Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių kūdikių valgiaraštis

QUOTE(Dovilee @ 2007 05 01, 21:14)
maniske ir lb mazai valgo kosytes ir apie 100 gr taip darzovienes .bet isbuna apie 1-2 .nezinau ar jei cia uztenka tiek ar jei cia negana.niekaip neikisu daugiau.

Jei mergaite tiek suvalgiusi buna rami ir patenkina,tai tikrai jei tiek kiek suvalgo uztenka.
Atsakyti
mergyte nu nerekia,bijau kad jina man svorio nepradedu mesti.aplamai sunku jei iduot to maisto,jau nezinau nei kaip kovot smile.gif
Atsakyti
Paskaiciau cia kaip vaikuciai valgo ir nebezinau ka cia galvoti man... g.gif Musu dukryte vis dar 5 kartus per para valgo misinuka blush2.gif O valgom mes taip
3 val. misinukas 100 ml.
6 val. misinukas 100 ml.
11 val. darzoviu tyrele apie 40-90 ml.
12 val. misinukas 120 ml.
16 val. darzoviu su mesa tyrele apie 40-90 ml.
18 val. misinukas 120 ml.
20 val. pieniska kosyte ar pieniska tyrele (50-100 ml.) arba jogurto idelis
22 val. misinukas 120 ml.

Tai dabar ir suabejojau ar gerai mes maitinames unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilee @ 2007 05 02, 09:18)
mergyte nu nerekia,bijau kad jina man svorio nepradedu mesti.aplamai  sunku jei iduot to maisto,jau nezinau nei kaip kovot smile.gif

Jei jau taip bijai ,pasitark su mergaites daktare,nereiks cia galvos sukti.
Atsakyti
QUOTE(olaiva... @ 2007 05 01, 12:35)
o misinuko kiek suvalgo? atrodo daugokai  g.gif  mes misinuka valgom tik dukart dienoj - ryte, kai pabunda (mazdaug 8 val) ir vakare, kai einam miegot.

pas mus avent patys maziausi 125ml buteliukai tai mes tiek ir isgeriam vienu kartu nepriklausomai ar misinukas ar sultys ar arbatele, bandiau misinuko bent pries nakti duot didesni buteliuka bet ji vistiek mazdaug 120ml isgeria ir daugiau nebeima 4u.gif
Atsakyti
Na as saviski dar pati maitinu ax.gif jis jokio buteliko neima visokius izbandziau doh.gif ir misinukus. Turbut jaucia kad mamadar turi pienuko g.gif

O valgimu mes nesiskundziam ryte as duodu saldesne arba grudu koses o suvalgom 90g.-140g. poto MP pietums darzoviene kiekis irgi panasus, dar obuoliuko banano pagramdau, pavakarei kokio jogurtuko ar varskyte, vakare vel darzovienes arba kruopu kosytes. ir pries pat miegeli MP

Atsakyti
mamytes, noreciau pasitarti, maniske pradejo ziaugciot nuo misinuko doh.gif jau antra para blink.gif nebezinau kodel taip!!!!! daktarei skambinau, tai ji sake kad vaikiukas pats pasirenka laika iki kada jam to misinuko gana, tai ji jau pasirinko blink.gif ok.gif
as pergyvenu, o ji ziuri i mane nekaltom akelem ir galvoja:pati tu ta misinuka suduka gerk!!! lotuliukas.gif tongue.gif
tai ka patarsit? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(INGUTE. @ 2007 05 02, 21:42)
Na as saviski dar pati maitinu  ax.gif  jis jokio buteliko neima visokius izbandziau  doh.gif ir misinukus. Turbut jaucia kad mamadar turi pienuko  g.gif

O valgimu mes nesiskundziam  ryte as duodu saldesne arba grudu koses o suvalgom 90g.-140g. poto MP pietums darzoviene kiekis irgi panasus, dar obuoliuko banano pagramdau, pavakarei kokio jogurtuko ar varskyte, vakare vel darzovienes arba kruopu kosytes. ir pries pat miegeli MP

