Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

QUOTE(laureta @ 2008 09 15, 18:09)
tokiem reikalams yra tarnaite ir jai turi buti mokamas DU. Zmona yra zmona.
triusikus, kojines ir kitus skalbimas atlieka masina, o ne moters rankos.
kai as nenoriu kranu remontuot, kvieciuos meistrus ir moku pinigus.

Suprantama...Amerika...ten moters rankos skirtos tik vyro gražiam kūnui glostyt...visa kita tarnaitės daro...
o čia lietūs lyja...ir mano kaime dar nieks skalbiankės neturi...ir santetechniko neišsikviesi...nėr tokių...ir moterys skalbia tas kojines...ir vyrai už tai dar labiau myli savo moteris.......pasiglostymų galiu nueit pas melžėjas į fermą...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 09 15, 18:39)
Suprantama...Amerika...ten moters rankos skirtos tik vyro gražiam kūnui glostyt...visa kita tarnaitės daro...
o čia lietūs lyja...ir mano kaime dar nieks skalbiankės neturi...ir santetechniko neišsikviesi...nėr tokių...ir moterys skalbia tas kojines...ir vyrai už tai dar labiau myli savo moteris.......pasiglostymų galiu nueit pas melžėjas į fermą...

tik jau nereikia man nai nai nai. gimiau ir uzaugau kaime LT. taigi tais sovietmeciais tokiu dalyku nebuvo ir moterys patarnaudavo vyrams. bet laikai keitesi mirksiukas.gif Ir moterys pamate kaip gyvena europietes. biggrin.gif

noriu pasakyti, kad nekali kasdien vinies i siena, kasdien netaisai krano. o vat valgyt valgai kasdien, drabuziai irgi keiciami kasdien. o kodel vyras savo apatinio trikotazo issiplaut negali? kazin kiek vyru atsirastu kurie plauna moters trikotaza ir dar rankomis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 09 15, 17:00)
Vaikui tai vis primenate, o vyrui negalite? Jei jis to iki susitikimo su jumis nedarė, jam išmokti ypatingai sunku. Su vaiku nuo gimimo bendraujate ir tai priminti reikia...  g.gif

Su vyru aš seniau nei su vaiku.
Be to, vyras mamą turėjo, kuri savu laiku jam viską priminė kiek reikėjo.
Ir dar - norėtųsi tikėti (vadinkit mane naivia, kvaila ar dar kaip norit), kad suaugęs vyras apie tai kur dedasi nešvarūs skalbiniai žino kiek daugiau nei trijų metų vaikas unsure.gif

ir mano kaime dar nieks skalbiankės neturi...ir santetechniko neišsikviesi...nėr tokių...ir moterys skalbia tas kojines...ir vyrai už tai dar labiau myli savo moteris.......pasiglostymų galiu nueit pas melžėjas į fermą...

Nu va. Jums gerai savame kaime. Kitiems jų kaime irgi gerai irnesakyk.gif Nematau problemos.
Atsakyti

ahem...nereikia pamirsti kokio dydzio jau buna tos rankos vyrui glostyt pas jas....dazniausiai del apimties nelabai ir sugeba daugiau ka padaryt blush2.gif
Gal del to ir lietuvaites graziausios, kad apsieina be tarnaiciu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mtdpr @ 2008 09 15, 19:51)
ahem...nereikia pamirsti kokio dydzio jau buna tos rankos vyrui glostyt pas jas....dazniausiai del apimties nelabai ir sugeba daugiau ka padaryt  blush2.gif
Gal del to ir lietuvaites graziausios, kad apsieina be tarnaiciu...  blush2.gif

thumbup.gif pasakyta
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 09 15, 09:55)
Žinot, jei vyrui reikalinga būč tik tam, kad kojines į mašiną įmesti, tai lai ieškosi irnesakyk.gif

Tai jei aš metu tas kojines į mašiną, vadinasi jis mane išnaudoja ir laikas jį išsiųsti toli, toli...
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 16, 09:25)
Tai jei aš metu tas kojines į mašiną, vadinasi jis mane išnaudoja ir laikas jį išsiųsti toli, toli...

O šitas prie ko? mastau.gif Jūsų reikalas ką kur dedate ir kodėl.

Be to, atsakymas buvo į postą, kuriame teigiama - "O jei neskalbi jo kojiniu (jei tau taip sunku jas imesti i masina), tai greit jis ras ta. ".

