Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

QUOTE(Jurgux 1 @ 2007 04 09, 20:13)
O siaip tai geras, nes mano mazius 1 menesio svere irgi  kaip ir tavoji mergyte 4800 ir ugis toks pat 57 cm, matysiu kiek 2 men. svers, gal augsim vienodai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif tik mes gimem 3900, o ugis buvo 56 cm  bigsmile.gif

Neaukit pagal mus, nes mes per 3 menesi priaugom tik 300 gr. Linkim jums daugiau priaugti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2007 04 09, 16:51)
Mes 4 men. sverem 7.500 kg. Per 3 menesi priaugom tik 300 gr., tai po 2 sav reikia eiti pasisverti  ax.gif
Papildyta:
O kodel tu neisidedi nuotrauku  ax.gif

Atrodo stmboka tavo dukryte, bet mano atrodo smulkesne, taciau sveriam 4 menesiu 8.300kg ir ugis lygiai 70cm. Gal del to kad ilgesne, todel ir atrodo smulkesne. Reikes isimesti nuotraukas, bet dar neikirtau sistemos kaip reikia. Pasidariau parasa - vaiko liniute, ziuriu lygiai toki kaip ir tu, taciau, man kazko jo nerodo, nesuprantu kodel.??? doh.gif O jus ka valgot jau misinukus, ar dar mamos pieneli?
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2007 04 10, 10:24)
Reikes isimesti nuotraukas, bet dar neikirtau sistemos kaip reikia. Pasidariau parasa - vaiko liniute, ziuriu lygiai toki kaip ir tu, taciau, man kazko jo nerodo, nesuprantu kodel.???  doh.gif O jus ka valgot jau misinukus, ar dar mamos pieneli?

Tai kai rasai zinute uzdek varnele - IJUNGTI PARASA. Tada matysis.
O mes valgom misinuka ir kosytes ax.gif
Atsakyti
4u.gif aisku, dabar supratau. O tai jau ir kosytes valgot? Kokias?
Papildyta:
QUOTE(Benitux @ 2007 04 10, 11:30)
O mes valgom misinuka ir kosytes  ax.gif

O kokias jau kosytes valgot? Musu daktare dar kaip ir neleido schmoll.gif Bet jau norisi ir man duoti jau kosyciu, atroso vaikas didelis, o tie pieno misiniai visa para turetu jai ikyreti smile.gif
Atsakyti
Kokie malonūs džiaugsmeliai - kiek priauga, kuom maitint wub.gif Man šiek tiek reikės palaukt ax.gif

QUOTE(Irmgarda @ 2007 04 09, 14:03)
lotuliukas.gif   mirksiukas.gif
Šiaip man irgi mano mama pasakė, kad laukiesi ir, kad turi gimdyti rugsėjį, o tavo dukrelės vardas Laura. Tai pagal tai ir susekiau. O tavo sesuo juk irgi laukiasi? Kada jai gimdyti?

Mano sesei jau pats laikas gimdyti - terminas balandžio 16, bet juk +- 2 savaitės yra normalu thumbup.gif
Gal žinai, ko laukies, pas ką lankais? Pas ką gimdysi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 10 balandžio 2007 - 11:39
QUOTE(Gitusia @ 2007 04 10, 12:38)
Kokie malonūs džiaugsmeliai - kiek priauga, kuom maitint  wub.gif  Man šiek tiek reikės palaukt  ax.gif
Mano sesei jau pats laikas gimdyti - terminas balandžio 16, bet juk +- 2 savaitės yra normalu thumbup.gif
Gal žinai, ko laukies, pas ką lankais? Pas ką gimdysi?

