Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 03, 12:51)
nzn net, bei kai cia apraset ta pjaustymo procedura, tai nupurte neblogai  blush2.gif

Nieko cia baisaus mirksiukas.gif
Tuo metu nieko nematai, ka tau daro, nejauti skausmo, guli sau atsipalaidavusi, as ir numigti spejau lotuliukas.gif
Nebijok, gimdysi ir pagimdysi lyg niekur nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 04 03, 08:11)
Ejau pas Seskaiti mirksiukas.gif
Ak vat kaip, niu po savojo Cezario papasakosiu, kaip man buvo  smile.gif  4u.gif

Gerai, lauksiu, idomu kaip kitom su tais cezariais, o kada tau gimdyt? nestuke.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 03, 08:16)
kazkaip baisiai cia jus apie ta cezari...net siurpuliukai nubego per kuna.

Visai nebaisiai, as tai tik uz cezari thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 03, 13:51)
nzn net, bei kai cia apraset ta pjaustymo procedura, tai nupurte neblogai  blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 03, 11:08)
beje merginos, gal kuri kokia tai nesciosios fotosesija daretes, isduokit paslapti pas ka ir kaip sekesi?

Mane tai vyras prifotkino, visai neblogu nuotraukyciu turiu, nereikejo fotografo ir niekam moketi thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgux 1: 03 balandžio 2007 - 21:36
QUOTE(Gytr @ 2007 04 03, 18:49)
Nieko cia baisaus  mirksiukas.gif
Tuo metu nieko nematai, ka tau daro, nejauti skausmo, guli sau atsipalaidavusi, as ir numigti spejau  lotuliukas.gif
Nebijok, gimdysi ir pagimdysi lyg niekur nieko  4u.gif

aisku kad pagimdysiu, vienaip ar kitaip smile.gif tik nezinomybe visada baugina, o ypac kai apie pjaustyma kalbat, kaip apie kazkoki mesinejima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2007 04 03, 17:03)
smile.gif  Aha dariausi, kartu su savo vyru buvau. Labai liuks nuotraukytes gavosi. Jau po nestumo praejo 4 menesiai, tai taip malonu jas paziureti. Galiu i Az parasyti fotografo telefoniuka.

Ir aš norėčiau telefoniuko... Ir kainos, už kiek foto kiek kainavo ax.gif

QUOTE(Jurgux 1 @ 2007 04 03, 22:38)
Gerai, lauksiu, idomu kaip kitom su tais cezariais, o kada tau gimdyt? nestuke.gif 
Papildyta:

Man gimdyti rugsėjo 24 dieną, bet kaip sesė sakė, jei mėnesinių ciklas trumpesnis nei 28 dienos, tai ir gimdysiu anksčiau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 04 04, 13:07)
Ir aš norėčiau telefoniuko... Ir kainos, už kiek foto kiek kainavo ax.gif
Man gimdyti rugsėjo 24 dieną, bet kaip sesė sakė, jei mėnesinių ciklas trumpesnis nei 28 dienos, tai ir gimdysiu anksčiau nestuke.gif  wub.gif

Tai visa vasarele tau nesioti, kad tik nebutu ji per karsta tau, laikykis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux 1 @ 2007 04 04, 22:00)
Tai visa vasarele tau nesioti, kad  tik nebutu ji per karsta tau, laikykis  bigsmile.gif

aha, as irgi vis tikiuosi, kad ji nebus karsta, man tai liepos vidury...
Atsakyti
Sveikos. na ir aš dabar jau 5 metai gyvenu Mažeikiuose, vis užsuku čia pas jus smile.gif
Norėjau paklausti ir tuo pačiu pasiūlyti: čia pat SM yra būtent mažeikiškių mamų temelė, visos ten bendraujam, susitinkam ir pan. Tarkim dabar bandom įvesti kaip tradiciją, savaitgaliais būreliu apsilankyt baseine, Ventos vidurinėje. Jau kartą buvom, labai smagiai pasipliuškenom, dabar sekantis kartas šį šeštadienį 10 val ryto.
Pati viena buvau besilaukianti ir tikrai nenusivyliau, viena mūsiškė yra plaukimo trenerė ir pravedė mankštelę, pati ten daug nešokinėjau, bet šį bei tą irgi dariau, be to ji ir nėščiai tinkamus pratimus parodė kaip daryt, taigis tikrai atsipalaidavau, nesinorėjo išlipt. Tad šiek tiek manau nušviečiau, jei norit kuri, tikrai prisijunkit, susipažinsim mirksiukas.gif
Skaičiau, kad būtų norinčių lankyt baseiną, o čia dar ir kompanija blush2.gif
Rasiunia mirksiukas.gif , būtumėm dvi LOST'o fanės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flirta: 05 balandžio 2007 - 14:44
Aš ir vėl čia 4u.gif . Lakstau kaip negimdžius ax.gif . Ir dar kartą pasilieku prie savo minties apie Žulpienę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Mano mažoji dar prie 9 cm atsidarymo buvo skersa unsure.gif , bet gydytoja neskubėjo Cezario daryt, laipino mane nuo lovos, liepė dar išstovėt tris smagius sąrėmius, tada vėl užlaipino, mažylė buvo atsisukus, bet ranką užsikišo, būtų reikėję smarkiai kirpti. Vėl lipau žemyn, dar 2 ar 3 sąrėmius jau prakabėjau vyrui ant rankų, liepė pastumt stačiom biški, kai užlipau vėl ant lovos, mažylės galvutė buvo jau čia pat, ranka patraukta thumbup.gif . Du stūmiai, ir Gustytė jau buvo pas mane ant krūtinės wub.gif . Nei plyšau, nei kirpo thumbup.gif . Po gimdymo iš karto sėdėjau tą patį vakarą thumbup.gif . Ir už tai dėkoju tik Žulpienei ir akušerei, kurios taip šauniai mano Gustę išvairavo thumbup.gif .
Atsakyti
aisteba sveikinu susilaukus dukrytes thumbup.gif . Linkim saldaus miegelio ir skanaus pienelio
As taip pat gimdziau prie Ziulpienes, gimdyciau ir antra karta prie jos ax.gif
soske.gif
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2007 04 05, 17:42)
Aš ir vėl čia 4u.gif . Lakstau kaip negimdžius ax.gif . Ir dar kartą pasilieku prie savo minties apie Žulpienę thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Mano mažoji dar prie 9 cm atsidarymo buvo skersa unsure.gif , bet gydytoja neskubėjo Cezario daryt, laipino mane nuo lovos, liepė dar išstovėt tris smagius sąrėmius, tada vėl užlaipino, mažylė buvo atsisukus, bet ranką užsikišo, būtų reikėję smarkiai kirpti. Vėl lipau žemyn, dar 2 ar 3 sąrėmius jau prakabėjau vyrui ant rankų, liepė pastumt stačiom biški, kai užlipau vėl ant lovos, mažylės galvutė buvo jau čia pat, ranka patraukta thumbup.gif . Du stūmiai, ir Gustytė jau buvo pas mane ant krūtinės wub.gif . Nei plyšau, nei kirpo thumbup.gif . Po gimdymo iš karto sėdėjau tą patį vakarą thumbup.gif . Ir už tai dėkoju tik Žulpienei ir akušerei, kurios taip šauniai mano Gustę išvairavo thumbup.gif .