Jei mano vyras nuspręstų su manim skirtis (ar susirasti kitą) tik todėl, kad jo kojinių nerenku, tai jo laisva valia ir pasirinkimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 16 rugsėjo 2008 - 08:33
QUOTE(Hmmm... @ 2008 09 16, 09:31)
O šitas prie ko? mastau.gif Jūsų reikalas ką kur dedate ir kodėl.

Be to, atsakymas buvo į postą, kuriame teigiama - "O jei neskalbi jo kojiniu (jei tau taip sunku jas imesti i masina), tai greit jis ras ta. ".

Jei mano vyras nuspręstų su manim skirtis (ar susirasti kitą) tik todėl, kad jo kojinių nerenku, tai jo laisva valia ir pasirinkimas.

Na manau, kad posto autorė kalbėjo plačiau, nei skyrybos dėl žmonos atsisakymo plauti kojines.

Šeima rūpinasi abu ir žmona ir vyras. Ir dažnai vyrams tenka nemažas krūvis išlaikant šeimą. Todėl manau, kad kategoriški pareiškimai: nerinksiu kojinių, neplausiu lėkštės ir pan. yra tušti ir vedantys į konfliktus.

Nieko blogo ar moterį žeminančio tame, kad ji skalbia vyrui, gamina ir plauna jo kavos puodelius, nematau. Juk vyrams nežema dirbti po 15 valandų, kad jų moterys galėtų nusipirkti sau kojines, apatinius ir pan.

Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 16, 09:42)
Na manau, kad posto autorė kalbėjo plačiau, nei skyrybos dėl žmonos atsisakymo plauti kojines.

Todėl manau, kad kategoriški pareiškimai: nerinksiu kojinių, neplausiu lėkštės ir pan. yra tušti ir vedantys į konfliktus.

3. Nieko blogo ar moterį žeminančio tame, kad ji skalbia vyrui, gamina ir plauna jo kavos puodelius, nematau.

4. Juk vyrams nežema dirbti po 15 valandų, kad jų moterys galėtų nusipirkti sau kojines, apatinius ir pan.

1. Neskaitau tarp eilučių. Atsakau į tai, ką matau parašyta.

2. Aš nesu kategoriška (gal taip pasirodė iš mano pasisakymų g.gif) ir man tikrai nėra sunku paimant savo drabužį paimti ir vyro ar vaiko. Ne apie tai daina kaip sako liaudis. Jei tai vieną - kitą kartą, nematau tame bėdos, bet sorry, jei nuolat ir kasdien... Tai jau infantilumas. Nemėgstu infantilių vyrų, kuriems ir suaugus reikia mamytės globos ir kurie nesuvokia bent apie elementarų pasirūpinimą savimi. Man iš esmės nepriimtinas šiukšlių po savęs palikimas. Ir nė vienam vyrui rankos nenukrito nunešus kojines iki skalbinių dėžės. Į konfliktus tai neveda tuomet, kai abu šia tema mano panašiai. O dirbam mes abu, taip kad ...