Maniškis ir tik MP tevalgo, apetitas neblogas, tik duok ir duok papuką, o KOŠYTES nė iš vietos, lūpas suspaudžia ir galvą sukioja schmoll.gif doh.gif , tai ir valgom kas tris valandas, o kartais ir dažniau. Naktį ir tris kartus keliasi pažysti verysad.gif
Atsakyti
sveikutes o mes siaip apetitu tikrai nesiskundziam tik beda turim kad nieko negeriam iskyrus mp, jokie buteliukai puodukai su snapeliais mums neitinka... kiek sulciu su paprastu puoduku ipilu i burnele kai kose valgom tiek... o siaip valgom darzoves su mesyte, verdu ivairiai su bulvem morkom cukinijom svieziu kopusteliu kartais dedam saldytu darzoviu kalafijoro brokolio sparagu jai skanu po kol kas viskas pagardinam sauksteliu alyvuogiu aliejaus, koses grudu irgi visas valgom tik va vaisines tyreles jau pabodo jas nebent su grudu kose maisom
o jogurto dar neesam ragave bet jau gal reiktu koki sauksteli pabandyt varskele dar palauks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilee @ 2007 05 01, 22:14)
maniske ir lb mazai valgo kosytes ir apie 100 gr taip darzovienes .bet isbuna apie 1-2 .nezinau ar jei cia uztenka tiek ar jei cia negana.niekaip neikisu daugiau.

nu va ziuriu mes ne vienos, nu maniske lyg kelias dienas valge normaliai, pridejo svorio, ir vel kaip pauksciukas lesa blink.gif nors ji nuo mazens net is papuko po mazai valgydavo, tai manau, kad cia jos natura tokia, ir nereikia vaiko versti! nu bet aktyvi sypsosi tai manau, gerai, as jai verdu savas sriubas, siandien zirniu valge, nes pirktines jau nebepatinka, nori, ka mama su teciu valgo:)))o kaip tau dovilee sekasi, musu mergytes tik 4 dienom skiriasi, galim draugauti:)) drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Eh..., kaip aš jums pavydžiu, kad jūsų vaikai valgo košes, daržovienes... Mano dukra košių ir daržovienių nepripažįsta schmoll.gif neįsiūlysi jai a nei vieno šaukštelio schmoll.gif vienintėlis maistas, ką ji suvalgo , tai pertrinta mėsa su sultiniu kokiu 30ml, vaisinės tyrelės gali suvalgyti 20ml, koks 1 arbatinis šaukštelis varškytės ir viskas Visą šį maisto kiekį suvalgo dazniausiai tik su žaidimais verysad.gif Pagrindinis maistas iki šiol MP, žinda labai daznai, naktį kokius 5 kartus, buna ir dazniau doh.gif Mišinuko negeria, iš buteliuko geti nemoka doh.gif Kietą maistą pradėjome ragauti kasdien nuo 5 mėnesių, bet iki šiol rezultatų beveik O... verysad.gif Gydytoja sako, kad tikriausiai veliau, kai bus galima valgyti nuo bendro stalo, ji valgys viską, bet aš tuo netikiu, nes ką daviau paragauti nuo bendro stalo yra taip pat jai neskanu unsure.gif Nors svorio mums užtenka g.gif
Atsakyti
Oho, jūsų kokie valgūs mažiukai, o mano tai valgo taip:

8.30 mišinukas 150ml
11.00 vaisių tyrelės
12.30 daržovių košė su mėsyte HIPP suvalgo 190g (mano virtų nevalgo),arbata, sultys
16.30 mišinukas 150ml
20.30 mišinukas150ml
Tarpuose čiulpia barankas, vaisių nevalgo, grūdų košių nevalgo,varškytės taip pat nevalgo, bet per mėnesį priaugo 700g.Sveriam 7 kg, o dantukų dar neturim, bet esam labai aktyvūs, judam, krutam, žodžiu nenusėdim vietoj smile.gif

Kai paskaičiau kiek jūsų suvalgo, tai net į paniką puoliau, kodėl mano mažiukas taip mažai suvalgo, bet į jį pažiūrėjus, tai žandai pilni tokie, kojytės taip pat ne plonos ir svorio priauga normaliai.
Atsakyti