Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai-darželiai

Mano dukrytė pradės lankyti pavasarį Petro Avižonio regos centrą. Ką žinote apie jį? Kol kas girdėjau tik gerus atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2006 02 04, 16:31)
Mano dukrytė pradės lankyti pavasarį Petro Avižonio regos centrą. Ką žinote apie jį? Kol kas girdėjau tik gerus atsiliepimus ax.gif

Mano sūnus tenen paskutinius jau metus, ten labai geras darželis jis skaitosi kaip sanatorinis,masažai, akių procedūros, logopedė, fizinis muzika. Dirba geri pedagogai, einam nuo lopšelio ir tikrai patenkinta. Paruošiamukus net jų pačių psichologas tikrina vaikų brandą.
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2006 02 04, 16:31)

Aš irgi 4u.gif
Atsakyti
Pasakykite ka nors apie "coliuke" Spindulio g. Vesiu savo vaikina nuo rugsejo
Atsakyti
QUOTE(stlauryna @ 2006 02 22, 15:01)
Pasakykite ka nors apie "coliuke" Spindulio g.  Vesiu savo vaikina nuo rugsejo

Sis darzelis ir mane labai domina. Kadangi, jei musu gyvenyme nieko neplanuoto neivyks, tai ir mes ji opradesime nuo rugsejo lankyti...
Butu labai idomu....
Atsakyti
Labas mamytės. Mes lankome AŽUOLIUKĄ. Vaikas pradėjo lankyti 1,8 m. Mes patenkinti. Lopšelio aukletojos auksinės. Kokios bus paskui nežinau. Kiek žinau vaikus prįima nuo 1 m. Su puoduku vaiką aukletojos supažindins. Iš to problemu ne daro. O pinigeliai žaislam ir pan. renkami visur. Be to darzelio vedėja maloni. Naujokais labai domisi ir dažnai juos aplanko. O tai, kad aikštele ne geriausia, tai nėra didelis minusas. Manau tai laiko klausimas. Drasiai eikite į AŽUOLIUKĄ ir vedėja jums parodis grupę bei supažindins su aukletojomis ir aplinka.
Atsakyti
kažko paskutiniu metu visur neramumai g.gif
bet ne apie tai norėjau, noriu paklausti ar tikrai nėra šansų pakliūti į darželį jei nestojai eilėn g.gif
Atsakyti
QUOTE(ricija @ 2006 02 27, 23:21)
noriu paklausti ar tikrai nėra šansų pakliūti į darželį jei nestojai eilėn g.gif

Manau, kad priklauso nuo darželio. Pvz. mano vaikas nuo balandžio mėn. eis į "Saulutę", tai aš nestovėjau eilėje. Kai sugalvojau pradėti vesti į lopšelį, paskambinau į tą darželį (nes jis šalia mūsų namų) ir mums pasakė, kad yra vietų ir galim pradėti eiti nors ir nuo rytojaus. thumbup.gif
Atsakyti
vaje ir kaip susiorientuoti kur koks darželis ir kokiam raj.?
o kur saulutė yra?
ai dar žinau trys nykštukai kur yra. gal kas ką galite papasakoti? kaip ten yra eilės? ir kokia ten tvarka? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ricija @ 2006 02 28, 23:28)
vaje ir kaip susiorientuoti kur koks darželis ir kokiam raj.?
o kur saulutė yra?
ai dar žinau trys nykštukai kur yra. gal kas ką galite papasakoti? kaip ten yra eilės? ir kokia ten tvarka? g.gif  g.gif

"Saulutė: yra Vytauto g. 57. O visų darželių adresus galima rasti internete. Dabar tiksliai kur, negaliu pasakyti, nes neprisimenu blink.gif , bet pabandysk per google paieškoti. Kažkada anksčiau buvau išsitraukusi visus miesto darželių pavadinimus su adresaisi ir tel. Nr. mirksiukas.gif Pakui pati pasiskambinsi į tau tinkantį darželį ir viską pati išsiaiškinsi biggrin.gif
Atsakyti
jo bet ir sugebėk nesusiprasti kad yra google ax.gif
ai bet paskutiniu metu nelabai sugebu viską savais vardais vadint lotuliukas.gif ech ir sakiau man taip nebus lotuliukas.gif

na bet jei kas užklys kas lankantys tuos trys nykštukai būtų smagu išgirsti nuomonę thumbup.gif visko juk neraso ax.gif
Atsakyti
SVEIKUTĖS MAMYTĖS ,
GAL GALIT KAS PRASYTI KA NORS GERO AR NEGERO APIE DARŽELĮ VARPELIS.kOKIOS TEN SĄLYGOS AR REIKIA IŠ ANKSTO UŽSIRAŠYTI ?
Papildyta:
QUOTE(stlauryna @ 2006 02 22, 16:01)
Pasakykite ka nors apie "coliuke" Spindulio g.  Vesiu savo vaikina nuo rugsejo

Aš tą darželį pati lankiau vaikystėje tai man labai ten patikdavo eiti ir užimtumas geras būdavo ir auklėtojos nuostabios tik nežinau kaip siandien ten viskas vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti