Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 24, 20:48)
Vaje kaip graziai sakojasi  thumbup.gif Cia svyrancios, taip? Pirkai daigus ar sejai pati  g.gif mano tai tokios istyseles palyginus, bet zymiai didesnes. Tai nepaklausiau patarimu neskabyt petuniju  blush2.gif  nuskabiau negalestingai tai ishkart pradejo sakotis  rolleyes.gif Ir jau daug normaliau atrodo  wub.gif

Ju-Ju, čia nuotraukoje tai surfinijų daigai. Todėl juos ir reikia skabyti (nesvarbu ar iš sėklų ar ne), o Tu apie prtunijas kalbi.
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 24, 21:48)
Vaje kaip graziai sakojasi  thumbup.gif Cia svyrancios, taip? Pirkai daigus ar sejai pati  g.gif mano tai tokios istyseles palyginus, bet zymiai didesnes. Tai nepaklausiau patarimu neskabyt petuniju  blush2.gif  nuskabiau negalestingai tai ishkart pradejo sakotis  rolleyes.gif Ir jau daug normaliau atrodo  wub.gif

Ant sėklų pakelio buvo parašyta svyrančios petunijos tongue.gif Nors kai kurios ir neskabytos jau matėsi, kad norės šakotis, bet aš procesui paspartinti dar daugiau pagnaibiau ax.gif Čia iš sėklų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 24, 22:29)
Ju-Ju, čia nuotraukoje tai surfinijų daigai. Todėl juos ir reikia skabyti (nesvarbu ar iš sėklų ar ne), o Tu apie prtunijas kalbi.

blush2.gif as turbut niekada neishmoksiu ju atskirt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 25, 09:54)
blush2.gif as turbut niekada neishmoksiu ju atskirt  doh.gif

Kiek pamenu, tai surfinija yra petunija, taip kaip silkė yra žuvis mirksiukas.gif Jei supratai blush2.gif Surfinija yra išvesta iš petunijų, tai gal jas daugelis ir vadina petunijomis ax.gif
Nors gal labiau žinančios ir sukritikuos mane blush2.gif
Atsakyti
o tai kada sodinot,kad jau tokios dideles, ar jau tręšėt,ir kuom jai ne paslaptis,o kaip ten reik gnaibyt wub.gif huh.gif doh.gif
sorry užmėčiau klausimais,bet labai įdomu
Atsakyti
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 25, 11:08)
o tai kada sodinot,kad jau tokios dideles, ar jau tręšėt,ir kuom jai ne paslaptis...

As sejau vasario men 4u.gif Trest dar netresiau, pradesiu kai persodinsiu i loveli. Nes stebiu daigelius - nieko kol as jiems netruksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 25, 12:41)
As sejau vasario men  4u.gif Trest dar netresiau, pradesiu kai persodinsiu i loveli. Nes stebiu daigelius - nieko kol as jiems netruksta  thumbup.gif

Aš tiksliai nebepamenu, kada sėjau, bet ko gero vasario pabaigoj, o tręšti dar irgi netręšiau, tik porą kartų augimo aktyvatoriumi palaisčiau. O gnaibau viršūnėles, tada jos šakojasi. Jei kokią pastypusią pamatau vėl nugnybu ax.gif
Atsakyti
"Bakopos ( Bacopa ) geriausiai auga silpnai rūgščioje žemėje, SAULĖJE. Nepakenčia perdžiūvimo, jas reikia gausiai lieti keletą kartų per dieną. Žydi visą vasarą, žiedai nebijo lietaus. PAVĖSYJE ŽYDI PRASTAI. "
Šaltinis "Rojaus sodai'.
Atsakyti
Stai tas augalas kuris labai letai ir sunkiai auga ir kurio gentainiai nugaiso. O jis stai prazydo, bet skrumnus. Kazi kodel?
Ai dar pavadinimas pabego is galvos ax.gif priminkit prasom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2007 04 25, 07:51)
Ant sėklų pakelio buvo parašyta svyrančios petunijos  tongue.gif Nors kai kurios ir neskabytos jau matėsi, kad norės šakotis, bet aš procesui paspartinti dar daugiau pagnaibiau  ax.gif Čia iš sėklų  4u.gif

Tame ir esmė, kad nepažįstančiam labai sunku atskirti, o priežiūra skiriasi. Taip, surfinijos - tai svyrančios petunijos.
Papildyta:
QUOTE(Meila @ 2007 04 25, 09:39)
Kiek pamenu, tai surfinija yra petunija, taip kaip silkė yra žuvis  mirksiukas.gif Jei supratai  blush2.gif Surfinija yra išvesta iš petunijų, tai gal jas daugelis ir vadina petunijomis  ax.gif
Nors gal labiau žinančios ir sukritikuos mane blush2.gif

Visai teisingai 4u.gif , tik tie panašūs pavadinimai labai klaidina mažiau jas pažįstančius žmones. verysad.gif Dažnai turguje tenka matyti, kai nepažįstančiam žmogui vietoj surfinijos parduoda paprastą petuniją, arba moteris sako, kad va, aš pirkau daug pigiau, o kai pažiūri - ten petunija.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 04 25, 19:50)
Stai tas augalas kuris labai letai ir sunkiai auga ir kurio gentainiai nugaiso. O jis stai prazydo, bet skrumnus. Kazi kodel?
Ai dar pavadinimas pabego is galvos  ax.gif priminkit prasom smile.gif

Kiek aš įspoksau, tai čia yra kinrožė (Hibiscus) - kambarinė gėlė.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 25, 22:42)
Kiek aš įspoksau, tai čia yra kinrožė (Hibiscus) - kambarinė gėlė.

Oi ne. Cia kazkas svyrancio. Pabandysiu ryt dienos sviesoj nufotkinti
Atsakyti