Tai kad Bulkute, bus to laiko ir paplepeti

, ir vynelio ikalti,o gal net ir kavos isgerti, nes nebus istisinis NON STOP spektaklis su uzduotimis, ir tikrai niekas nevers ziureti ten, kur vyks kazkas, pati zinai, erdves daug, niekas uz pakarpos nieko nelaikys, beje tikrai nemanau,kad visos seimos visose uzduotyse dalyvaus, net ir nemanau,kad tai fiziskai igyvendinama, manau bus kvieciami tik savanoriai, t.y tiems, kuriems tai bus idomu,ar tuo metu kaip tik atsiras toje erdveje. Beje, ten kiek as supratau ne sporto meistres, o studentes, studijuojancios aktoriniame, ir dirbancios dramos teatre, ir ruosia jas profesionalus dramos teatro aktoriai (su vienu is ju as ir kalbejau), ir kaip supratau jos specializuojasi su viakais vaidinimuose...
Tiesiog, tikrai nekils tada kitiems klausimu "o kas dabar..?" Teko ir man isgirsti tokiu repliku, tik as galvojau,kad visi suprato,kad jokiu spec vedanciuju nera ir linksminti turime patys. O tokioje maseje man atrodo yra geriau,kai eismas reguliuojamas, va mytai mazesniose frakcijose be abejo tokio dalyko nereikalauja visai
O pyktelejusi nebuvau, tik man jau reiketu aiskumo ir viska skaiciuoti,zinoti, ir susakyti po kiek pervesti, nes kol is visu suvaikscios pinigai, kol ka, tai ir mytas ateis, o ten rinktis pinigu as nenoriu

Todel per si savaitgali as planavau jau mazdaug sumesti,kiek viskas kainuotu, o cia dar tas to vieno veikejo nusisnekejimas ikrito, kas siek tiek pakeite esme, nors as visada kalbejau,kad as nebusiu vedancioji,ir jei niekas nesutinka reikia samdyti, tik tiek kad niekas nieko kito nepasiule, o jis nusisnekejo, pasirodo kaina,ir dar visa savaite man nervus gadino ir nesugebejo telefonu atsiliepti.
BEJE, AS RIMTAI APIE KAZKIENO SUMOS PADENGIMA, JEI KAS TURI TIKRAI SUNKIA FINANSINE PADETI, PRASAU MAN PARASYKITE I ASMENINE, AS SUGALVOSIU BE PROBLEMU,KAIP TAI ISSPRESTI, GAL NET KITU NEAPSUNKINANT(pasnibzedsiu ,kad vyras mano sake,kad jei ka, jis uzmestu

)
Papildyta:
QUOTE(ingušonkas @ 2007 04 27, 14:51)
Kazi kiek cia gautusi uz viska? Jei apie 100-150 Lt - man tinka viskas... Bo su Toshe vyno taip ir neikaliau pernai
Preliminariai nuo 130-150Lt/seimai BE NAKVYNES manau tikrai turetumeme issiversti su visais aktoriais, maistais, kavom, arbatom, vienkartiniais indais ir servetelem, siuksliu maisais balionais, smulkiom dovanelem vaikams( jei dalyvauja 28 seimos, kaip kad deklaravo) Benzinas, stiprieji gerimai ir saldumynai jau cia musu paciu reikalas ir papildomos islaidos.
Papildyta:
QUOTE(Kurpaite @ 2007 04 27, 17:47)
bent jau man tai yra visiskai naturalu pataupyti pries tokius rimtesnius savaitgalius
as irgi esu dar ziema minejusi, kad taupykite, jei norite dalyvauti. Beje dar pastebejimas. Kituose panasiuose mytuose, kur rengia is supermamu mamos, tai be 200Lt is viso neissisuka joks mytas su nakvynemis...Raskit sodyba 120 zmoniu uz 500Lt...Kaip minimum visur virs 1000Lt, as neperdedu, patikekite...Pernai gi ieskojom, pamenate...*****, visai as cia nenoriu teisintis

, lyg as sau viska organizuociau, ir man to labiausiai reiketu, tiesiog esu zodzio zmogus, pazadejau dar siais metais apsiimti, tai ir darau ir nemegstu daryti bet kaip, todel ir stengiuosi irodyti,kas yra kas, kad jei man aisku,tai dar nereiskia kad ir kitiems taip pat..Nu tikiuosi supratote..