Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

gal ir nereiktų traukti šios temos iš užmaršties, bet į tokį pasisakymą tiesiog negalėjau nereguoti...
Mintis buvo ne apie "sunku, ar nesunku imesti kojines". Kai myli savo vyra - nesunku, net malonu jam gaminti, juo rupintis. Kai as negaliu, arba nenoriu, vyras rupinasi manimi ir vaikais. Kai mylimo zmogaus kojines arba lekste tampa nasta ir naapykanta, siulau pagalvoti apie tikra to pikcio priezasti. Gal derbe yra problemu? Visada lengviau issilieti ant artimo zmogaus. Kai yra meile ir tarpusavio supratimas, tokios problemos - smulkmenos. Mes niekada nediskutavome, ka turi daryti vyras, o ka zmona. Seima - tai komanda. Sunku vienam - darbus perima kitas. Man juokinga diskusija apie kojines. Vyru pedos prakaituoja kitaip, nei moteru. Bukit supratingos ir mandagiai mokekit tai paaiskinti.
P.S. Ka reiskia: "tiesiog negalėjau nereguoti". Maziau demesio internetui ir tuscioms kalboms...
Atsakyti
QUOTE(Dalg @ 2008 07 24, 14:57)
O jei neskalbi jo kojiniu (jei tau taip sunku jas imesti i masina), tai greit jis ras ta.

Žinot, jei vyrui reikalinga būč tik tam, kad kojines į mašiną įmesti, tai lai ieškosi irnesakyk.gif

Laimės meilės ir sveikatos smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Dalg @ 2008 09 15, 09:29)
Kai myli savo vyra - nesunku, net malonu jam gaminti, juo rupintis.

Tik nereikia "lia lia" smile.gif Malonu ar nemalonu gaminti man niekaip nesusiję su tuo myliu aš savo vyrą ar ne. Ir malonumas rankioti kojines iš kampų irgi nuo to nepriklauso. Mano vyras - suaugęs žmogus, turintis rankas ir kojas, tai kodėl, leiskit paklausti, aš turėčiau jausti "malonumą" eidama iš paskos ir rankiodama jo nešvarius rūbus? mastau.gif Mano trimetis sūnus jau žino, kur reikia nunešti ir padėti nešvarų rūbą, tik jam dar kartais priminti reikia. Todėl nematau nė vienos pateisinamos priežasties, kodėl suaugęs vyras galėtų to nesugebėti.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 09 15, 10:55)
Žinot, jei vyrui reikalinga būč tik tam, kad kojines į mašiną įmesti, tai lai ieškosi irnesakyk.gif

Papildyta:
Tik nereikia "lia lia" smile.gif Malonu ar nemalonu gaminti man niekaip nesusiję su tuo myliu aš savo vyrą ar ne. Ir malonumas rankioti kojines iš kampų irgi nuo to nepriklauso. Mano vyras - suaugęs žmogus, turintis rankas ir kojas, tai kodėl, leiskit paklausti, aš turėčiau jausti "malonumą" eidama iš paskos ir rankiodama jo nešvarius rūbus? mastau.gif Mano trimetis sūnus jau žino, kur reikia nunešti ir padėti nešvarų rūbą, tik jam dar kartais priminti reikia. Todėl nematau nė vienos pateisinamos priežasties, kodėl suaugęs vyras galėtų to nesugebėti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu 100 %

"Buitinis smurtas", kai vienas zmogus turi pastoviai tvarkyti kito paliekama jovala, man niekaip nesusirisa su meile....Kaip beje ir fizine prievarta.

Cia toks savotiskas mazochizmas - tipo " as gi ji taip myyyyyyliu" ....

Tai jeigu kalba eina apie meile, kodel vyras, myledamas zmona, negali pasistengti buti tvarkingesnis ? g.gif Ar moteris turi visada buti ta, kuri seimoje labiau "pasiaukoja" blink.gif vardan MIAILES cool.gif

Kas link auklejimo - kojnes buvau sukisusi i darban nesama portfeli, zinokit, laaaabai padejo smoke.gif
Ir dar mamyciu auginanciu sunelius demesiui -
Maniskis budamas studentu - NIEKADA - nera ploves kojniu, lygines marskiniu, skalbes "trusiku" ir pan. Atvaziuodavo mamyte su cemodanu - nesvarius baltinelius surinkdavo ir vezdavo 200 km, kad iskalbtu rankomis notworthy.gif
O tuo metu mazulis 2.gif issipakuodavo nauja rubu porcija ir sekmingai nesiodavo visa menesi thumbup.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu...jei pačiam rūpintis triusikų,kojinių ir kitais skalbimais,kam moteris reikalinga...kad cvekus į sieną kaltų,spynas ar kranus remontuotų?...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 09 15, 14:41)
Niekaip nesuprantu...jei pačiam rūpintis triusikų,kojinių ir kitais skalbimais,kam moteris reikalinga...

