Skaičiau skaičiau aš čia įvairias nuomones apie kai kurių labai netvarkingus vyrus, kai kurių pavydėtinai tvarkingus ir pati pasimečiau, kuriai gi kategorijai saviškį priskirti

Kadangi pati iš prigimties esu pedantė, tai be abejo man atrodo, kad iš jo pusės nuolatinis bardakas, ale palyginus su kitų situacijom lyg ir nuomonę keist turėčiau, kad nėra pas mane turbūt taip jau blogai

Ale nei tvarkingų nei netvarkingų kategorijai vis tiek priskirt neišeina: visad nusiprausęs, susitvarkęs, bet kai niekur eit nereikia tai nusimuilina kartais nuo tos procedūros, išsimaudo vėliau, plaukus kerpa, tiesa apaugęs būna kaip reikiant, bet nereikia varyt, pats pamato ir kai jau neapsikenčia tai bėga pas brangią stilistę

darbo kostiuminės kelnės, marškiniai, megztukai visad tvarkingai pakabinti, sulankstyti, tuo tarpu namines kelnes ar džinsus bet kaip gali sumest

, batai visad kaip katino kiaušiai blizga, bet kokie kedai gali keliais sluoksniais apaugt, kol suigalvoja ir nusivalo

. Kojines susirenka, na bet kartais rankų matyt nevaldyt pradeda, tai tada kokiam pusdeiniui pabūna pamestos, bet lyg dinsta po to

Indų neplauna, nors yra indaplovė, bet į ją irgi nieko nededa, net artyn to daikto nesiartina nors pasiusk

Nu vienu žodžiu kažkoks hibridas dėl tvarkos aplink save, tai va dabar ir pasimečiau, ar ne be reikalo siautėju dėl tvarkos namie, gal nėra taip jau blogai ir reikia ramiau į viską žiūrėti

Šiaip dėl darbų pasiskirstymo didelių pretenzijų neturiu, aš ant savo pečių turiu moteriškesnę namų ruošos pusę, ale skalbimas (tiksliau sudėjimas ir išėmimas iš mašinos

), išsiurbimas, tuo tarpu jo priežiūroje mašinų bakai ir tvarka, produktų partempimas iš parduotuvės, bendrų reikalų ale nuvežt, parvežt, suorganizuot ir sutvarkyt padarymas, tiek vakarais po darbo, tiek darbo metu. Gaunasi praktiškai po lygiai, tik va skiriasi mūsų požiūris dėl grynai savo asmeninių drabužių, batų ir tvarkos aplink save palaikymo