Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai-darželiai

QUOTE(augjogx @ 2006 04 12, 12:27)
Sveikute, kaip tik prieš porą dienų kalbėjau su Edita tai sakiau kad gali ateiti pas ją nes rekomendavau. Jainai dabar turi keturmečius. Tai nežinau kiek jums metų tai nieko ie nesakiau, sakė jei vienų metų skirtumas tai nieko tokio. Vienu žodžiu pačios ten pasišnekėsit. Jinai tokia smulkutė tamsiais plaukais banguotais, nedidelio ūgio

Man atrodo, kad šiandien ją mačiau. Užeisiu kada ir pakalbinsiu biggrin.gif Ačiū už rekomendacijas, pasirodo labai praverčia mamų patirties pasidalijimas thumbup.gif

Ir dar norėjau pasidalinti patirtimi dėl darželių, dirbsiančių vasara. Pasirodo, kad ir čia sava tvarka. Man auklėtoja mūsų darželyje "Saulutė" sakė, kad jie vasara eis į "Salduvės" darželį, bet mums į "Salduvę" labai nepatogu, tai šiandien pasiskambinau į "Ąžiuoliuką", galvojau, kad vasarai čia mumis priims. Pasirodo, kad čia rinktis irgi per daug negalima blink.gif , nes tie darželiai kažkaip suskirstyti - iš kurių darželių, į kuriuos galės vaikučiai eiti vasarą. Ir "Ąžuoliukas" sakė, kad pas juos tikriausiai vietų nebus ir nėra mums ko tikėtis ten papulti blink.gif , nes mūsų darželis nepriskirtas "Ąžuoliukui". verysad.gif Tai ir vėl galvojam, ar čia vežioti vaiką į "Salduvę", ar su aukle palikti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dita3: 12 balandžio 2006 - 15:19
QUOTE(dita3 @ 2005 03 16, 15:50)
Aciu. Tikriausiai reiks mums i ezereli uzsukti. Dabar gyvename visai salia to darzelio, bet neaisku, kiek cia gyvensim, bet atrodo neturesim per daug is ko rinktis.

Linkiu tik nepataikyti pas ta aukletoja ,pas kuria mes pataikeme.Gyvenime savo vaiko nevesciau Antra syk i "Ezereli".Gaila neprisimenu pavardes aukletojos.Vaikas su kruvina galva grizo.Pasake,kad is lovos iskrito.veliau isiaiskinom nuo laiptu nukritusi.Ir kitokiu niuansu budavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amberra: 12 balandžio 2006 - 16:11
QUOTE(Samer @ 2006 04 11, 15:07)
Bent jau mums tai sakė, kad lankysim tą pačią grupę iki paruošiamosios t.y. 4 metus. Aš tai tik už tai, vaiko nereikės pratinti kasmet vis prie kito žmogaus, nes jau pastebėjau, kad kai mūsų vyr. auklėtoja 2 sav. sirgo, dažnai grupės būdavo sujungiamos, tekdavo eiti į jūsų grupę, tai maniškė jau labai nenorom ten pasilikdavo. Paskui kai jau ta pagrindinė auklėtoja grįžo, vėl viskas stojosi į savo vėžes, vėl su malonumu vaikas lekia į SAVO grupę į jau įprastą aplinką.

Kaip idomiai, pas mus tai vaikų į kitas grupes nejungia. Juk dvi auklėtojos būna g.gif
Atsakyti
Patikėk, tikrai ne viena bigsmile.gif nes mes irgi einam į "Gluosnio" lopšelį tik į "Linksmučių" grupę, kuri yra prie pat "Pūkučių"  biggrin.gif Ten irgi visi vaikai yra iki 3 m., nors kiek mačiau, tai pas jus dabar yra mažesni vaikai, bet maniškė tai pradėjo eiti į "Linksmučius" kai jai tebuvo 1,8 m. ir nebuvo dar pati mažiausia grupėje. bigsmile.gif Irgi esam labai patenkintos savo auklėtojomis, beje atrodo turim vieną bendrą - Dalią ax.gif tikrai labai geras darželis !!!
Papildyta:
Bent jau mums tai sakė, kad lankysim tą pačią grupę iki paruošiamosios t.y. 4 metus. Aš tai tik už tai, vaiko nereikės pratinti kasmet vis prie kito žmogaus, nes jau pastebėjau, kad kai mūsų vyr. auklėtoja 2 sav. sirgo, dažnai grupės būdavo sujungiamos, tekdavo eiti į jūsų grupę, tai maniškė jau labai nenorom ten pasilikdavo. Paskui kai jau ta pagrindinė auklėtoja grįžo, vėl viskas stojosi į savo vėžes, vėl su malonumu vaikas lekia į SAVO grupę į jau įprastą aplinką.

