Įkraunama...
Įkraunama...

DIDYSIS DVYNUKŲ SUSITIKIMAS

QUOTE(Kurpaite @ 2007 03 28, 13:46)
lotuliukas.gif

Vaidax, gal chirurgai nuolaida duotu uz grupine operacija - va, as prisideciau, gal dar kas nors  ax.gif  biggrin.gif

negrazu tersti konstruktyviso temos, ale ir as drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man paprasciau su miniaku - po pilvu uzmaunu - ir ramu - vaizdas - nuostabus bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Toshe - manau viskas tinka. vaisius man atrodo ir pernai taremes kas nori - atsiveza... O gerimu - tinka irgi viskas - vaikams manau vistiek visi vesis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingušonkas: 28 kovo 2007 - 13:43
As turiu konstruktyvu pasiulyma (nors ir labai knieti pasidalyt savo ispudziais apie miniakus) del gerimu - o gal geriau maziau sulciu, juolab limonadu visokiu, o geriau daugiau geriamo vandens centralizuotai uzpirkti? ax.gif

Aisku, cia tik mano opinija, nes vanduo yra musu sheimoj megstamiausias gerimas, po alaus zinoma lotuliukas.gif
Atsakyti
Virskinu, virskinu,ir del maisto galvoju,o jeigu seimai(nesvarbu ar 4 ar 5 asmenu, ar 6-iu..) darom po 55Lt/uz maista, o ten ieis abiems suaugusiems po porcija ir viena vaikiska? Gal pas ka maziukai,bet yra vienas vyresnelis, tai jis/ji suvalgys, jei kam per daug dvieju, tai va viena porcija pasidalins dvyniai, o jei kieno maziukai o vyresnio neturi ar dvyniai nieko nevalgo,tai mazu tevelis papildomai pilva savo pasotins? g.gif Tada kazkoks viduriukas gaunasi mano manymu, ypac kad seimininkes kaip suprantu mielu noru apsiima ta vaikiska patiekala pacios pagaminti g.gif ART TINKA SIS VARIANTAS?
O del gerimu,tai zinoma,kad geriamo vandens reikes paimti..o tu visokiu limonadu tai as nepernesu,tai nepykit,bet jau geriau siulysiu kokias nors sultis, gal dali apelsinu, dali multiku? O siaip kiti atsives vaikams kazka, jei netiks.
Del SCENARIJAUS KOL KAS NIEKO NEMATAU, NU GAL VIS TIEK KAZKA ISIVAIZDUOJAT? g.gif Nors bendrai man vienas niuansas jau aiskus - visos busim su MINIAKAIS! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toshe: 28 kovo 2007 - 15:02
Musu sheimai 3 porcijos - 2 dideles+1 mazha - butu idealu.

Del scenarijaus unsure.gif Nieko neisivaizduoju... juk jei nera savanoriu sokti ir dainuoti ant kokios nors scenos, tai ka cia prigalvosi unsure.gif Gi vaikiskuose renginiuose ateina koks persirengelis, pashnekina, dovaneliu duoda ir tiek ziniu.

Beje, o ar kalbesim apie kokius siurpriziukus vaikams?
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2007 03 28, 14:56)
1) ART TINKA SIS VARIANTAS?
2) visos busim su MINIAKAIS! lotuliukas.gif

Man abu variantai TINKA biggrin.gif Rimtai.
Klausimas: o kašės turnyras man lieka organizuoti? Ar perleisti tai "gėlytei", kur visą renginį ves? rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2007 03 28, 15:56)
Del SCENARIJAUS KOL KAS NIEKO NEMATAU, NU GAL VIS TIEK KAZKA ISIVAIZDUOJAT? g.gif Nors bendrai man vienas niuansas jau aiskus - visos busim su MINIAKAIS! lotuliukas.gif

bulkinas labai daug isisvazduoja is tos gelyte lotuliukas.gif bet garsiai negaliu rasyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(fishaqua @ 2007 03 28, 13:32)
Man abu variantai TINKA  biggrin.gif Rimtai.
Klausimas: o kašės turnyras man lieka organizuoti? Ar perleisti tai "gėlytei", kur visą renginį ves?  rolleyes.gif  g.gif

Tai jei yra noras, imk ir organizuok, kazi ar ta gelyte kase pravestu?.. g.gif
Nu jei neturit pasiulymu,tai tiek to,paklausiu ju,ka jie gali pasiulyti ir tiek.
O del dovaneliu vaikams, tai nezinau, gal kokiu saldainiuku uz pasirodyma/arba nepasirodyma is gelytes gaus ir teik, kaip manot?O tai vel vieno amziaus vaikams tas tinka, kito kitas...Tuos sulinius nuo pernai tai dar turiu, galesim atvezti siaip maisto atliekoms pametyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bulkute @ 2007 03 28, 14:20)
bulkinas labai daug isisvazduoja is tos gelyte lotuliukas.gif bet garsiai negaliu rasyti schmoll.gif

Patikek,ir maniskio fantazija auksciau lubas siekia biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2007 03 28, 17:03)
Tuos sulinius nuo pernai tai dar turiu, galesim atvezti siaip maisto atliekoms pametyti lotuliukas.gif

O gal kokiu muilo burbulu g.gif Jie net man tinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2007 03 28, 14:20)
bulkinas labai daug isisvazduoja is tos gelyte lotuliukas.gif bet garsiai negaliu rasyti

Rashyk geltonai - bus tyliai lotuliukas.gif

QUOTE(ingušonkas @ 2007 03 28, 16:29)
O gal kokiu muilo burbulu  g.gif 

Man irgi visai patiktu muilo burbulai ax.gif Bet, kita vertus, gal galim juos visi savo atsivezti ir ten i kokia deze sumesti g.gif Is kur mziai pasiimtu g.gif Ai, nu nzn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurpaite @ 2007 03 28, 15:43)
As turiu konstruktyvu pasiulyma del gerimu - o gal geriau maziau sulciu, juolab limonadu visokiu, o geriau daugiau geriamo vandens centralizuotai uzpirkti?  ax.gif

Mums paprastas vaduo- thumbup.gif

QUOTE(Toshe @ 2007 03 28, 15:56)
ART TINKA SIS VARIANTAS?

Del maisto tinka ir Toshe siulytas variantas ir "seimininkes". Tad ka nuspresite- tas tiks smile.gif

Jei dovaneliu, ale burbulu, kamuoliuku ir pan. ... nebus - nieko tokio, bus- puiku smile.gif
Atsakyti
Mums butu idealu vanduo ir 2 suaugusiems+ 1 vaikiska. Super.

Del scenarijaus. Pirmiausia noreciau paklausti, nes taip ir nesupratau keletos techniniu dalyku. Cia viskas dviem dienom? Ir maistas irgi dabar uzsakomas dviem dienom? Nebuvau pernai, nes dar net negalejau ir isivaizduoti, kad dvynius kada turesiu, tad papasakokit kaip ten buvo? Atvykstame 1 diena ryte, isvykstame kita diena vakare ir toosas non stop. Ar kaip? Cia tipo tam, kad zinociau kiek miniaku ir kiek maxiaku veztis.

Zinau viena zaidima, vadinasi Sarados. Specialiai nieko nereikia, tik geros nuotaikos ir noro dalyvauti. O visa kita jau sugalvosime. Cia zaidimas su vaidinimais.
Atsakyti