3. Aš irgi nematau nieko žeminančio, jei moteriai tai patinka.

4. Pasikartosiu - mes dirbam abu. Būtent tam, kad vyrui nereiktų arti kaip jaučiui. Nereikalingas man vyras - bankomatas, kuris namo tik pamiegoti pareitų ir pinigus parneštų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 16 rugsėjo 2008 - 09:14
Skaičiau skaičiau aš čia įvairias nuomones apie kai kurių labai netvarkingus vyrus, kai kurių pavydėtinai tvarkingus ir pati pasimečiau, kuriai gi kategorijai saviškį priskirti g.gif Kadangi pati iš prigimties esu pedantė, tai be abejo man atrodo, kad iš jo pusės nuolatinis bardakas, ale palyginus su kitų situacijom lyg ir nuomonę keist turėčiau, kad nėra pas mane turbūt taip jau blogai blink.gif Ale nei tvarkingų nei netvarkingų kategorijai vis tiek priskirt neišeina: visad nusiprausęs, susitvarkęs, bet kai niekur eit nereikia tai nusimuilina kartais nuo tos procedūros, išsimaudo vėliau, plaukus kerpa, tiesa apaugęs būna kaip reikiant, bet nereikia varyt, pats pamato ir kai jau neapsikenčia tai bėga pas brangią stilistę biggrin.gif darbo kostiuminės kelnės, marškiniai, megztukai visad tvarkingai pakabinti, sulankstyti, tuo tarpu namines kelnes ar džinsus bet kaip gali sumest g.gif , batai visad kaip katino kiaušiai blizga, bet kokie kedai gali keliais sluoksniais apaugt, kol suigalvoja ir nusivalo g.gif. Kojines susirenka, na bet kartais rankų matyt nevaldyt pradeda, tai tada kokiam pusdeiniui pabūna pamestos, bet lyg dinsta po to g.gif Indų neplauna, nors yra indaplovė, bet į ją irgi nieko nededa, net artyn to daikto nesiartina nors pasiusk doh.gif Nu vienu žodžiu kažkoks hibridas dėl tvarkos aplink save, tai va dabar ir pasimečiau, ar ne be reikalo siautėju dėl tvarkos namie, gal nėra taip jau blogai ir reikia ramiau į viską žiūrėti g.gif Šiaip dėl darbų pasiskirstymo didelių pretenzijų neturiu, aš ant savo pečių turiu moteriškesnę namų ruošos pusę, ale skalbimas (tiksliau sudėjimas ir išėmimas iš mašinos blush2.gif ), išsiurbimas, tuo tarpu jo priežiūroje mašinų bakai ir tvarka, produktų partempimas iš parduotuvės, bendrų reikalų ale nuvežt, parvežt, suorganizuot ir sutvarkyt padarymas, tiek vakarais po darbo, tiek darbo metu. Gaunasi praktiškai po lygiai, tik va skiriasi mūsų požiūris dėl grynai savo asmeninių drabužių, batų ir tvarkos aplink save palaikymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 09 16, 10:13)

3. Aš irgi nematau nieko žeminančio, jei moteriai tai patinka.

Ką reiškia tas patinka? Jei man netrukdo vyro numesti džinsai, tai lai jie ten ir guli, o jei trukdo padedu ten kur man netrukdo. Ir net neketinu dėl tų nevietoje paliktų daiktų (beje gal jam tai tie išmėtyti daiktai atrodo visai vietoje) kelti erzelio. Moterys prisigalvoja visą eilę namų tvarkymo taisyklių, kurios beje kone kasdien keičiasi ir kankina vyrus reikalaudamos jų laikytis.

Blogybės prasideda tuomet, kai moterys savo suvokimu, kaip vyras turi atrodyti, elgtis, tvarkytis ir panašiai įnirtingai braunasi į jų asmeninę erdvę, nes tik jos žino, kaip vyrui yra geriau.

Yra bendras gyvenimas kartu. Jei jau taip smulkmeniškai žiūrėti į pareigų pasidalinimą, tuomet reikia bendrą gyvenamą vietą padalinti į dvi atskiras puses ir jas tvarkys abu atskirai, turėti atskiras lėkštes, atskiras skalbinių dėžes, žinoma ir šeimos biudžetas atskiras, o piniginiai įnašai turi būti vienodi, ir jei kuris mažiau prisidės, delspinigių pareikalauti.

Tai gal iš viso neverta kartu gyventi ir nereikės papildomai eikvoti jėgų teritorijų pasidalinimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 16 rugsėjo 2008 - 09:50
QUOTE(salve123 @ 2008 09 16, 10:29)
Tai gal iš viso neverta kartu gyventi ir nereikės papildomai eikvoti jėgų teritorijų pasidalinimui.

Verta - neverta lai sprendžia kiekvienas atskirai. Nežinau kaip teisingiau išsireikšti, tačiau visuomet sutikusi vaikiną, kuris bandė tapti daugiau nei draugu, man visuomet svarbu buvo tai, koks jis yra ir kaip jis sugeba gyventi. Nemoku paaiškinti, tačiau nebūčiau su vyru, kuris nemoka savimi pasirūpinti buityje. Man tokie vyrai niekuomet nebuvo patrauklūs ir neatrodė verti dėmesio. Galbūt todėl didelių problemų dėl tvarkos pas mus nebuvo, nes mano vyro požiūris panašus į mano.
Nė vienas iš mūsų nemano, kad kitas pagal nutylėjimą privalo kažką daryti. Ir jei aš nerenku vyro kojinių (naudoju šį pavyzdį tik kaip detalę, tačiau tai galima pritaikyti daugelyje buities klausimų), man dėl nepriekaištaujama. Jei vyras jų nesusirenka aš taip pat nepriekaištauju. Kai nebėra švarių, nešvariosios vis tiek atkeliauja iki skalbinių dėžės. Jokios problemos iš to nedarau nei aš, nei mano vyras.
Atsakyti