Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

QUOTE(Flirta @ 2007 04 06, 08:56)
Ups, mano gyd nė nežino, kad nuėjau, reiks pasikonsultuot.  Mano draugė rekomendavo, jei jau eit, tai įsidėt tamponą, nes kaip ji pati išsireiškė, ir "varpeliai ir putinytės vienam vandėny skalaujasi" blush2.gif Na kad nepasigaut nieko.
Bet dabar tai išgąsdinai unsure.gif

siaip tai tie visi tamponai tai kaip tik bakterijas traukia visokias. schmoll.gif schmoll.gif

Atsakyti
Sveikutės mergytės,

Na o kaip dėl naujienų. Ką turėsite? Berniuką ar mergytę? Gal jau žinote?
Man tai Graželienė berniuką išpranašavo. Aišku, 100 proc. neužtikrino, bet netgi tos vietytės nuotraukytę gavom ir nufilmavom, tai tikrai net ir man aiškiai matėsi kad berniukas. Na, bet svarbu, kad tik sveikas.
Papildyta:
Beje Gitusia, ar tavo vardas kartais ne Jurgita? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2007 04 05, 17:42)
Aš ir vėl čia 4u.gif . Lakstau kaip negimdžius ax.gif . Ir dar kartą pasilieku prie savo minties apie Žulpienę thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Mano mažoji dar prie 9 cm atsidarymo buvo skersa unsure.gif , bet gydytoja neskubėjo Cezario daryt, laipino mane nuo lovos, liepė dar išstovėt tris smagius sąrėmius, tada vėl užlaipino, mažylė buvo atsisukus, bet ranką užsikišo, būtų reikėję smarkiai kirpti. Vėl lipau žemyn, dar 2 ar 3 sąrėmius jau prakabėjau vyrui ant rankų, liepė pastumt stačiom biški, kai užlipau vėl ant lovos, mažylės galvutė buvo jau čia pat, ranka patraukta thumbup.gif . Du stūmiai, ir Gustytė jau buvo pas mane ant krūtinės wub.gif . Nei plyšau, nei kirpo thumbup.gif . Po gimdymo iš karto sėdėjau tą patį vakarą thumbup.gif . Ir už tai dėkoju tik Žulpienei ir akušerei, kurios taip šauniai mano Gustę išvairavo thumbup.gif .

SVEIKUTES,
SVEIKINU AISTEBA SUSILAUKUS DUKRYTES 4u.gif LINKIU, KAD MERGYTE AUGTU SVEIKA IR RAMI.
Atsakyti
QUOTE(Irmgarda @ 2007 04 07, 19:31)
Sveikutės mergytės,

Na o kaip dėl naujienų. Ką turėsite? Berniuką ar mergytę? Gal jau žinote?
Man tai Graželienė berniuką išpranašavo. Aišku, 100 proc. neužtikrino, bet netgi tos vietytės nuotraukytę gavom ir nufilmavom, tai tikrai net ir man aiškiai matėsi kad berniukas. Na, bet svarbu, kad tik sveikas.
Papildyta:
Beje Gitusia, ar tavo vardas kartais ne Jurgita?  smile.gif

Sveikinu su berniuku, labai ir aš tokios echo diagnozės laukiu, bet kiek tyrė, tiek nieko dar nesimatė bigsmile.gif nestuke.gif blush2.gif
Aš Jurgita ax.gif O mes pažįstamos? bigsmile.gif
Atsakyti
su Sv. Velykom visas!! 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 04 08, 18:25)
Sveikinu su berniuku, labai ir aš tokios echo diagnozės laukiu, bet kiek tyrė, tiek nieko dar nesimatė bigsmile.gif  nestuke.gif  blush2.gif
Aš Jurgita ax.gif  O mes pažįstamos? bigsmile.gif

Mes mokėmes vienoje mokykloje, tik aš vienais metais vyresnė. Mano vardas Irma. Ir gyvenau aš ETG raudonam name. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmgarda @ 2007 04 09, 10:32)
Mes mokėmes vienoje mokykloje, tik aš vienais metais vyresnė. Mano vardas Irma. Ir gyvenau aš ETG raudonam name. 4u.gif

kaip smagu, kai pazystamu atrandama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmgarda @ 2007 04 09, 10:32)

Geras! Kaip tu čia mane išrišai? bigsmile.gif
kaip tik ne per seniausiai mama pasakojo, kad laukies, o aš net nesuvedžiau, kad taui tu lotuliukas.gif

QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 09, 12:39)
kaip smagu, kai pazystamu atrandama smile.gif

Aga, kad dar foto savo avatare turėtumėme, tai čia manau visi viena kitą pažinotumėme gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 04 09, 13:00)
Geras! Kaip tu čia mane išrišai?  bigsmile.gif
kaip tik ne per seniausiai mama pasakojo, kad laukies, o aš net nesuvedžiau, kad taui tu  lotuliukas.gif
Aga, kad dar foto savo avatare turėtumėme, tai čia manau visi viena kitą pažinotumėme gossip.gif

lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Šiaip man irgi mano mama pasakė, kad laukiesi ir, kad turi gimdyti rugsėjį, o tavo dukrelės vardas Laura. Tai pagal tai ir susekiau. O tavo sesuo juk irgi laukiasi? Kada jai gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2007 04 05, 19:09)
As taip pat gimdziau prie Ziulpienes, gimdyciau ir antra karta prie jos  ax.gif
soske.gif

4u.gif sveika... turi labai grazia dukryte uzklydau paziureti i tavo nuotrauku albuma, sudomino todel, kad musu vaikams tik 5 dienu skirtumas thumbup.gif ir gimimo svoris panasus... siaip idomu kiek dabar sveriat? Nes jau tokia didele atrodo tavo mergyte. Mano irgi nemaza:)
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2007 04 09, 13:21)
4u.gif sveika... turi labai grazia dukryte uzklydau paziureti i tavo nuotrauku albuma, sudomino todel, kad musu vaikams tik 5 dienu skirtumas thumbup.gif ir gimimo svoris panasus... siaip idomu kiek dabar sveriat? Nes jau tokia didele atrodo tavo mergyte. Mano irgi nemaza:)

Mes 4 men. sverem 7.500 kg. Per 3 menesi priaugom tik 300 gr., tai po 2 sav reikia eiti pasisverti ax.gif
Papildyta:
O kodel tu neisidedi nuotrauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2007 04 09, 16:51)
Mes 4 men. sverem 7.500 kg. Per 3 menesi priaugom tik 300 gr., tai po 2 sav reikia eiti pasisverti  ax.gif
Papildyta:
O kodel tu neisidedi nuotrauku  ax.gif

O siaip tai geras, nes mano mazius 1 menesio svere irgi kaip ir tavoji mergyte 4800 ir ugis toks pat 57 cm, matysiu kiek 2 men. svers, gal augsim vienodai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif tik mes gimem 3900, o ugis buvo 56 cm bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgux 1: 09 balandžio 2007 - 20:13