nevienodos-viena ruda kita zalsva... Kambario netvarko, nes ir gamtoje nera idealios tvarkos... It.t., ir pan. Ir manot as jo neaukleju visus tuos 20 metu?! Dar ir kaip, bet rankos svyra, ramu, kai prasideda mokslai, isvaziuoja i Vln... Akys nemato, nervas neima... doh.gif Laukiu, kaip busimoji marti mane koneveiks.......

drinks_cheers.gif visiskai tam pritariu drinks_cheers.gif
jau anksciau cia rasiau, kad nepriklauso tai nuo tevu, nes zinau pa pagal savo broli, sese.. is triju vaiku as viena cistulka tokia tiktai uzaugau doh.gif jau dabar su mama gailimes busimos brolio zmonos (kandidaciu dar nera, ale kiekviena uzjauciam, kuri uz jo istekes) doh.gif ir zinau, nierodytume mes tai vargselei, kad mama su sluota broli grusdavo i vonia maudytis, dantu valytis doh.gif o ir sesuo kai istekes, neitikinsim mes jos vyro, kad su mama mokem, jog merginos rubai spintoj turi but graziai sudeti, nesuglamzyti, nepurvini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 08 25, 10:55)
drinks_cheers.gif  visiskai tam pritariu  drinks_cheers.gif
jau anksciau cia rasiau, kad nepriklauso tai nuo tevu, nes zinau pa pagal savo broli, sese.. is triju vaiku as viena cistulka tokia tiktai uzaugau  doh.gif  jau dabar su mama gailimes busimos brolio zmonos (kandidaciu dar nera, ale kiekviena uzjauciam, kuri uz jo istekes)  doh.gif  ir zinau, nierodytume mes tai vargselei, kad mama su sluota broli grusdavo i vonia maudytis, dantu valytis  doh.gif o ir sesuo kai istekes, neitikinsim mes jos vyro, kad su mama mokem, jog merginos rubai spintoj turi but graziai sudeti, nesuglamzyti, nepurvini  doh.gif

zinokit kol pas mamayte gyvena gali buti kad ir prityngi, nes zino kad yra kas sutvarkys rolleyes.gif bet viskas pasirodys isejus gyventi atskirai. as pvz irgi buvau ne is tvarkinguju ax.gif nes mama neturejo kantrybes ziureti kaip mazyte valanda plaunu viena lekstute arba dvidesimta karta trinu ta pacia grindu vieta (pati taip sake, ir prisipazino kad padare klaida), viska uz mane darydavo, tai ir pas mane spinta tvarka nepasizymedavo ir stalciuose ne visa laika pavykdavo rasti ko noriu biggrin.gif bet uzteko pagyventi vienai - viska darau pati nuo dusios smile.gif o va MB vienas negyveno, is mamos sparnelio tiesiai su manim apsigyveno, tai ir toliau viska uz ji turiu daryti kaip jo mama darydavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 08 27, 16:37)
zinokit kol pas mamayte gyvena gali buti kad ir prityngi, nes zino kad yra kas sutvarkys  rolleyes.gif bet viskas pasirodys isejus gyventi atskirai. as pvz irgi buvau ne is tvarkinguju  ax.gif nes mama neturejo kantrybes ziureti kaip mazyte valanda plaunu viena lekstute arba dvidesimta karta trinu ta pacia grindu vieta (pati taip sake, ir prisipazino kad padare klaida), viska uz mane darydavo, tai ir pas mane spinta tvarka nepasizymedavo ir stalciuose ne visa laika pavykdavo rasti ko noriu biggrin.gif bet uzteko pagyventi vienai - viska darau pati nuo dusios smile.gif o va MB vienas negyveno, is mamos sparnelio tiesiai su manim apsigyveno, tai ir toliau viska uz ji turiu daryti kaip jo mama darydavo  unsure.gif

nu visko gali būt, nesiginčyju... nu bet neįkertu, kaip jis taip gali, kad mama su šluota dušan varo.. blink.gif nu kaip pačiam prakaitas nesmirda, neįsivaizduoju... doh.gif
Atsakyti