Įkraunama...
Įkraunama...

DIDYSIS DVYNUKŲ SUSITIKIMAS

Pradejau skaityt ir irgi issigandau, kad meet'as tik "didiesiems" dvyniams. Bet laiku supratau, kad viskas ok. bigsmile.gif

Pervedziau ir as, bet is Hansos, tai tik pirmadieni gausit.
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2007 03 24, 11:59)
Vaikams maisto specialiai nedarysim, jei kam reikes  - atsives. Tai labai palengvintu organizacinius rupescius del keikvieno kasnio.Ar ne taip?
Nu gerai,pranesiu,ar sekesi sutarti del maisto kazka. mirksiukas.gif

taip drinks_cheers.gif pernai viskas buvo super, bet per daug i smulkmenas ir detales manau nereikia gilintis. pvz man isimine klausimas, kokia forma statyti stalus lotuliukas.gif

ir dar - kadangi Toshe, tu viska organizuoji, gerbiu tavo visus sprendimus, kaip padarysi, taip bus super thumbup.gif jei kartais bus sunku nuomoniu ivairoveje, spresk, kaip tau atrodo geriau, nes turi tam teise biggrin.gif o mes nelabai ka galim kritikuoti, nes prisideti niekas dideliausio noro nerodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2007 03 24, 08:59)
Nu  tai kas dar nedare pavedimo,o darys is kito,nei VILNIAUS BANKAS, pridekite ne 0.8Lt, o 1.2Lt, bet cia dauguma is VB dare, tad didelio nuostolio nepatyrsime, dadesime veliau jeigu ka.

Likau skolinga 0.8 Lt doh.gif Isgaravo is galvos, kad uzmest reikejo blush2.gif

[quote=bulkute,2007 03 24, 17:36]
pvz man isimine klausimas, kokia forma statyti stalus lotuliukas.gif

[quote]

lotuliukas.gif Yo, pernai pernelyg detaliai diskutavom. Saslu as net neprisimenu, bet prisimenu, kad kazkam is panoses porcija nusvilpe lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikučiai, ir aš jau pagaliau padariau pavedimą, bet manau kad bus tik pirmadienį. Laukiu patvirtinimo, kad tikrai mano pinigėliai pasiekė tavo sąskaitėlę smile.gif 4u.gif
Atsakyti
TOSHEsusitvarkiau kompa,tai pervesiu pinigelius pirmadieni! Valiooo!
Atsakyti
QUOTE(Kurpaite @ 2007 03 24, 20:59)
lotuliukas.gif Yo, pernai pernelyg detaliai diskutavom. Saslu as net neprisimenu, bet prisimenu, kad kazkam is panoses porcija nusvilpe  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif ir mano patirtis panasi lotuliukas.gif
gal siemet reikia numatyti, kad daugiau is karto pradetu kepti, nes kai vieni valgo - kitiems sunku islaukti smile.gif
Atsakyti
Labukas,
Lauksiu is visu pinigeliu, nes avansu 500 Lt jau is savo saskaitos pervedziau,tad velu nebus, svarbu,kad mane pasiektu! 4u.gif Parasyisu dienos gale, kieno pinigeliai sukrito!
Kurpaite, tu neskolinga visai schmoll.gif Darei is SEB i SEB. Cia as tik parasiau,kad 1.2 su 0.8Lt sumaisiau. Viskas ten su tavim gerai.
Jo, pernai per daug nusidetalizavom, tad siemet specialiai nieko nekvieciu derinimams prisideti, nes po to labai isismulkinsim, o kadangi patirtis siokia tokia yra, tai svarbu kad sutiktu seimininkes, ir tas mano atrakcijonu berniokas, ir viskas tada daug maz o.k. Va jei kas atsisakytu is pernyksciu apsiimti tai, tada jau cia parasyisu,kas ka zinos, greit siulysit ir taip ispresim problemike. Visa kita ne nuo manes priklauso - labai svarbu,kad oras butu geras, ir netektu buti visiems viduje...Tada gali ir ankstoka buti,deja...
O del tu stalu cia Bulkute, gerai atsiminei lotuliukas.gif

