QUOTE(aisteba @ 2007 04 05, 17:42)
Aš ir vėl čia

. Lakstau kaip negimdžius

. Ir dar kartą pasilieku prie savo minties apie Žulpienę

. Mano mažoji dar prie 9 cm atsidarymo buvo skersa

, bet gydytoja neskubėjo Cezario daryt, laipino mane nuo lovos, liepė dar išstovėt tris smagius sąrėmius, tada vėl užlaipino, mažylė buvo atsisukus, bet ranką užsikišo, būtų reikėję smarkiai kirpti. Vėl lipau žemyn, dar 2 ar 3 sąrėmius jau prakabėjau vyrui ant rankų, liepė pastumt stačiom biški, kai užlipau vėl ant lovos, mažylės galvutė buvo jau čia pat, ranka patraukta

. Du stūmiai, ir Gustytė jau buvo pas mane ant krūtinės

. Nei plyšau, nei kirpo

. Po gimdymo iš karto sėdėjau tą patį vakarą

. Ir už tai dėkoju tik Žulpienei ir akušerei, kurios taip šauniai mano Gustę išvairavo

.

asiteba sveikinimai dideliausi

Kaip saunu, kas viskas jau praeity! Jei gali parasyk i AZ kiek ir kaip ten
Papildyta:
QUOTE(Flirta @ 2007 04 05, 15:42)
Sveikos. na ir aš dabar jau 5 metai gyvenu Mažeikiuose, vis užsuku čia pas jus
Norėjau paklausti ir tuo pačiu pasiūlyti: čia pat SM yra būtent mažeikiškių mamų temelė, visos ten bendraujam, susitinkam ir pan. Tarkim dabar bandom įvesti kaip tradiciją, savaitgaliais būreliu apsilankyt baseine, Ventos vidurinėje. Jau kartą buvom, labai smagiai pasipliuškenom, dabar sekantis kartas šį šeštadienį 10 val ryto.
Pati viena buvau besilaukianti ir tikrai nenusivyliau, viena mūsiškė yra plaukimo trenerė ir pravedė mankštelę, pati ten daug nešokinėjau, bet šį bei tą irgi dariau, be to ji ir nėščiai tinkamus pratimus parodė kaip daryt, taigis tikrai atsipalaidavau, nesinorėjo išlipt. Tad šiek tiek manau nušviečiau, jei norit kuri, tikrai prisijunkit, susipažinsim
Skaičiau, kad būtų norinčių lankyt baseiną, o čia dar ir kompanija
Rasiunia

, būtumėm dvi LOST'o fanės
dekoju uz pasiulyma, tik

gydytoja nerekomendavo ventos baseino. Musu darbuoviete yra ispirkusi ten, galeciau lankyti 3 kartus, ale sake, geriau nereikia. Tai va... Faina butu jei poliklinikos baseine tokia trenere

treniruotu
Lostas yra gerai, laukiu serijos rusu kalba...