Įkraunama...
Įkraunama...

DIDYSIS DVYNUKŲ SUSITIKIMAS

QUOTE(jufike @ 2007 03 26, 22:25)
As manau, kad jau nuo kokiu 2 metu vaikams galima butu uzsakineti tokias pusines porcijas. O maniskiai tai dar maziukai, jie tik pienuka geria, tai mum nereikes tu vaikisku. Dar nezinau ar imti dukra? As bus ten tokiu apie 5 metus vaiku?

Bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2007 03 26, 19:09)
  DEL MAISTO:
1. SUAGUSIEMS BUS PO KARSTO PORCIJA. AR VAIKAMS DARYTI "VAIKISKAS", TIPO PUSINES SUAUGUSIOJO PORCIJAS, AR JIE PAGNAIBYS IS TEVU PILNU PORCIJU? g.gif
2.SIULAU VISTIENOS KEPSNIUS UZSAKYTI, AR NORETUMETE DALI KIAULIENOS KOKIOS, DALI VISTIENOS?(mano galva vistiena ir vaikams tiktu labiau,ir makalynes maziau,nebent yra vyru, kuriems toks maistas "nerimtas". )
Kaip tik rasau e-maila savo tai virtuves seimininkei, tai jai reiketu perduoti musu pageidavimus, kad kaina pasakytu.

Oh, c'mon 4u.gif

Maniskiai gnaibys. Maniskiams atsiveshiu kruva maistelio, kad butu viskuo patenkinti. Vistiena yra PUIKU, ir tegu tie teciai lieka nevalge, jei jiems mat vistiena netinka.

Nu vesiuos maisto, gerimu savo zuikiams, viska vertinu kaip bendra stoga dvynuku piknikui 4u.gif

Paprastai tariant - pakaks vistienos, pakaks porciju suaugusiems. Tai tik mano nuomone.

P.S. Pyragu konkursas, manau, pernai buvo gera mintis ax.gif Na, jei kas nors noretu vel kepti SKRUZDELYYYYYYYYYNA biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurpaite: 26 kovo 2007 - 22:50
QUOTE(jufike @ 2007 03 26, 20:25)
As manau, kad jau nuo kokiu 2 metu vaikams galima butu uzsakineti tokias pusines porcijas. O maniskiai tai dar maziukai, jie tik pienuka geria, tai mum nereikes tu vaikisku. Dar nezinau ar imti dukra? As bus ten tokiu apie 5 metus vaiku?

Tai aisku pasiimk, mano panoms tokie 5-meciai labai patinka! thumbup.gif
aisku dar laukiu daugiau nuomoniu,kad paskiau bendra vaizda susidaryciau. Beje noriu pasakyti,kas nezino,kad prie visu tu karstu kaip priklauso bus normalus saltu patiekalu stalas. Kas atsimenate is pernai: tai ir misrainiu bus, ir saltos mesytes, ir apkeptos zuvytes, ir stalas prie alaus, ir berods jei nemaisau - vaisiai. Tik saldu stala patiems reiketu susimest,ir zinoma alkoholinius gerimus(kas vartos)
Zodziu dar laukiu jusu nuomoniu, o po to suvirskinsiu ir parasysiu,ka nusprendziau biggrin.gif rolleyes.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2007 03 26, 21:09)
TUOJ (tu galejai ir nepervedinet,kazkaip labai abejoju,ar istempsi..smile.gif )

Tai atvarysiu ir su mazuoju. Nesirupink, jis daug nevalgys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2007 03 26, 15:35)
O dar - kad Sergio saslus nudziove  lotuliukas.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Patikslinimas..mano saslus nudziove, bet ne as nudzioviau tongue.gif Cia siaip, kad nesusidarytumet blogos nuomones apie mane, kas nemate situacijos lotuliukas.gif
Papildyta:
5-metis bus musu sunus..manau, tikrai ne vienas pan amziaus smile.gif

DEL MAISTO:
musu vaikuciams tai tikrai reikes pusiniu vistienos kepsniuku thumbup.gif O jei liks tai neprapuls tikrai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Man įsiminė nuo pernai tas saldumynų konkursas. Ir dar tai, kad daug kas kepė tuos saldumynus naktį prieš pat mytą (mes taip pat mirksiukas.gif )

Pinigėlius tuoj pervesiu, bo tik šiąnakt po ilgų gastrolių grįžom doh.gif

-j.e. Julijonas-
Atsakyti
mano autoritetinga nuomone tokia biggrin.gif :

siulau neprasideti su vaiku maistais...kieno dideli - pavalgys nuo bendro stalo, kieno mazi - atsives savo...
a tai vel balaganas prasides kiek kam kokiu porciju reikes, kas nuo ko nusvilpe ir tt lotuliukas.gif net jei vaikams ir bus pagaminta atskirai - ner garantijos, kad jie valgys...cia is praeitu metu.