Beje, ar jau skaitei, kad vasarą mūsų darželis nedirbs ( Logika rašė ), ką žadi daryti ? Nu aš dar šiandien būtinai pasitikslinsiu.

Labas, na matai, aš labai prastai apsišvietus maam, nes tėvelis vaiką į darželį daugiausia vežioja dėl mano darbo, ir pasiima paprastai jis, tai aš vis nenutaikau progos su auklėtojom normaliai pakalbėti, bet greitu laiku žadu pasitaisyti biggrin.gif Vasarą mūsų darželis dar dirbs birželio mėn. atostogaus liepą- rugpjūtį, tai aš tada imsiu atostogų nuo liepos mėn. o rugpjūčio vid. tada į kitą darželį, kuris turės priimti
Atsakyti
QUOTE(luara.l @ 2006 04 12, 22:09)
Kaip idomiai, pas mus tai vaikų į kitas grupes nejungia. Juk dvi auklėtojos būna  g.gif

Šiaip paprastai ir pas mus nejungia, tik tas 2 savaites, kada pagrindinė auklėtoja sirgo, kartais reikėdavo nuvest į kitą grupę, kurioje ir ta antroji auklėtoja būdavo, matyt jai vienai per sunku buvo ar kaip, net nežinau tiksliai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
HELP HELP HELP blink.gif
Skubiai reikalinga informacija apie "Berzeli" (kur prie dailes mokyklos). Temos pradzioje yra issakyta ne itin gera nuomone, bet ji labai sena. Gal kas turi naujesnes informacijos??? Labai, labai reikia schmoll.gif
Ir dar. Gal zinote, ar tikrai, jei esi uzsirases i keleta darzeliu, braukia is sarasu visuose???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivux @ 2006 04 19, 00:02)
Sveikutes  4u.gif
HELP HELP HELP blink.gif
Skubiai reikalinga informacija apie "Berzeli" (kur prie dailes mokyklos). Temos pradzioje yra issakyta ne itin gera nuomone, bet ji labai sena. Gal kas turi naujesnes informacijos??? Labai, labai reikia  schmoll.gif
Ir dar. Gal zinote, ar tikrai, jei esi uzsirases i keleta darzeliu, braukia is sarasu visuose????  g.gif

Nemanau, kad braukia, netikiu, kad kas tuos sąrašus sutikrina. smile.gif
Papildyta:
Patikėk, tikrai ne viena bigsmile.gif nes mes irgi einam į "Gluosnio" lopšelį tik į "Linksmučių" grupę, kuri yra prie pat "Pūkučių"  biggrin.gif Ten irgi visi vaikai yra iki 3 m., nors kiek mačiau, tai pas jus dabar yra mažesni vaikai, bet maniškė tai pradėjo eiti į "Linksmučius" kai jai tebuvo 1,8 m. ir nebuvo dar pati mažiausia grupėje. bigsmile.gif Irgi esam labai patenkintos savo auklėtojomis, beje atrodo turim vieną bendrą - Dalią ax.gif tikrai labai geras darželis !!!
Papildyta:

Beje, ar jau skaitei, kad vasarą mūsų darželis nedirbs ( Logika rašė ), ką žadi daryti ? Nu aš dar šiandien būtinai pasitikslinsiu.

