Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

Sveikutes,
Aisteba mergyte pagimde 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 04 02, 10:33)
Sveikutes,
Aisteba mergyte pagimde  4u.gif  mirksiukas.gif

wub.gif Taip taip, ir šiandien jau išleidžiamos namo, lauksim jos pačios pasakojimo bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2007 04 02, 13:00)
wub.gif Taip taip, ir šiandien jau išleidžiamos namo, lauksim jos pačios pasakojimo bigsmile.gif  mirksiukas.gif

oij kaip faina wub.gif wub.gif
lauksim ispudziu, kaip ten jai sekesi...
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 04 01, 11:29)
Bet ar ne toje pacioje vietoje pjauna, jei daro antra cezari?  g.gif Buvau skaicius, kad antro cezario metu pjaunama toje pacioje vietoje, per ta pati pjuvi, kuris yra likes is pirmo cezario....

Man Žiulpienė sakė, kad senąjį randą išpjauna, tada daro naują pjūvį toje pačioje vietoje mirksiukas.gif

Aš jau po okulisto... Vadinasi, oficialiai esu prie tų, kurios TIKRAI GIMDYS CEZARIO PJŪVIO PAGALBA.
-12 nebuvo rodiklis, kad daryti operaciją - svarbiausia buvo tinklainė... Ir dar tai, kad pirmas nėštumas baigėsi Cezariu...
Mano tinklainėje ten kažkas yra, pasakė savo medicininiais terminais doh.gif ... Tipo per plona, dar kažkokie rieveliai, bet jų per mažai, tai kaip ir nėra didelė rizika, bet vis dėlto rizika... Sako, tų rievelių būna daugiau ir su mažesne trumparegyste, niu vienu žodžiu, man nelemta gimdyti natūraliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 04 02, 17:22)
Man Žiulpienė sakė, kad senąjį randą išpjauna, tada daro naują pjūvį toje pačioje vietoje mirksiukas.gif

Aš jau po okulisto... Vadinasi, oficialiai esu prie tų, kurios TIKRAI GIMDYS CEZARIO PJŪVIO PAGALBA.
-12 nebuvo rodiklis, kad daryti operaciją - svarbiausia buvo tinklainė... Ir dar tai, kad pirmas nėštumas baigėsi Cezariu...
Mano tinklainėje ten kažkas yra, pasakė savo medicininiais terminais doh.gif ... Tipo per plona, dar kažkokie rieveliai, bet jų per mažai, tai kaip ir nėra didelė rizika, bet vis dėlto rizika... Sako, tų rievelių būna daugiau ir su mažesne trumparegyste, niu vienu žodžiu, man nelemta gimdyti natūraliai ax.gif

O pas ka ejai? gal pas Seskaiti? Man Seskaitis pasake, kad galiu tik gimdyt ir gimdyt su tokia tinklaine (o as tada taip nusivyliau blush2.gif ) Nu bet vis tiek rezultate buvo cezaris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 04 01, 11:29)
Bet ar ne toje pacioje vietoje pjauna, jei daro antra cezari?  g.gif Buvau skaicius, kad antro cezario metu pjaunama toje pacioje vietoje, per ta pati pjuvi, kuris yra likes is pirmo cezario....

Toje pacioje vietoje pjauna, bet jei neispjauna to senojo rando, taip man gydytoja sake, kad ilgiau gyje, nes po pirmojo jau ta oda yra nebegyva ir kam ji bereikalinga, tai gerai, kad man ja ir ispjove lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2007 04 02, 18:22)

Visu pirma padaro pjuvy per ta pati randa, po to leliu isima, sutvarko ka ten reikia ir galu galiausiai ispjauna senaji randa ir susiuva (bent jau man taip dare) bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgux 1: 02 balandžio 2007 - 21:58
QUOTE(Gytr @ 2007 04 02, 18:42)
O pas ka ejai? gal pas Seskaiti? Man Seskaitis pasake, kad galiu tik gimdyt ir gimdyt su tokia tinklaine (o as tada taip nusivyliau  blush2.gif ) Nu bet vis tiek rezultate buvo cezaris  smile.gif

Ejau pas Seskaiti mirksiukas.gif

QUOTE(Jurgux 1 @ 2007 04 02, 23:00)
Visu pirma padaro pjuvy per ta pati randa, po to leliu isima, sutvarko ka ten reikia ir galu galiausiai ispjauna senaji randa ir susiuva (bent jau man taip dare)  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Ak vat kaip, niu po savojo Cezario papasakosiu, kaip man buvo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
kazkaip baisiai cia jus apie ta cezari...net siurpuliukai nubego per kuna.
Atsakyti
beje merginos, gal kuri kokia tai nesciosios fotosesija daretes, isduokit paslapti pas ka ir kaip sekesi?
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 03, 07:16)
kazkaip baisiai cia jus apie ta cezari...net siurpuliukai nubego per kuna.

O ko bijai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 04 03, 13:35)
O ko bijai?  mirksiukas.gif

nzn net, bei kai cia apraset ta pjaustymo procedura, tai nupurte neblogai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 04 03, 11:08)
beje merginos, gal kuri kokia tai nesciosios fotosesija daretes, isduokit paslapti pas ka ir kaip sekesi?

smile.gif Aha dariausi, kartu su savo vyru buvau. Labai liuks nuotraukytes gavosi. Jau po nestumo praejo 4 menesiai, tai taip malonu jas paziureti. Galiu i Az parasyti fotografo telefoniuka. Jis gali ir pas tave namie fotografuoti, bet as pasakiau, kad geriau noriu fotostudijoje. Siaip kiek zinau, jis domisi nesciuju fotografija, tai pasiklioviau jo fantazija ir labai liuks fotosesija gavosi.... thumbup.gif
Atsakyti