Įkraunama...
Įkraunama...

DIDYSIS DVYNUKŲ SUSITIKIMAS

Tiesą sakant, aš nenorėčiau sutikti ax.gif
Aišku, bus taip, kaip daugumai atrodys tinkama.
Atsakyti
Itariu tas aktorius bus idomus tik vyresniems vaikiukams. Bet juk bus ir mazesniu, kuriems jis dar kol kas nebus idomus. Tai net nezinau. Bet kuriuo atveju mes prisiderinsim ir vienu, ir kitu atveju. Juo labiau, kad suma palyginus ne tiek jau daug ir skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2007 04 27, 09:59)
MERGINOS, DEMESIO, DEMESIO!
PRASOM KUO SKUBIAU I TAI PAREIKSTI NUOMONE!

Sakyčiau visai įdomų būtų vaikam ta profesionali graži programėlė. Aš asmeniškai sutinku padaryti vaikams gražią šventę ir pasamdyti juos.
Atsakyti
Jei 25 lt sheimai uz aktorius, tai OK. Bet kad paskaiciavus bendra honoraro suma gaunasi apie 750 unsure.gif ar jiems uzteks???
Atsakyti
As jei nuo seimos tik 25 lt, o ne nuo vaiku skaičiaus irgi sutinku.
Atsakyti
Toshe,
as sutinku. Noreciau kad mano paneles pirma karta gyvenime sudalyvautu ir pamatytu profesionalo pravesta rengini.Manau joms jau turetu buti idomu. smile.gif
Atsakyti
aš norėčiau sužinoti kokia suma apskritai nuo šeimos gaunasi (na ten salė, maistas ir kiti dalykai) ir kiek įtakoja tai aktorių samdymas.

šiaip maniškiams būtų įdomu,bet jei labai radikaliai keičiasi kaina tada reikėtų pagalvoti.
Atsakyti
noretusi, kad netaptu viskas labai griozdiska. jei gera oras, abejoju ar bulkiukams pavyks sukoncentruoti demesi tuos aktorius, na gal 10 minuciu...bet vardan bendro gerio galetume prisideti, jei ne daugiau 20 lt kainuotu...bet siaip nemanau, kad privalomas dalykas tie aktoriai
Atsakyti
Laba 4u.gif
Jei 25 nuo seimos - tinka - nors cia itariu tik Urtei butu kazkiek idomu...
Atsakyti
Aš balsuoju už 4u.gif Su programa būtų labai smagu vaikams, o mamkos tuo metu galėtų nors butelaitį padaryt, o tai pernai beveik su niekuo nepakalbėjau ir nesusgėriau paskui vaikus bebėgiodama verysad.gif (Nu dar biškį kašį spėjau pažaist, bet niekam nesakykit blush2.gif )
Be to, Toshe organizuoja renginį, bet tikrai neturi jo vesti (kaip pati sakė - pernai dėl visuomeninės veiklos taip su niekuo ir nepabendravo), todėl visai gerai būtų kokie vedantieji, nes jei niekas nieko nedarys, tai bus tik didelis šurmulynas be jokios tvarkos. Vis dėlto - žmonių daug, reikia "valdymo pulto", nes priešingu atveju Toshę užtampysit negyvai (o kur mums raktus nuo namukų pasiimt? O kur tulikai? O kur mums daiktus pasidėt.. O kada valgyt duos? ir t.t.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishaqua: 27 balandžio 2007 - 15:14
QUOTE(bulkute @ 2007 04 27, 14:53)
noretusi, kad netaptu viskas labai griozdiska. jei gera oras, abejoju ar bulkiukams pavyks sukoncentruoti demesi tuos aktorius, na gal 10 minuciu...bet vardan bendro gerio galetume prisideti, jei ne daugiau 20 lt kainuotu...bet siaip nemanau, kad privalomas dalykas tie aktoriai