ir kaip Toshe, padarys, viskas bus gerai biggrin.gif man dzin kokia mesa, svarbu butu su kuo pliurpt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2007 03 27, 09:15)
siulau neprasideti su vaiku maistais...kieno dideli - pavalgys nuo bendro stalo, kieno mazi - atsives savo...
a tai vel balaganas prasides kiek kam kokiu porciju reikes, kas nuo ko nusvilpe ir tt lotuliukas.gif net jei vaikams ir bus pagaminta atskirai - ner garantijos, kad jie valgys...cia is praeitu metu.

Pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na mano merginos tai mėgsta pavalgyt, mėgsta blush2.gif Bet jei sukapos mano porciją- tik į gerą ne itin grakščiai mano figūrai. Jei gaus atskiras pusines porcijas- mano figūra taps dar mažiau grakšti lotuliukas.gif Taip kad siūlau viską daryti kuo paprasčiau.
O kad jau užėjo kalba apie vyresnėlius- ar bus 8-9-mečių, nes pradedu abejot, ar vežtis Domantą (tiksliau jis pradeda abejot ar nori važiuot)
Atsakyti
Ką tik pervedžiau. Toshe, patvirtink kai gausi... bigsmile.gif

Aš irgi pasidariau nustatytą mokėjimą tongue.gif

-j.e. Julijonas-
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2007 03 26, 23:07)
Tai aisku pasiimk, mano panoms tokie 5-meciai labai patinka! thumbup.gif
Tik saldu stala patiems reiketu susimest,ir zinoma alkoholinius gerimus(kas vartos)
Zodziu dar laukiu jusu nuomoniu, o po to suvirskinsiu ir parasysiu,ka nusprendziau biggrin.gif  rolleyes.gif  assa.gif

mano Urte irgi 5-mete 4u.gif
O alkogolio imkit daugiau - as vartosiu drinks_cheers.gif

QUOTE(sergio @ 2007 03 27, 08:30)
Patikslinimas..mano saslus nudziove, bet ne as nudzioviau tongue.gif  Cia siaip, kad nesusidarytumet blogos nuomones apie mane, kas nemate situacijos  lotuliukas.gif
Papildyta:
5-metis bus musu sunus..manau, tikrai ne vienas pan amziaus smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2007 03 26, 21:09)
Chebryte yra klausimas DEL MAISTO:
1. SUAGUSIEMS BUS PO KARSTO PORCIJA. AR VAIKAMS DARYTI "VAIKISKAS", TIPO PUSINES SUAUGUSIOJO PORCIJAS, AR JIE PAGNAIBYS IS TEVU PILNU PORCIJU? g.gif
2.SIULAU VISTIENOS KEPSNIUS UZSAKYTI, AR NORETUMETE DALI KIAULIENOS KOKIOS, DALI VISTIENOS?(mano galva vistiena ir vaikams tiktu labiau,ir makalynes maziau,nebent yra vyru, kuriems toks maistas "nerimtas". )
Kaip tik rasau e-maila savo tai virtuves seimininkei, tai jai reiketu perduoti musu pageidavimus, kad kaina pasakytu.

Labas, manau, kad vistiena thumbup.gif Maniskes pavalgys ir is musu leksciu, aisku, gali mums ir nelikti, bet juk bus saltas stalas...uzkandziai prie alaus...saldumynai...badu tikrai nemirsim. smile.gif
Nusprendziau ir vyro paklaust, ka jis mano ax.gif atsake " Mildute pavalgys is tavo (mamos), lekstes, o Daivutei reikes papildomos mirksiukas.gif nes as neduosiu". Jo verdiktas, jokiu pusiniu porciju, o paprasciausiai 3 porcijos suaugusiu seimai.
Taip jau atsitinka, kad kai vyras grizta po darbo, seda pietauti, mergytes ateina ir suvalgo viska is jo lekstes, nors pietus jau buvo pavalge, juk is teveliu lekstes visada skaniau.... biggrin.gif
Na, kai pagalvojau ir prisiminiau, kaip mergytes noriai valgo viska kur gamtoj ar svetimoj vietoj, o cia dar grynas oras, tai gal is tikruju, reiktu pagamint daugiau suaugusiu porciju, kad teciai nebutu apvalgyti ax.gif
Atsakyti