merginos,noriu patarimo mano vienas balkonas nestiklintas,tuščias,bet turim vieną bėdą,yra tokios dangaus žiurkės
balandžiai,kaip su jais kovot,jei aišku aplamai įmanoma...nes juk nieko nepasisodinsiu,o taip norisi grožio 5 aukšte.

QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 22, 19:48)
merginos,noriu patarimo mano vienas balkonas nestiklintas,tuščias,bet turim vieną bėdą,yra tokios dangaus žiurkės
balandžiai,kaip su jais kovot,jei aišku aplamai įmanoma...nes juk nieko nepasisodinsiu,o taip norisi grožio 5 aukšte.

turejau ir as sia problema kitam bute kur gyvenom,aciui Dievui issikelem.nes maano nuomone jie nenuvijami,kad ir kiek besistengtum

O siaip nezinau ka ir patart,nes pati su jais kovojau ir deja beprasmiskai

QUOTE(snaige @ 2007 04 22, 19:58)
turejau ir as sia problema kitam bute kur gyvenom,aciui Dievui issikelem.nes maano nuomone jie nenuvijami,kad ir kiek besistengtum
apsikdavo(atsiprasau uz issireiskima) man visa balkona.Siaip vokieciai toki tinkla uzsideda per visa balkona,tai niekas neiskrenda.Arba tokius dyglius uzdeda(bet tai man per ziauru).

Labai gera idėja tinklas

Papildyta:
Merginos, gal auginot sunsatia? (atrodo kad nėra lietuviško pavadinimo) Tai nauja gėlė, esu skaičiusi apie ją, bet gyvos nemačiau. Jei auginote, labai įdomu kokie Jūsų atsiliepimai.

QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 22, 21:13)
Nu va,nors kazkuriai pagelbejau ir minti daviau

QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 22, 22:13)
Labai gera idėja tinklas
Juo gali ir vijoklinė gėlytė lipti...
Papildyta:
Merginos, gal auginot sunsatia? (atrodo kad nėra lietuviško pavadinimo) Tai nauja gėlė, esu skaičiusi apie ją, bet gyvos nemačiau. Jei auginote, labai įdomu kokie Jūsų atsiliepimai.

Papildyta:

taigi cia ta pati nemezija Ivesk i google nemesia sunsatia, paspausk vaizdai ir ismes. Cia patobulinta nemezija, auginau pernai nieko ipatingo.
Knifofija ,o kas pas tave ant avataro per gėlės
labai jau įdomios

QUOTE(snaige @ 2007 04 22, 22:30)

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 22, 21:34)
šoriukas ar soriukas

nu bet baisiai įdomi gėlė

QUOTE(snaige @ 2007 04 22, 23:10)
šoriukas ar soriukas
ar tu čia taip atsiprasineji angliškai ir kikeni už mano kvailą klausimą

O tai pabandyk isivesti google zodi KNIFOFIJA ir paziureti vaizdus.

Dabar laukiu lovelių ir kombinuoju, kaip gi aš pasodinsiu savo gėlytes
Nupirkau bakopas ir svyrančias pelargonijas, pardavėja patarė sodinti, 1 bakopa, 1 pelargonija ir t.t. , sakė, kad taip grąžiau, atseit bakopos bus iš apačios, o ant jų - pelargonijos. Aš kažkaip galvojau, kad bakopas iš kraštų, o pelargonijas viduje. O gal kas gali patarti, kaip ten iš praktikos, ar nėra skirtumo, o tai tik skonio reikalas?
Ir kaip dažnai reikia sodinti? Skaičiau, kad bakopos auga 40-60cm į plotį, o gal ne taip supratau
Pardavėja sakė, kad sodinti kas 20 cm, ar ne per tanku bus gėlytėm?
Lauksiu praktinių, profesionalių patarimų

Ir kaip dažnai reikia sodinti? Skaičiau, kad bakopos auga 40-60cm į plotį, o gal ne taip supratau

Lauksiu praktinių, profesionalių patarimų

Lavaza,
derinti gali įvairiai, po vieną ar kelias; vidury arba tik iš kraštų svyrančios. Tik svyrančias aš labiau iš priekio sodino, o aukštesniąsiąs labiau prie lovelio galinės sienos (na lyg šachmatais). Svyrančios čia pat per kraštelį nusvyra, o aukštesniosios gražiau atsiskleidžia laisvą žemę uždengdamos. Aš sodinu per sprindį, taip kad turbūt tie patys 20 cm.
O dar galima į lovelį atskirais vazonėliais susodinus sudėti ir kilot kaip patinka.
Sėkmės.
derinti gali įvairiai, po vieną ar kelias; vidury arba tik iš kraštų svyrančios. Tik svyrančias aš labiau iš priekio sodino, o aukštesniąsiąs labiau prie lovelio galinės sienos (na lyg šachmatais). Svyrančios čia pat per kraštelį nusvyra, o aukštesniosios gražiau atsiskleidžia laisvą žemę uždengdamos. Aš sodinu per sprindį, taip kad turbūt tie patys 20 cm.
O dar galima į lovelį atskirais vazonėliais susodinus sudėti ir kilot kaip patinka.
Sėkmės.