Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai-darželiai

Tai negi niekas apie "Berželį" negalit papasakoti? cool.gif
Labai norėčiau sužinoti mamyčių nuomonę apie šį darželį. 4u.gif
Atsakyti
Labutis, Skraja 4u.gif
Seniai rašiau apie "Berželį", nebelabai pamenu, ką rašiau, bet mano nuomonė prasta apie tą darželį ir ji vis dar nepasikeitė. schmoll.gif Ten labai prastai su administracija. Teisingiau su vedėja.Beje, ar žinot, mamos, kad visos vedėjos dabar tapo direktorėmis ir būna labai nepatenkintos, jei į jas kreipiesi "vedėja".
Tai va, o"Berželyje" DIREKTORĖ nepasikeitė. Ten ji kažkokia labai nervinga, nes visi labai bijo"kad tik direktorė nesusinervuotu, nes tada....." suprask,bus visiems blogai. verysad.gif Ir visos auklėtojos, kiek man tenka matyti, kažkokios prislėgtos, ušgąsdintos, liūdnos. Žodžiu, aš savo vaiko ten nevesčiau. O užtat į Avižonį eičiau 100% thumbup.gif Ten kaip tik labai šilta ir draugiška atmosfera biggrin.gif
Beje, aš savo vaiko visai nebuvau užrašius, bet keturių metų atvedžiau į "Ąžuoliuką" visai pavasarį ir iškart priėmė, be jokių dovanų. Tačiau turėjau vesti nuo tada, nes sakė rudenį nebus vietos, nes pildys grupes tais, kurie stovi eilėje. Taip kad, aišku, į eilę gal ir ne pro šalį užsirašyt, bet jei ne nuo rudens, tai galima rasti vietos.
Atsakyti
QUOTE(Cherry Lips @ 2006 04 27, 20:27)
Labutis, Skraja 4u.gif
Seniai rašiau apie "Berželį", nebelabai pamenu, ką rašiau, bet mano nuomonė prasta apie tą darželį ir ji vis dar nepasikeitė. schmoll.gif  Ten labai prastai su administracija. Teisingiau su vedėja.Beje, ar žinot, mamos, kad visos vedėjos dabar tapo direktorėmis ir būna labai nepatenkintos, jei į jas kreipiesi "vedėja".
Tai va, o"Berželyje" DIREKTORĖ nepasikeitė. Ten ji kažkokia labai nervinga, nes visi labai bijo"kad tik direktorė nesusinervuotu, nes tada....." suprask,bus visiems blogai. verysad.gif  Ir visos auklėtojos, kiek man tenka matyti, kažkokios prislėgtos, ušgąsdintos, liūdnos. Žodžiu, aš savo vaiko ten nevesčiau. O užtat į Avižonį eičiau 100% thumbup.gif  Ten kaip tik labai šilta ir draugiška atmosfera biggrin.gif
Beje, aš savo vaiko visai nebuvau užrašius, bet keturių metų atvedžiau į "Ąžuoliuką"  visai pavasarį ir iškart priėmė, be jokių dovanų. Tačiau turėjau vesti nuo tada, nes sakė rudenį nebus vietos, nes pildys grupes tais, kurie stovi eilėje. Taip kad, aišku, į eilę gal ir ne pro šalį užsirašyt, bet jei ne nuo rudens, tai galima rasti vietos.

Labai ačiū už išsakytą nuomonę, aš tikriausiai taip ir padarysiu ir nuvesiu savo zuikį į Avižonį. As mat labai suabejojau, nes viena mama papasakojo, kaip gerai "Berželyje, labai užsiima su vaikučiais ir pan.,o prieš tai buvo Avižonyje ir jai labiau patiko "Berželis" cool.gif
Atsakyti
Beje, ar žinot, mamos, kad visos vedėjos dabar tapo direktorėmis ir būna labai nepatenkintos, jei į jas kreipiesi "vedėja".

Va čia tai geras lotuliukas.gif
Papildyta:
o apie VARPELĮ kas nors ką nors gero ar blogo galit pasakyti?
Atsakyti
o as isvis nesigaudau darzeliuose, tai gal kas gali patart i koki darzeli vesti savo pypli nuo rudens(jam bus 1,6), jei mes gyvenam vytauto g., netoli sodros, kur cia koks geras ir jaukus darzelis, ir direktore nenervinga g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saura @ 2006 04 28, 10:01)
o as isvis nesigaudau darzeliuose, tai gal kas gali patart i koki darzeli vesti savo pypli nuo rudens(jam bus 1,6), jei mes gyvenam vytauto g., netoli sodros, kur cia koks geras ir jaukus darzelis, ir direktore nenervinga g.gif  mirksiukas.gif

Mes einame į "Saulutę", kuri randasi Vytauto g. 57. Pats darželis neblogas, grupės tvarkingos, auklėtojos mums kolkas patinka. 4u.gif Na o su vedėja tai kaip kam sekasi susikalbėti g.gif Aš kai jai nieko nenešiau, tai sunkiau susitarėm. Gal kitoms mamoms buvo paprasčiau. Na bet šiaip visumoje, neblogas darželis. Jei iš anksto usirašysite, manau, kad tikrai problemų neturėtų kilti.
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2006 04 28, 09:48)
o apie VARPELĮ kas nors ką nors gero ar blogo galit pasakyti?