drinks_cheers.gif iš esmės mano argumentai būtų tie patys mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomone.
Dabar pasakysiu savo nuomone: Visu pirma musu zmoniu bus apie 120 galvu. Viaku >~50 galvyciu. Visuomene didele, norai skirtingi, o sventes norim visi. Ta dalyka reikia sureguliuoti, ziurint pagal pernai - surmulys didelis, jokios tvarkos.
Siais metais noreciau tureti grazu rengini, ir sau, ir vaikams. Realiai kad kas nors vyktu, reikia ruostis. As laiko tam neturiu, o be to neesu renginiu vedeja, dirbu visuomeniniais tikslais, kad vaikai kazka idomaus pamatytu, o ne tik ziuretu,kaip mes valgom ar geriam.
Todel mano variantas kuri pavyko surasti manau butu idealus tokiai sventei. Aisku, uz dyka niekas nedirba, o ir su vaikais elgtis tam reikia moketi. Bet kas pasirodo irgi nepraves tokio renginio (beje niekas taip nieko ir nepasiule apart manes verysad.gif )
Buvau susitikusi siandien su dramos teatro aktoriumi, kuris turi savo kolektyva, aktrius (studentus aktorinio) ir ruosia programas vaikams. Pasnekejusi su juo pasidare aisku,kad tokiai masei reiketu net ne vieno zmogaus, obent dvieju,kad renginys butu geras, idomus ir nuoseklus.
Jis pasiule imti dvi jo aktorinio studentes, kurios specializuojasi vaiku renginiuose, ir sutiko paruosti specialiai musu renginiui tinkama programele. Viska smulkiau jis pazadejo parasyti (ale scenariju), suzinojes, kokio amziaus vaiku grupes bus ir kitus niuansus. Preliminariai buvo uzsiminta, kad jos butu personazai: viena Pepe, kita Grundalina (ar kas ten is tos pacios pasakos, nepamenu blush2.gif ), butu itraukti teveliai,t.y seimos dalyvauti kazkokiose estafetese, butu dalis ju ruostos programos(dainos, ar kt.), vaiku "plaukimo varzybos" kamuoliuku baseine, konkoreziu rinkimas visos seimos, padedant vaikams ir t.t. ir pan. , ant galo is viso to iseinant butu isrinkta gal sauniausia dvynuku seimyna, ar sauniausia(juokingiausia, ar kiokia -iausia) dvynuku porele. Zodziu scenarijus butu pritaikytas butent visoms amziaus grupems (na kiek tai imanoma, zinoma, nu ne leliukams turbut blush2.gif ). Jis dar bus derinamas su mumis, ir bus pateiktas jus teismui.
Del kainos.
Jei bus du zmones kaina sokteltu ne dvigubai, bet maziausiai jie noretu ~850Lt uz diena. Tai iseina mazdaug po 31 Lt/seimai(jei 28 seimos is ties dalyvauja) As nesiimu spresti ar tai daug, ar mazai, bet jei kam ta suma atrodo per didele, gal sutiktu kitos seimos padengti ta per didele suma uz tas seimas, kurioms ji per didele??? Ta prasme, kazkas galetu moketi iki 20 Lt, tai gal ta 11 Lt sutiktu kitos seimos pasidalinti tarpusavyje? As sutikciau, nes man usitas renginys butu toks, koki noretusi pakartoti,o ne padrikai gaudyti vaikus, tevelius, ir kazka pasakyti, kazkao negirdeti, kazkur minioje pasimesti ir t.t...
Palyginimui: as nusiderejau 500 Lt uz sale, jei pamenate, tad manau visai i tema tuos "nuderetus" pinigus panaudoti vaiku dziaugsmui ir dar siek tiek prisideti?
Beje, maistas nera irgi privalomas, galim mes ir patys susivezti,kas ka nori,jeigu ka..Ir tada jau bendra seimai suma neatrodys didele. Nes vien maistui pagal dabartini modeli iseina 55Lt/seimai. Dar bus siek tiek uz vienkartinius indus, keleta smulkiu dovaneliu vaikams. Uz atrakcionus taip pat suma juokinga, nes jie visi kainuos 300Lt/visiems. Kam idomu, pasidomekite internete kiek kainuoja isnuomoti tokia 15 metru zirafa pripuciama, ir pajausite, kur mes sutaupome(kas tingit, galiu pasakyti,kad teko matyti vien tokia zirafa zu 1500Lt nuomai).
Zodziu, lauksiu jusu dar kazkokio patvirtinimo/arba ne ir tada duosiu tik atsakyma tam aktoriui, nors 200 Lt avansu jau palikau vien del to,kad po to is viso nieko nerasim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toshe: 27 balandžio 2007 - 15:55