4u.gif sveikinu su sekmingu gimdymu... Saunuole... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2007 04 05, 17:42)
Aš ir vėl čia 4u.gif . Lakstau kaip negimdžius ax.gif . Ir dar kartą pasilieku prie savo minties apie Žulpienę thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Mano mažoji dar prie 9 cm atsidarymo buvo skersa unsure.gif , bet gydytoja neskubėjo Cezario daryt, laipino mane nuo lovos, liepė dar išstovėt tris smagius sąrėmius, tada vėl užlaipino, mažylė buvo atsisukus, bet ranką užsikišo, būtų reikėję smarkiai kirpti. Vėl lipau žemyn, dar 2 ar 3 sąrėmius jau prakabėjau vyrui ant rankų, liepė pastumt stačiom biški, kai užlipau vėl ant lovos, mažylės galvutė buvo jau čia pat, ranka patraukta thumbup.gif . Du stūmiai, ir Gustytė jau buvo pas mane ant krūtinės wub.gif . Nei plyšau, nei kirpo thumbup.gif . Po gimdymo iš karto sėdėjau tą patį vakarą thumbup.gif . Ir už tai dėkoju tik Žulpienei ir akušerei, kurios taip šauniai mano Gustę išvairavo thumbup.gif .

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif asiteba sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif Kaip saunu, kas viskas jau praeity! Jei gali parasyk i AZ kiek ir kaip ten mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Flirta @ 2007 04 05, 15:42)
Sveikos. na ir aš dabar jau 5 metai gyvenu Mažeikiuose, vis užsuku čia pas jus smile.gif 
Norėjau paklausti ir tuo pačiu pasiūlyti: čia pat SM yra būtent mažeikiškių mamų temelė, visos ten bendraujam, susitinkam ir pan. Tarkim dabar bandom įvesti kaip tradiciją, savaitgaliais būreliu apsilankyt baseine, Ventos vidurinėje. Jau kartą buvom, labai smagiai pasipliuškenom, dabar sekantis kartas šį šeštadienį 10 val ryto.
Pati viena buvau besilaukianti ir tikrai nenusivyliau, viena mūsiškė yra plaukimo trenerė ir pravedė mankštelę, pati ten daug nešokinėjau, bet šį bei tą irgi dariau, be to ji ir nėščiai tinkamus pratimus parodė kaip daryt, taigis tikrai atsipalaidavau, nesinorėjo išlipt. Tad šiek tiek manau nušviečiau, jei norit kuri, tikrai prisijunkit, susipažinsim mirksiukas.gif
Skaičiau, kad būtų norinčių lankyt baseiną, o čia dar ir kompanija blush2.gif
Rasiunia mirksiukas.gif , būtumėm dvi LOST'o fanės biggrin.gif

dekoju uz pasiulyma, tik nestuke.gif gydytoja nerekomendavo ventos baseino. Musu darbuoviete yra ispirkusi ten, galeciau lankyti 3 kartus, ale sake, geriau nereikia. Tai va... Faina butu jei poliklinikos baseine tokia trenere nestuke.gif treniruotu mirksiukas.gif
Lostas yra gerai, laukiu serijos rusu kalba... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 05, 21:38)
dekoju uz pasiulyma, tik  nestuke.gif  gydytoja nerekomendavo ventos baseino. Musu darbuoviete yra ispirkusi ten, galeciau lankyti 3 kartus, ale sake, geriau nereikia. Tai va... Faina butu jei poliklinikos baseine tokia trenere  nestuke.gif  treniruotu  mirksiukas.gif
Lostas yra gerai, laukiu serijos rusu kalba...  thumbup.gif

Ups, mano gyd nė nežino, kad nuėjau, reiks pasikonsultuot. Mano draugė rekomendavo, jei jau eit, tai įsidėt tamponą, nes kaip ji pati išsireiškė, ir "varpeliai ir putinytės vienam vandėny skalaujasi" blush2.gif Na kad nepasigaut nieko.
Bet dabar tai išgąsdinai unsure.gif
Atsakyti