Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

QUOTE(Knifofija @ 2007 04 23, 07:28)
Cia gi Knifofijos ziedeliai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

doh.gif blush2.gif nu ir tupa,tikraja to žodžio prasme doh.gif lotuliukas.gif kažkaip visai net į galvą nešovė blush2.gif blush2.gif blush2.gif

o aš atbėgau pasiguosti verysad.gif gėles kurias nesenai pasisodinau balkone iškapstė bjaurusis paukštis.Strazdas ten ar kas toks g.gif toks rudas nedidukas kipšas.Visas gėlės išdarkė verysad.gif taip gaila pasidarė.O ir visas balkonas pilnas žemių,rytoj teks prasisiubrt doh.gif kaip pyktis ima negaliu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 04 22, 21:29)
taigi cia ta pati nemezija Ivesk i google nemesia sunsatia, paspausk vaizdai ir ismes. Cia patobulinta nemezija, auginau pernai nieko ipatingo.

Kaip jos atrodo aš žinau, man įdomu ar ilgai ir ar gausiai žydi. Ką apie jas rašo - irgi daug skaičiau. Man įdomu išgirsti iš tų, kas natūroje "čiupinėjo". O kokia tavo nuomonė apie jas? Kuo patiko arba kodėl nepatiko? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 23 balandžio 2007 - 20:23
O man pernai bakopos nepasiteisino... Neaugo išvis galima sakyt, skurdo, džiūvo, kol išmirė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 04 23, 22:01)
O man pernai bakopos nepasiteisino... Neaugo išvis galima sakyt, skurdo, džiūvo, kol išmirė doh.gif

Bakopa pavesinis augalas, sauleje ji skursta. Tada labai daug lieti reikia.
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 23, 21:19)
Kaip jos atrodo aš žinau, man įdomu ar ilgai ir ar gausiai žydi. Ką apie jas rašo - irgi daug skaičiau. Man įdomu išgirsti iš tų, kas natūroje "čiupinėjo". O kokia tavo nuomonė apie jas? Kuo patiko arba kodėl nepatiko?  blush2.gif  4u.gif

Man ji nieko nesiskyre nuo paprastos nemezijos, gal tik spalvos ryskesnes buvo. O siaip ir augimas ir zydejimas kaip paprastos nemezijos.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 04 23, 16:37)
Lavaza,
derinti gali įvairiai, po vieną ar kelias; vidury arba tik iš kraštų svyrančios. Tik svyrančias aš labiau iš priekio sodino, o aukštesniąsiąs labiau prie lovelio galinės sienos (na lyg šachmatais). Svyrančios čia pat per kraštelį nusvyra, o aukštesniosios gražiau atsiskleidžia laisvą žemę uždengdamos. Aš sodinu per sprindį, taip kad turbūt tie patys 20 cm. 
O dar galima į lovelį atskirais vazonėliais susodinus sudėti ir kilot kaip patinka.
Sėkmės.

Aš sodinu pirmiausia į vazonėlius, nes ir sudėt galima kaip nori ir palijus vandens perteklių lengviau išpilt. mirksiukas.gif

QUOTE(Aga @ 2007 04 23, 21:01)

Pas mane taip pat jos visai nepasiteisino - išdžiuvo,nes antroje dienos pusėje saulė atsisuka.Labai gaila buvo gėlyčių.
Tai šiemet svyrančias petunijas iš sėklų auginu.Nežinau, ar pasiseks, nes pirmą kart bandau...

Atsakyti
Mano ir petunijoms buvo šakės, per karšta doh.gif Teauga tik svyrančios palergonijos.
Atsakyti
man petunijos grazu,tik nepatinka kad jos tokios lepios ax.gif greitai visokie vabalai pristoja ir ligos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 04 24, 11:38)
man petunijos grazu,tik nepatinka kad jos tokios lepios  ax.gif greitai visokie vabalai pristoja ir ligos. doh.gif

Vat, čia tai naujieną sužinojau, nes maniau, kad kaip tik jos atsparesnės gėlės. g.gif
Atsakyti
Yra labai geras dalykelis vadinasi GIDROGELIS, jis beriamas i zema, kur augs geles (vazonuose) Kai geles laistom jis absorbuoja vandeni, o po to gelytes is jo pasiima. Kai isbrinksta buna panasus i zelatina. Tik visur instrukcijose raso kad reikia ismirkinti ir tada maisyti su zeme, bet as visada sumaisau sausa, taip geriau. Tada geles galima laistyti kas trecia diena, o per karscius uztenka kas vieno karto dienoje. Jo buna pirkti Setelige. O Siauliuose gaunu turgaus kioskeliuose 17 ir 21. Pabandykit tikrai pasiteisina. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 04 24, 18:52)
Yra labai geras dalykelis vadinasi GIDROGELIS, jis beriamas i zema, kur augs geles (vazonuose) Kai geles laistom jis absorbuoja vandeni, o po to gelytes is jo pasiima. Kai isbrinksta buna panasus i zelatina. Tik visur instrukcijose raso kad reikia ismirkinti ir tada maisyti su zeme, bet as visada sumaisau sausa, taip geriau. Tada geles galima laistyti kas trecia diena, o per karscius uztenka kas vieno karto dienoje. Jo buna pirkti Setelige. O Siauliuose gaunu turgaus kioskeliuose 17 ir 21. Pabandykit tikrai pasiteisina.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Reiks paieškoti Senukuose arba Žaliojoje stotelėje 4u.gif
O čia mano petunijos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2007 04 24, 20:59)
O čia mano petunijos:...

Vaje kaip graziai sakojasi thumbup.gif Cia svyrancios, taip? Pirkai daigus ar sejai pati g.gif mano tai tokios istyseles palyginus, bet zymiai didesnes. Tai nepaklausiau patarimu neskabyt petuniju blush2.gif nuskabiau negalestingai tai ishkart pradejo sakotis rolleyes.gif Ir jau daug normaliau atrodo wub.gif
Atsakyti