QUOTE(Natalija* @ 2007 05 09, 23:54)
Eh..., kaip aš jums pavydžiu, kad jūsų vaikai valgo košes, daržovienes... Mano dukra košių ir daržovienių nepripažįsta

neįsiūlysi jai a nei vieno šaukštelio

vienintėlis maistas, ką ji suvalgo , tai pertrinta mėsa su sultiniu kokiu 30ml, vaisinės tyrelės gali suvalgyti 20ml, koks 1 arbatinis šaukštelis varškytės ir viskas Visą šį maisto kiekį suvalgo dazniausiai tik su žaidimais

Pagrindinis maistas iki šiol MP, žinda labai daznai, naktį kokius 5 kartus, buna ir dazniau

Mišinuko negeria, iš buteliuko geti nemoka

Kietą maistą pradėjome ragauti kasdien nuo 5 mėnesių, bet iki šiol rezultatų beveik O...

Gydytoja sako, kad tikriausiai veliau, kai bus galima valgyti nuo bendro stalo, ji valgys viską, bet aš tuo netikiu, nes ką daviau paragauti nuo bendro stalo yra taip pat jai neskanu

Nors svorio mums užtenka
O pas ta pati istorija MP

bet karts nuo karto bandeme duoti vandens pasaldinto tada po truputi po truputi ir dabar geriame kuo puikiausiai bet tik tada kai manes pieno fabrikelio nera, o prie darzoveniu ir kitokio maistelio tai kantriai mokynau nors ir gaila buvo bet neduodavau MP o jei verkdavo po truputi ikisdavai i burna moliuga su bulvemis, o jei neimdavo uzmigdavo o atsikelusi budavo alkana tada ir valgydavo o ant virsaus pirma duodavau pieno o paskui tik per sekanti maitinima, nieko nepadarysi reikedavo iskenteti tai dabar moliugas

nors naktimis kelesi dar 2 kartus tai cia jau smulkmena :)Tarpkitko vaikas kuris ilgai valgo MP retas atvejis kada gers misinuka, mes visas firma buvome bande ir be sansu.Spjoviau i ta reikala ir pradejau duoti vandeni arbata HIPP ramuneles jos saldzios
Jogurtus ir varskes tik HIPP firmos duodu kaip skoma is bonkuciu, o ka mes valgome dar nebandziau nors kaip tik siandien ir norejau klausti kada galima duoti musu maisto, buliojono?