Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai-darželiai

Ir dar Klevelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivux @ 2006 04 18, 23:02)
Sveikutes  4u.gif
HELP HELP HELP blink.gif
Skubiai reikalinga informacija apie "Berzeli" (kur prie dailes mokyklos). Temos pradzioje yra issakyta ne itin gera nuomone, bet ji labai sena. Gal kas turi naujesnes informacijos??? Labai, labai reikia  schmoll.gif
Ir dar. Gal zinote, ar tikrai, jei esi uzsirases i keleta darzeliu, braukia is sarasu visuose????  g.gif

Aš irgi labai noriu sužinoti apie "Berželį". Ir dar gal kas nors žinote, kur geriau vesti į "Berželį" ar į "Avižonio regos centrą"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wlaura @ 2006 04 19, 16:52)
Dar Avižonio regos centras

Man auklėtoja irgi siūlė į Avižonio regos centrą vesti, sakė, kad netoli parko kažkur. Beje šiandien paklausiau dar jos dėl tų grupių, nu tai sakė, kad pas mus niekas nesikeičia, dar draugausim 3 metus, o jūsiškė grupė skaidysis, keletas vaikų kitais metais jungsis prie mūsų, tie kuriems bus tada apie 3 metus. Nes pas jus kažkodėl labai skirtingo amžiaus vaikai surinkti.
Atsakyti
Gal kas žinot kaip darželis pietiniame prie Architektu gatves, pačiame kieme-tarp Architektų 38,42 5r t.t. namų? Net nežinau kaip jis vadinasi, toks nublukusiom sienom, aprašinėtas, bet vat iki jo mums 3 žingsniai. Ir mamos pasakykit kokia prisirašymo tvarka i darželius? Maniškei mažylei jau trys mėnesiukai, gal jau reikia labai skubėt? Ir ar tiesa, kad pagal gyvenamąją vietą bet kokiu atveju priims?
Atsakyti
QUOTE(skraja @ 2006 04 20, 09:01)
Aš irgi labai noriu sužinoti apie "Berželį". Ir dar gal kas nors žinote, kur geriau vesti į "Berželį" ar į "Avižonio regos centrą"? 4u.gif

QUOTE(Samer @ 2006 04 20, 14:15)
Man auklėtoja irgi siūlė į Avižonio regos centrą vesti, sakė, kad netoli parko kažkur.

Eina mano sunus Į Petro Avižonio regos centrą. Aišku vasara ten nebus tu pačiu auklėtoju, bet jis yra parke, bus vaikams smagu į parką išeit pasivaikščiot, grynas oras. Ir kieme ten medinės skulptūros, žaidynės, namelis. Yra baseinas, bet vasarą turbūt nedirbs.
Darželis yra iškarto už parko, nuo turgaus važiuojant matosi tokia gatvikė po dežinę. Ten iškart už tų amžiaus statybų, kur yra stadionas. Man ten patinka, šalia parkas, daugiau gryno oro. Gali pasiėmęs vaiką pats pasivaikščiot.
Atsakyti
QUOTE(Mažytė mergytė @ 2006 04 20, 20:24)
Ir mamos pasakykit kokia  prisirašymo tvarka i darželius? Maniškei mažylei jau trys mėnesiukai, gal jau reikia labai skubėt? Ir ar tiesa, kad pagal gyvenamąją vietą bet kokiu atveju priims?

mes i darzeli prisiregistravome kai mums buvo gal koks 1 men.Manau, kad paskubek, blogiau nebus. O kad i darzeli riima pagal gyvenama vieta bet kokiu atveju, tai negirdejau. O jeigu bus daugiau norinciu nei yra vietu i darzeli pagal gyvenama vieta, tada atrenka kas anksciau uzsiregistravo. Tad paskubek.
Atsakyti
Mamikės, gal ką žinot apie "Rugiagėlę", pietiniame rajone, neradau nei vieno komentaro, o taip arti namų būtų.
Atsakyti
Mes taip pat į "Rugiagėlę" esam užsirašę, nes yra priešais langus, bet kokios ten salygos tiksliai nežinau. Iš kitos laiptinės pažystama veda mergaitę tai reiks jos pasiteirauti. Bet turbūt bet kokiu atveju vesim, nes labai patogu. Aišku sienų nepakeisim, bet kartais graži išorė slepia prastą vidų. Manau viskas priklauso kokios ten auklėtojos.
Atsakyti
QUOTE(bumce @ 2006 04 26, 09:14)
Mes taip pat į "Rugiagėlę" esam užsirašę, nes yra priešais langus, bet kokios ten salygos tiksliai nežinau. Iš kitos laiptinės pažystama veda mergaitę tai reiks jos pasiteirauti. Bet turbūt bet kokiu atveju vesim, nes labai patogu. Aišku sienų nepakeisim, bet kartais graži išorė slepia prastą vidų. Manau viskas priklauso kokios ten auklėtojos.

Na, mes irgi per langus darželį matom, tikriausiai ir viena kitą esam mačiusios mirksiukas.gif
papasakok kaip ten su vietom ir kada užsirašėt, aš dar neužsirašiau-reiks šiandien nulėkt, nes jau nebegalima tempt. Nuo kada žadat eiti ir į kokią grupę pataikėt? Jei jau paklausei kaimynės, parašyk-dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Užsirašėm kai buvo gal kokių 3 mėnesių ir tada buvom 5 eilėje. Tai sakė galėsim jau šį rugsėjį lankyti, nors bus dar tik 1 metai ir 6 mėnesiai. Jei nebus kitos išeities taip ir teks daryti, nors širdį ir skaudės. Gal truputį vyro mama pažiūrės, o kai negalės tai į darželį. Kai sutiksiu kamynę paklausiu ir parašysiu. Beje mes iš Architektų 42.
Atsakyti
QUOTE(bumce @ 2006 04 26, 21:10)
Užsirašėm kai buvo gal kokių 3 mėnesių ir tada buvom 5 eilėje. Tai sakė galėsim jau šį rugsėjį lankyti, nors bus dar tik 1 metai ir 6 mėnesiai. Jei nebus kitos išeities taip ir teks daryti, nors širdį ir skaudės. Gal truputį vyro mama pažiūrės, o kai negalės tai į darželį. Kai sutiksiu kamynę paklausiu ir parašysiu. Beje mes iš Architektų 42.

Tai susipažinkim-mes iš Architektų 38:))) Lauksim iš jūsų žinių smile.gif
Atsakyti
HELP ir aš šaukiu. Gal kas vedate vaikus į Varpelį. Mane domintų kaip auklėtojos, ar su vaikais užsiima, kaip maistas, užsiėmimai su vaikais. Girdėjau kad ten vedėja mėgsta dovanas?
Atsakyti