Įkraunama...
Įkraunama...

DIDYSIS DVYNUKŲ SUSITIKIMAS

as su savo autoritetinga nuomone manau, kad papildomos.t.y trecios porcijos "ivedimas" atitinkamai papildomai sukels rupesciu - t.y. skaiciuoti kam tokios porcijos reikia, o kam nereikia. bulkinu seimai nereikia tongue.gif skaiciuoti is kurio kokiu piningu ir kiek paimti. ir jau galutine problema su maisto pavogimu lotuliukas.gif gi jeigu tu treciu porciju bus maziau, o alkanu dauigiau...
siulau apsieiti be atsizvelgimo i kiekvieno asmeninius papildomus apsunkinancius organizacinius dalykus ir ivedancius papildomu svarstytinu detaliu poreikius biggrin.gif

ir apskritai, nesikoncentruojam davai i maista, davai geriau i muzika ir kas ka rengsis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2007 03 27, 15:48)
ir apskritai, nesikoncentruojam davai i maista, davai geriau  i muzika ir kas ka rengsis lotuliukas.gif

Aš - miniaką rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2007 03 27, 06:07)
Tai atvarysiu ir su mazuoju. Nesirupink, jis daug nevalgys tongue.gif

Bijau,kad tik dar ligonineje neguletum,o apbvalgymo, buk rami - nebijau schmoll.gif biggrin.gif
Siandien gavau pinigelius is:
LARUTYTES
IR J.E AISTES&JULIJONO(blyn pasikeiskit, nicka bo uzknisa raityti.. cool.gif )
Dar gera zinia - manau,kad sutarsiu,kad pravesm mums mergicka tokia musu sita renginuka, ir bus visai smagu. Jau rezervavausi ja, tik dar reikes aptarti scenariju ir zinoma kaina, atrakcijonu irgi parupins (cia tie patys kur pernai,ti kpatobuleje biggrin.gif ). Dabar uzsikase darbais, bet pirmadieni pas mane i namus zadejo atvaryt,ir aptart ka reikia drinks_cheers.gif Tad, prasome SIU:YKITE IKI PIRMADIENIO, KOKI SCENARIJU ISIVAIZDUOJATE.Galiu padeti: as isivaizduoju,kad mergicka turetu vilketi kazkoki zaisminga kostiuma, (ale gelyte, ar koks animacinis personazas)ir ji visus aisku suregistruotu, isdalintu korteles, visa info paskelbtu, kada pietus, ir pan...Ir kazkoki gal vaidimineli suvaidintu, ar zaidima suorganizuotu vaikuciams, gal pasoktu ir tiek rolleyes.gif Nu butu ale administratore, kuri butu nebaisi vaikuciams bigsmile.gif
Aisku,jie manau jau gal ir patys kazkokia programa turi,tai as cia surasysiu,ka jie siulo,bet ir jus galite bruksteleti,jei kas turite pasiulymu ir pageidavimu thumbup.gif
Ciau, varau i lauka, kol saule sviecia biggrin.gif
Atsakyti
Tuoj, tikiu kad viskas bus tvarkoj ir tu atvažiuosi su kelių dienų lialium. 2.gif Na, gal tau geriau būtų, kad atsiridentum su puziūziku... nestuke.gif bet jei ką, tai akušerę doctor.gif savo atsivežk!

QUOTE(Toshe @ 2007 03 27, 17:16)
J.E AISTES&JULIJONO(blyn pasikeiskit, nicka bo uzknisa raityti.. cool.gif )

schmoll.gif nicko keitimas šiemet nenumatytas blush2.gif
o mus blyn užkniso, kad -ielių neturim kuo gražiai aprengti į GrandMeet'ą mirksiukas.gif

-j.e. Julijonas- angel_not.gif
Atsakyti
Ne, rimtai - gal nesiveliam i tuos vaiku kaip rimtu valgytoju skaiciavimus. As pernai saslu irgi nevalgiau, ir ne todel, kad kazkas nusvilpe, o todel, kad uzteko per akis saltu uzkandziu thumbup.gif

Galu gale, cia gi ne gimines balius, kur svarbiausia - balta misraine skrandyje dar uztrombinti penkiais kepsniais...
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2007 03 27, 17:16)
Bijau,kad tik dar ligonineje neguletum,o apbvalgymo, buk rami - nebijau schmoll.gif  biggrin.gif

QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 03 27, 18:15)
Tuoj, tikiu kad viskas bus tvarkoj ir tu atvažiuosi su kelių dienų lialium. 2.gif