Jau rašiau, kad Graželienė išpranašavo berniyuką, bet ką gali žinoti biggrin.gif Tiks ir mergina, kad tik sveikas lelius būtų. O ir gimdysiu pas Graželienę. O tu pas ką? Tai jums su sese smagu, vaikučiai beveik bendraamžiai bus. O kas sesei išpranašauta?
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2007 04 10, 10:48)
O kokias jau kosytes valgot? Musu daktare dar kaip ir neleido schmoll.gif  Bet jau norisi ir man duoti jau kosyciu, atroso vaikas didelis, o tie pieno misiniai visa para turetu jai ikyreti smile.gif

As duodu is Milupos firmos skysta kosyte. O dar pries nakti duodu gute nacht ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmgarda @ 2007 04 10, 13:37)
Jau rašiau, kad Graželienė išpranašavo berniyuką, bet ką gali žinoti  biggrin.gif Tiks ir mergina, kad tik sveikas lelius būtų. O ir gimdysiu pas Graželienę. O tu pas ką? Tai jums su sese smagu, vaikučiai beveik bendraamžiai bus. O kas sesei išpranašauta?

Jau pasimečiau per daugelį žinučių ax.gif Jei pasitvirtins prognozės, tai labai sveikinu su berniuku thumbup.gif 4u.gif Aš taip pat norėčiau berniuko, bet kas bus tas wub.gif
Man kai tyrė, nesimatė dar, o dėl susitarimo, vis dar nenusprendžiu, kad geriau Cezarį daro, dar reik išsiaiškinti, tada tartis, dar žiūrėt, kad neatostogautų tuo metu...
Sesuo Vilniuj gyvena, tiek ir tesusitinkam ax.gif O amžiaus skirtumas tarp mūsų lialkų bus pusę metų. Jai matė berniuką, jau mėlyną vežimą nusipirko, mėlyną patalynę, o kai gims, tada bus 100% aišku, kas ten pilvely tūnojo... Kiekvieną dieną laukiu naujienų bigsmile.gif
Atsakyti
Aisteba, o kada tau gimdymo terminas buvo nustatytas ax.gif Nes atrodo anksciau pagimdei.
Cia pasiskaicius ir as uzsinorejau Cezariooo. Jau apsisprendziau kad eisiu tartis su Ziulpiene del gimdymo bigsmile.gif o kiek reikia moket jei susitari? man dar liko nueit pas akiu gydytoja, ziuresim ka jis pasakys?
Maniskis nesirodo niekaip, o taip norissi suzinoti kas pilvelyje gyvena. Niu kai eisiu tartis del gimdymo, gal ziulpiene apsvies kas mane ten taip spardooo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ganga @ 2007 04 11, 13:09)
Aisteba, o kada tau gimdymo terminas buvo nustatytas ax.gif Nes atrodo anksciau pagimdei.
Cia pasiskaicius ir as uzsinorejau Cezariooo. Jau apsisprendziau kad eisiu tartis su Ziulpiene del gimdymo  bigsmile.gif  o kiek reikia moket jei susitari? man dar liko nueit pas akiu gydytoja, ziuresim ka jis pasakys?
Maniskis nesirodo niekaip, o taip norissi suzinoti kas pilvelyje gyvena. Niu kai eisiu tartis del gimdymo, gal ziulpiene apsvies kas mane ten taip spardooo  lotuliukas.gif

o man kiek sykiu ziurejo tiek pasake ta pati...nekukli panele pas mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia pasiskaicius ir as uzsinorejau Cezariooo. Jau apsisprendziau kad eisiu tartis su Ziulpiene del gimdymo  bigsmile.gif  o kiek reikia moket jei susitari? man dar liko nueit pas akiu gydytoja, ziuresim ka jis pasakys?
Maniskis nesirodo niekaip, o taip norissi suzinoti kas pilvelyje gyvena. Niu kai eisiu tartis del gimdymo, gal ziulpiene apsvies kas mane ten taip spardooo  lotuliukas.gif

O kas tau blogai su akim? blink.gif

QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 11, 13:51)
o man kiek sykiu ziurejo tiek pasake ta pati...nekukli panele pas mane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano lialka irgi nerodo, ka slepia...
Mergytes rugsėjinukės pagal pilvą spėja, kad mergytė wub.gif Laikas parodys ax.gif
Atsakyti

Man terminas buvo balandžio 7, bet abipusiu susitarimu mane skatino ax.gif .
O kam tau tas Cezaris blink.gif ????? Nieko nėra nuostabiau nei pagimdyt pačiai thumbup.gif . Tas nepakartojamas jausmas, kai išslysta vaikutis rolleyes.gif wub.gif ...
Atsakyti