Kadangi nesuprantat, tai tokios kaip aš į žmonas ir "neimtumėt" 4u.gif

Gerai, kad yra kas supranta cool.gif
Papildyta:
Ai, dar prisiminiau biggrin.gif Man juokingi tie "pasiteisinimai" - a la "cvekus į sieną kaltų,spynas ar kranus remontuotų" biggrin.gif Lyg tai kasdien vargšiukai darytų ir kojinėms iki skalbinių dėžės nunešti laiko ir jėgų visai nebeliktų console.gif Apie lėkštės susiplovimą jau net nebekalbu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 03 12, 19:41)
sveiki. norejau kreiptis i vyriska gimine patarimo. nebezinau kas darosi ir ka man reiketu daryti. labai tikiuosi, kad jus, vyrai, paaiskinsit man visa situacija is jusu pasaulio puses  blink.gif

zodziu taip... as su savo brangiuoju jau 3 metai kaip kartu. turime maza leliuka. siaip mes nesusituoke, bet kalbejom, jog kazkada (artimoje ateityje) tai padarysime. rodosi viskas butu gerai, taciau MB visai apsileido. ir patikekit manim, mane jau tai taip erzina, kad bandziau su juo ir graziuoju kalbetis, ir uzpykusi isrekiau viska, taciau rezultatu jokiu!  doh.gif

1 - grizes is darbo niekada nepersirengs. o pagrindine apranga - treningai! ffeeee.....
2 - nuolat turiu priminti, kad nuvazuiuotu i kirpykla, nes man jau darosi geda kur su "mauru" iseiti i zmones pasirodyti
3 - kad nusikarpytu nagus, as t.p. jam primenu
4 - uzsiaugino tOOOki pilva (ir kas baisiausia, kad pats sneka, jog reikia numesti svori, taciau jokiu pastangu nededa. netgi atvirksciau, naktimis saldainius valgo! siuliau eiti kartu i sporto sale, bet tai tik ir liko kalbomis)

oi nezinau... kai susipazinome tikrai taip nebuvo. visu pirma as tikrai nebuciau i toki ziurejus!!!  schmoll.gif  as sakau, gal jis jau taip apsiramino, aceit turime vaika, tai ji tikrai niekur nepabegs. galiu atrodyti kaip noriu, valgyti ka noriu ir visai saves neprisiziureti.

as puikiai zinau, kad man taip niekad netiks! su tuo nesusitaikysiu ir pati nei pilvo neuzsiauginsiu, nei treningus diena nakti pradesiu nesioti!  blink.gif  tai ka man daryti?!?! kaip jums atrodo? gal kaip nors graziai vel bandyti kalbeti, o gal kokiu drastisku priemoniu imtis? bet ko?  g.gif

labai prasau... padekit susigrazinti ta vyra, kuri pamilau...

O kai pernelyg švarintis pradės,įtarsite.kad turi kitą? smile.gif

QUOTE(Hmmm... @ 2008 09 15, 10:55)

Papildyta:

drinks_cheers.gif Aukso žodžiai.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 09 15, 14:53)
Kadangi nesuprantat, tai tokios kaip aš į žmonas ir "neimtumėt"

Neimčiau...jaučiu šalia apsiskalbimo,tektų dar ir valgyt tris kart dienoj padaryt...ir jokių ačiū negautum...nes taip priklauso...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 09 15, 16:08)
Neimčiau...jaučiu šalia apsiskalbimo,tektų dar ir valgyt tris kart dienoj padaryt...ir jokių ačiū negautum...nes taip priklauso...

Na kodėlgi jokių "ačiū". Ko ko, bet šito žodelio mano kalboje netrūksta cool.gif

Bet "bėgiojimo iš paskos purvinas kojines iš pakampių rankiojant" tai tikrai nesulauktumėt Kol pats įgalus ir rankas turit smile.gif
Atsakyti
Tokiam vyrui visai derėtų pabuvoti kariuomenėje - išmoktų tvarkos, disciplinos.
Bet dabar jis ten pakliūtų tik savanoriškai arba pasisamdytų. Baigėsi tie laikai, kai imdavo privalomai. Baigėsi šiandien, rugsėjo 15 d.
http://vilniaus.dien...iuomene-atsisak
o-sauktiniu-122612 .
Atsakyti
Man susidarė įspūdis, kad vyrai pasišaipydami čia kažką karts nuo karto lepteli, o moteriškoji pusė iškart reaguoja labai rimtai ir emocionaliai.

Gal į tuos leptelėjimus reikėtų žiūrėti labiau su humoru? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 09 15, 09:55)

Papildyta:

Vaikui tai vis primenate, o vyrui negalite? Jei jis to iki susitikimo su jumis nedarė, jam išmokti ypatingai sunku. Su vaiku nuo gimimo bendraujate ir tai priminti reikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 09 15, 14:41)
Niekaip nesuprantu...jei pačiam rūpintis triusikų,kojinių ir kitais skalbimais,kam moteris reikalinga...kad cvekus į sieną kaltų,spynas ar kranus remontuotų?...

tokiem reikalams yra tarnaite ir jai turi buti mokamas DU. Zmona yra zmona.

triusikus, kojines ir kitus skalbimas atlieka masina, o ne moters rankos.

kai as nenoriu kranu remontuot, kvieciuos meistrus ir moku pinigus.
Atsakyti