Na, mes vasarą vesime į "Žiogelį", ką padarysi... verysad.gif Bet dar kokią naujieną sužinojau, tikrai nelabai kokią g.gif Žodžiu, nuo kito rugsėjo mūsų darželyje bus tik viena lopšelio grupė, o visi vyresnieji vaikai- kažkur nuo 2,5 m. bus perkeliami į kitas grupes, vyresniųjų, taigi, ir auklėtojos gali keistis ir pan. Taip man mūsų auklytė sakė. Pasiklausk savo, gal jau kas nors daugiau žinoma.
Atsakyti
ir aš kaip VAIVUX prašau pagalbos. Gal kas žinote apie darželio VARPELIS grupes ir auklėtojas pirmi metai po lopšelio. Ar vyksta jiems ten užsiėmimai, kaip auklėtojos, vaikų priežiūra ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wlaura @ 2006 04 19, 09:42)

Na, mes vasarą vesime į "Žiogelį", ką padarysi... verysad.gif Bet dar kokią naujieną sužinojau, tikrai nelabai kokią  g.gif Žodžiu, nuo kito rugsėjo mūsų darželyje bus tik viena lopšelio grupė, o visi vyresnieji vaikai- kažkur nuo 2,5 m. bus perkeliami į kitas grupes, vyresniųjų, taigi, ir auklėtojos gali keistis ir pan. Taip man mūsų auklytė sakė. Pasiklausk savo, gal jau kas nors daugiau žinoma.

O kur tas "Žiogelis" randasi ? Nu nelabai aš noriu į kitą darželį dėl vieno mėnesio vesti. Kam ta vaiką traumuoti ? Galėčiau uošvienę paprašyt, kad pažiūrėtų, bet... irgi nelabai noriu, visokių nesąmonių man yra pridirbusi ir tiksliai žinau, kad į lauką vaiko neišves, žiemą tai tiek jau to, bet vasarą tai biški gaila, kad namie pratupės.
O dėl tų grupių, tai būtinai treikės pasidomėt, bet gruodžio mėn. tai musm sakė, kad dar draugausim beveik 4 metus.
Atsakyti
QUOTE(Samer @ 2006 04 19, 12:59)
O kur tas "Žiogelis" randasi ? Nu nelabai aš noriu į kitą darželį dėl vieno mėnesio vesti. Kam ta vaiką traumuoti ? Galėčiau uošvienę paprašyt, kad pažiūrėtų, bet... irgi nelabai noriu, visokių nesąmonių man yra pridirbusi ir tiksliai žinau, kad į lauką vaiko neišves, žiemą tai tiek jau to, bet vasarą tai biški gaila, kad namie pratupės.
O dėl tų grupių, tai būtinai treikės pasidomėt, bet gruodžio mėn. tai musm sakė, kad dar draugausim beveik 4 metus.

"Žiogelis" yra pietiniam prie "Romuvos" m-klos, Dainų g. mes iš pietinio, nėra mums labai patogu, bet ką padarysi, tas lyg neblogas darželis. Dėl tų planuojamų pertraukų reiks ir man bandyt šią savitę pasigilint
Atsakyti
QUOTE(wlaura @ 2006 04 19, 14:06)
"Žiogelis" yra pietiniam prie "Romuvos" m-klos, Dainų g. mes iš pietinio, nėra mums labai patogu, bet ką padarysi, tas lyg neblogas darželis. Dėl tų planuojamų pertraukų reiks ir man bandyt šią savitę pasigilint

Aaa, o aš galvojau, kad čia gal kažkur netoliese, centre... Mes tai visai šalia darželio gyvenam, labai mums dabar patogu. O centre tai tik vienas "Ąžuokiukas" tedirbs, gal kas žinot ?
Atsakyti
QUOTE(Samer @ 2006 04 19, 13:38)
Aaa, o aš galvojau, kad čia gal kažkur netoliese, centre... Mes tai visai šalia darželio gyvenam, labai mums dabar patogu. O centre tai tik vienas "Ąžuokiukas" tedirbs, gal kas žinot ?

Dar Avižonio regos centras
Atsakyti