Po paskutines echoskopijos gydytojas gerokai pakoregavo mano termina, tai gali buti, kad atvaziuosiu su keliu savaiciu bernioku ax.gif O jei kartais uzstrigciau kur ligoninej, tai vyras su chebra vis tiek sudalyvautu, jie jau kliedi susitikimu, nes viska is pernai atsimena (ypac maista tongue.gif ). Be to, musu mociute Birstone gyvena, tai labai patogu smile.gif
Atsakyti
na ka, linksmiausia siuo metu man tema cia biggrin.gif
QUOTE(fishaqua @ 2007 03 27, 16:59)
Aš - miniaką  rolleyes.gif  biggrin.gif

tau gerai rolleyes.gif as tai turbut tik i maxiaka tilpciau doh.gif
Toshe, rimtas reikalas, kadangi bulkiukai buvo zvaigzdes, kaip su praeitu metu supermamos irasu
QUOTE(Toshe @ 2007 03 27, 18:16)
Tad, prasome SIU:YKITE IKI PIRMADIENIO, KOKI SCENARIJU ISIVAIZDUOJATE

daugumos vyrai pasisake del maisto, o mano vyras, del scenarijaus ir ypac vedejos aprangos lotuliukas.gif

butu gerai, kad kas filmuotu ir duodu mums, nes faina tureti ax.gif

is blevyzgu rimtus dalykus paryskinu tongue.gif
Atsakyti
Nusprendeme ir dukra paimt. Tai mum perrasyt ta sarasiuka, nes pradzioje tik 4-iese uzsirasem? Galvojom pailseti nuo dukros blink.gif bet po to sazine uzgrauze, kad ten svente bus, o mes atsikratyti norim.

Aisku, kad ne maistas svarbiausia. Tad mes irgi prisiderinsime prie visu.

man irgi maxiako prireiks lotuliukas.gif , gal zinot kur dalina?

Del filmavimo palaikau, labai gera ideja. o dar jeigu po meeto visi atsiustume vienam zmogui nuotraukas (tokias bendresnes), tai galima butu irgi surasyti i viena CD i rvisiems isplatinti. Idomu gi ka patys photo.gif ir ka kiti. Pvz. Supervyras turi irasinejimo i CD patirties, vat ir galetu apsiimti mirksiukas.gif

O desertu konkursas yra gerai. Gal ir as ka pagaminciau. Jau 100 metu savo firminio torto negaminau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2007 03 27, 19:27)
Toshe, rimtas reikalas, kadangi bulkiukai buvo zvaigzdes, kaip su praeitu metu supermamos irasu

daugumos vyrai pasisake del maisto, o mano vyras, del scenarijaus ir ypac vedejos aprangos lotuliukas.gif

butu gerai, kad kas filmuotu ir duodu mums, nes faina tureti ax.gif

is blevyzgu rimtus dalykus paryskinu tongue.gif

Su praeitu metu irasu niekaip,nes nepaprasiau papildomai tos Smurkos, gal reiketu parasyti i asmenine g.gif Siaip ir mes isirasinejom i DVD, bet reiketu atrasti musu bardake ir dar iskirpti kazkaip, ko nemoku daryti...
O siaip tai apskritai pafilmuoti galetu is saviskiu kazkas, na gal kas koki savo zmogu/padejeja noretu pasiimti,tai idarbintume, kad visi i kadra pakliutumeme, o po to gal kas graziau apipavidalintu ir visai faina SAVO DVD turetumeme. Cia jau perleidziu kitiems sias funkcijas, derinkites,kas ka galite pasiulyti.
O del maisto seimininke stai ka man raso:
"[I]O del vaikuciu karsto,tai manyciau kad reiketu ka nors ir jiems.Mano mamuke siulo is vistienos file tokius skanius kotletukus,kuriuos galima patroskinti padaze arba ant kotletuku uzpilti padaziuka.O suaugusiems is vistos file kepsnius su baltu padazu(kepintas svogunas,morkos,sampinjonai ir grietinele+prieskoniai),tik dar apsispreskit ar su bulviu kose ar ryziais.Saltas stalas butu mesytes(3 rusiu),zuvies zuikis,silkes(2 rusiu),darzoviu salotos su aliejumi,balta misraine.Na ir poto duona,batonas,sultys-kas del sulciu,tai ten problemele su asociais,tai gal geriau tetrapakuose arba neblogi gerimai Libelos negazuoti buteliuose.Na jus del sulciu pasvarstykit ir parasyk.Ir aisku alaus staliukas:cipsai,riesutai,kepta duona,ausys ruk.,suris(2 rusys).O del vaisiu,tai geriau jus patys atsivezkite,nes visi zino savo skoni ir geriau kiekvienas kas ka megsta atsiveza.
Tai tiek,o kaina paskaiciavau,tai gautusi suaugusiam 25lt.,o vaikui 5lt., tai seimai (4 asmenu) 60lt.Tai kolkas lyg tiek dabar jus spreskite ir parasyk ka sugalvojote
[/I]
Ka manote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2007 03 28, 07:29)
Ka manote?  g.gif

Manau, kad viskas labai skanu - ir kaip dabar sulaukti to baliaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishaqua @ 2007 03 27, 15:59)
Aš - miniaką  rolleyes.gif  biggrin.gif

Nu miniaką tai ir aš rasčiau, gerai spintose pasikuitus, tik kad tada labai jau brangiai meet'as atsieis, nes prieš tai reiktų riebalus nusisiurbt ax.gif lotuliukas.gif
Toshe dėl to maisto vaikams, tai ką aš žinau. Kaip tau pačiai paprasčiau, taip ir nutark- prisiėmus viena ant savo galvos visus org rūpesčius, gavai ir pritariančių balsų daugumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidax @ 2007 03 28, 10:38)
labai jau brangiai meet'as atsieis, nes prieš tai reiktų riebalus nusisiurbt  ax.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Vaidax, gal chirurgai nuolaida duotu uz grupine operacija - va, as prisideciau, gal dar kas nors ax.gif biggrin.gif
Atsakyti