Atsakyti
4u.gif Laba 4u.gif
Mes sian pervedem piniga - kai gausi - susvilpk bigsmile.gif
O man dar pernai isimine kad vaikams buvo su grietine ir be grietines blink.gif
O dar - kad Sergio saslus nudziove lotuliukas.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki gyvi, brangieji!
Nu siandien mano saskaitele teigiamas aktyvumas thumbup.gif Pinigus gavau is:
Arulis
Linissimo
Dera
TUOJ (tu galejai ir nepervedinet,kazkaip labai abejoju,ar istempsi..smile.gif )
Ingusonkas
Violet
Jufike
Vaidax

Aciu smile.gif
Jau viso 18 seimu pervede. dar negavau pinigeliu is
Renacitos
J.E Aiste&Julijono
Daiduk
Daliuxx
Kitaip
Larutyte
Epson

Oi, laukiam laukiam pinigeliu laukiam! tongue.gif
Papildyta:
Chebryte yra klausimas DEL MAISTO:
1. SUAGUSIEMS BUS PO KARSTO PORCIJA. AR VAIKAMS DARYTI "VAIKISKAS", TIPO PUSINES SUAUGUSIOJO PORCIJAS, AR JIE PAGNAIBYS IS TEVU PILNU PORCIJU? g.gif
2.SIULAU VISTIENOS KEPSNIUS UZSAKYTI, AR NORETUMETE DALI KIAULIENOS KOKIOS, DALI VISTIENOS?(mano galva vistiena ir vaikams tiktu labiau,ir makalynes maziau,nebent yra vyru, kuriems toks maistas "nerimtas". )
Kaip tik rasau e-maila savo tai virtuves seimininkei, tai jai reiketu perduoti musu pageidavimus, kad kaina pasakytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toshe: 26 kovo 2007 - 21:10
QUOTE(Toshe @ 2007 03 26, 21:09)
Sveiki gyvi, brangieji!
Chebryte yra klausimas DEL MAISTO:
1. SUAGUSIEMS BUS PO KARSTO PORCIJA. AR VAIKAMS DARYTI "VAIKISKAS", TIPO PUSINES SUAUGUSIOJO PORCIJAS, AR JIE PAGNAIBYS IS TEVU PILNU PORCIJU? g.gif
2.SIULAU VISTIENOS KEPSNIUS UZSAKYTI, AR NORETUMETE DALI KIAULIENOS KOKIOS, DALI VISTIENOS?(mano galva vistiena ir vaikams tiktu labiau,ir makalynes maziau,nebent yra vyru, kuriems toks maistas "nerimtas". )
Kaip tik rasau e-maila savo tai virtuves seimininkei, tai jai reiketu perduoti musu pageidavimus, kad kaina pasakytu.

Na - jei mano mazos paknaibys is mano lekstes - as liksiu nevalgius blush2.gif O Urtei is musu uzteks... Tai nezinau kaip kitiems...
Manu vistiena tiks visiems... Nes vel prasides kam su grietine - o kam be blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2007 03 26, 22:09)

Musu panelems nei vaikiskos nei dalies is suaugusiuju maisto gali nebuti, nes jos valgo tik sriuba smile.gif
Suaugusiems tinka vistiena, tinka ir kiauliena.
Trumpiau tariant- mes prisiderinsime prie visu smile.gif
Atsakyti
As manau, kad jau nuo kokiu 2 metu vaikams galima butu uzsakineti tokias pusines porcijas. O maniskiai tai dar maziukai, jie tik pienuka geria, tai mum nereikes tu vaikisku. Dar nezinau ar imti dukra? As bus ten tokiu apie 5 metus vaiku?
Atsakyti