Įkraunama...
Įkraunama...

DIDYSIS DVYNUKŲ SUSITIKIMAS

QUOTE(Kurpaite @ 2007 04 27, 20:47)
Na, nesinoretu, kad kazkas jaustusi iskaudintas, nes mazdaug susirinko turtuoliai ir uzsisakineja sau pramogas  unsure.gif - bent jau man tai yra visiskai naturalu pataupyti pries tokius rimtesnius savaitgalius  smile.gif  4u.gif

man taupyt isvis svetimas jausmas lotuliukas.gif
del tu pamokejimu vieni uz kitus, abejoju ar pavyks, bent jau as jausciausi nesmagiai jei uz mane moketu, tipo nereikia cia labdaros tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mymyte @ 2007 04 27, 18:33)
Jeigu labai labai reiks, tai galim mokėti šiek tiek daugiau už kokią Aistės familiją rolleyes.gif .

doh.gif blush2.gif gal nereik ką, patys kaip nors ax.gif .

Aš gi išsakiau tik mūsų vaikiukų (ne)poreikius bendriems žaidimėliams, bet sutinku su daugumos noru ir tuo labiau gerbiu Toshes indėlį į visą šitą reikalą bei jos norą nors šiemet patirti kažkokią pramogą tongue.gif

QUOTE(Toshe @ 2007 04 27, 21:39)
Tai kad Bulkute, bus to laiko ir paplepeti  drinks_cheers.gif , ir vynelio ikalti,o gal net ir kavos isgerti, nes nebus istisinis NON STOP spektaklis su uzduotimis, ir tikrai niekas nevers ziureti ten, kur vyks kazkas,

bigsmile.gif nu va, dabar kitas reikalas tongue.gif - rimtai, galvojau, kad nebeliks laiko pasiplepėti bei susipažinti su tais, kurių nemačius jau n+k metų ax.gif

Toshe, notworthy.gif
ai, nu gi reik kažkaip pasakyti, kad MES TIKRAI VERTINAM tavo super-duper pastangas vardan visų ir jei kartais su kuo nors nesutinkam, tai tas nesutikimas yra tik kita nuomonė konkrečiu klausimu, jokiu būdu nepaneigianti viso susitikimo esmės bei gerų ketinimų.
4u.gif

-j.e. Aistė.-
Atsakyti
Toshe, mes visom keturios:) Mums viskas labai gerai, ir prisidėsime prie trūkumo padengimo smile.gif Šaunuolė, žinau kiek tai kainuoja tiek laiko teik pinigų ir nervų, nes visą gyvenimą viską pati organizuodavau tiek mokykloje, tiek ir baigus ją.
Papildyta:
Ir dar norėjau paklausti buvo kalbama apie saldumynų konkurą taigi jį darome ar ne???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(larutyte @ 2007 04 28, 15:01)

Ir dar norėjau paklausti buvo kalbama apie saldumynų konkurą taigi jį darome ar ne????  blush2.gif

...as galeciau iskept sokoladini keksa... ax.gif manau, kad darom...
Atsakyti
Tai, kiek suprantu, daugumai aktoriukes ir zaidimai bus gerai? g.gif

Del saldumynu - ot, kad pavyktu ikalbet Kurpina vafliu iskept....... irgi dalyvautume bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurpaite @ 2007 04 28, 23:11)
Tai, kiek suprantu, daugumai aktoriukes ir zaidimai bus gerai?  g.gif

Nu tiesiog SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas labas sauleta, bet salta sekmadieni!
Tai kiek supratau, mano pasiulymas tiko visom prasmem, bent jau is daugumos. Dar karta primenu, butinai parasykite, kam tas aktoriu pasamdymas per didele nasta, ir parasykite man i asmenine. PAZADU (o zadu ir tesiu tikrai), kad tai bus zinoma tik man vienai, ir ta problemele nesunkiai isspresime. Viesai niekas nebus aptarinejama schmoll.gif
Vienintelis dalykas, ko suplanuoti nepavyks - tai oras, nes blyn nuo jo daug kas priklauso (nes pernai buvo thumbup.gif visi sedejom lauke su trumpom rankovem), nors nebuvusiems galiu pasakyti,kad tame pastate yra nemaza sale (esam ten svente 100 zmoniu vestuviu pokyli) ir dar kitame flange yra aktu sale su scena.Na gal kiek senovisko tipo, bet jeigu ka - veiksmas persikels i ta aktu sale arba i ta pokyliu sale, cia ziuresim vietoje. Aisku viduje spustis butu gerokai didesne, maziau erdves, bet geriau negu nieko...
Sergio, tavo aparatura bus tikrai reikalinga!Ir vel!
O del saldumynu konkurso, tai kas nors galite apsiimti organizuoti, ar cia be jokiu pasklebimu apie nugaletojus? Nes jei kazka organizuojate, ir norite tai "ipinti" i bendra konteksta, tai reiketu zinoti toms vedejoms, kad gal jos ten kazka zinotu apie tai.
Beje, dabar yra svarbus irgi momentas> Reikia zinoti,
1. Kada renkames_ nuo... iki (siulau nuo 10val.-11.30val.)Siulykite 4u.gif
2.Kada pietus?t.y kada karsti? (nezinau,gal 14val....)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toshe: 29 balandžio 2007 - 11:58
QUOTE(Toshe @ 2007 04 29, 12:56)

Beje, dabar yra svarbus irgi momentas> Reikia zinoti,
1. Kada renkames_ nuo... iki (siulau nuo 10val.-11.30val.)Siulykite 4u.gif
2.Kada pietus?t.y kada karsti? (nezinau,gal 14val....)

Na mes beveik kaip ir is toliausiai, bet manau iki 11.00 issikrapstysim, o del pietu 14.00 val. irgi pritariu.
Atsakyti
Toshe, tu nuostabi 4u.gif
as sutinku del aktoriu.

Pernai rinkomes atrodo 11-12 val. pietus buvo 13.30. Buvo daug veluojanciu.
As uz pradzia apie 11 val arba veliau.
Atsakyti
mums nuo 11 val ir nuo 14 val labai gerai
Atsakyti
viskas tinka ok.gif
Atsakyti
Aš už aktorius 4u.gif Ir galim padėt sumokėti, kam sunku. Toshe davė labai racionalų pasiūlymą, kaip tai padaryti- bent jau man net nereikia žinoti, už ką konkrečiai moku. Taip išvengsime tam tikro nejaukumo. Visai rimtai siūlau šia galimybe pasinaudoti, jei kam šiuo metu striuka su finansais.
Susirinkt gal reiktų iki kokios 12 val. Tada ir pietūs 14 val būtų visai normalu. drinks_cheers.gif
Toshe tavo energija ir geranoriškumas yra neįkainojami ploja.gif first.gif
Atsakyti