QUOTE(Gytr @ 2007 04 01, 11:29)
Bet ar ne toje pacioje vietoje pjauna, jei daro antra cezari?

Buvau skaicius, kad antro cezario metu pjaunama toje pacioje vietoje, per ta pati pjuvi, kuris yra likes is pirmo cezario....
Toje pacioje vietoje pjauna, bet jei neispjauna to senojo rando, taip man gydytoja sake, kad ilgiau gyje, nes po pirmojo jau ta oda yra nebegyva ir kam ji bereikalinga, tai gerai, kad man ja ir ispjove
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2007 04 02, 18:22)
Man Žiulpienė sakė, kad senąjį randą išpjauna, tada daro naują pjūvį toje pačioje vietoje
Aš jau po okulisto... Vadinasi, oficialiai esu prie tų, kurios TIKRAI GIMDYS CEZARIO PJŪVIO PAGALBA.
-12 nebuvo rodiklis, kad daryti operaciją - svarbiausia buvo tinklainė... Ir dar tai, kad pirmas nėštumas baigėsi Cezariu...
Mano tinklainėje ten kažkas yra, pasakė savo medicininiais terminais

... Tipo per plona, dar kažkokie rieveliai, bet jų per mažai, tai kaip ir nėra didelė rizika, bet vis dėlto rizika... Sako, tų rievelių būna daugiau ir su mažesne trumparegyste, niu vienu žodžiu, man nelemta gimdyti natūraliai
Visu pirma padaro pjuvy per ta pati randa, po to leliu isima, sutvarko ka ten reikia ir galu galiausiai ispjauna senaji randa ir susiuva (bent jau man taip dare)