Rudenį mes buvom pradėję eiti į "Varpelį".Buvo tokia situacija,kad auklė smarkiai susirgo,neturėjom kur vaikiuko palikti.Kolegės pašnekino,kad leisčiau į lopšiuką.Kelios pažįstamos,kaip tik veda vaikus į "Varpelį",tai ir aš pasiryžau nueiti pasikalbėti su vedėja.Ir žinokit labai šauniai susikalbėjom,už savaitės galėjau jau vesti mažiuką.Jokio kyšio nereikėjo,iš karto mus priėmė.Mano mažiukas tuo metu buvo nepilnų 1.4 metų.Pradėjom lankyti "Boružiukų" grupę,fainos auklėtojos ir aplinka thumbup.gif .Bet po savaitės jau negalėjom eiti,nes susirgo.Taip ir nebeleidom daugiau per žiemą,susiradom kitą auklę.Gavom atsisakyti tos vietos tame darželyje.Nuo rudens keliausim į "Eglutę".Gal kas turit kokių žinių apie šį lopšiuką g.gif .Būsiu dėkinga už informaciją mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(JuMa @ 2006 03 22, 13:28)
sveikos, gal galetumete ka papasakoti apie lopseli - darzeli "trys nykstukai" ? mes salia jo gyvenam. gal esat girdeja kokiu atsiliepimu. dekui. smile.gif

Labas, gal ir per velai pamaciau, bet atsakysiu. Einam i si darzeli 3 ti metai ir esam labai patenkinti, labai jaukus darzeliukas, tik aisku kaip ir visur labiausiai reikia rinktis aukletojas, o ne pati darzeli, fantastines auklytes yra Daiga, Audrone, seim. Lina, jos dabar turi 4turmecius, kitais metais tures keturmetinukus Elvyra, Gaiva ir seim. Egle, jos taippat labai puikios. Mums tik buvo nepasiseke su viena aukletoja, jos vardas Dalia, bet gal tiesiog nesutapo biolaukai, is sios grupes isejom graziai ir be pykciu, taciau dabar net juokas ima, kai aukletoja Dalyte, nusisuka, kai su ja nori pasisveikinti. Apie lopseli tik girdejau, kad Boruziuku gera grupe, bet tai tik girdejau. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(saura @ 2006 04 28, 10:01)
o as isvis nesigaudau darzeliuose, tai gal kas gali patart i koki darzeli vesti savo pypli nuo rudens(jam bus 1,6), jei mes gyvenam vytauto g., netoli sodros, kur cia koks geras ir jaukus darzelis, ir direktore nenervinga g.gif  mirksiukas.gif

Direktorė tik priima, o paskui viskas priklauso nuo auklėtojų ax.gif

QUOTE(vyšnelė @ 2006 04 29, 12:11)
Nuo rudens keliausim į "Eglutę".Gal kas turit kokių žinių apie šį lopšiuką g.gif .Būsiu dėkinga už informaciją mirksiukas.gif .

Lopšelio auklėtojos visai geros buvo, nes dukra ėjo tik paskui vyresnėse grupėse yra visokių . Šiaip labai geros nuomonės nėra apie darželio grupes ir ikimokyklinę grupę. Yra auklėtojų gerų, priklauso pas kokias papulsite , direktorė dabar kiekvienais metais keitalioja. Man tam darželyje nepatinka , kaip ėjo dukrytė kiekvienais metais vis naujos auklėtojos nespėja priprasti vaikai , o jau vėl nauja tvarka g.gif
Atsakyti
smile.gif Jei galite parasykite ka girdejote apie EZERO gatveje esanti darzeli/ta kur priesais SODRA/,Kaip ten aukletojos ir visa kita tvarka,ar sunku pakliuti?Mano drauge ten ruosiasi uzrasyti vaikuti. schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Kalinka @ 2005 01 07, 15:26)
maniskis ežerelyje ežero g. nuo 1m ir 2 men į  iki 3 metu misria grupe papuole bet mes mokejom jau ant puodo daryt ir patys valgyti, kitaip nebutu prieme...ir drauges merga tokio amziaus i lopsi prieme, bet irgi jau per dovaneles pateko...rinkis toki darzeli gal jis kur toliau nuo namu, bet jame daugiau laisvu vietu ir jei jau vaikstantis lelius itaisysi biggrin.gif

O kaip tas jusu darzelis,kaip aukletojos,aplinka.Parasykite daugiau.
Atsakyti
mamytes,
Apie visus darzelius yra jau papasakota, tad netingekit ir perskaitykite visa tema nuo pradziu, O tai dabar klausinejate ir klausinejate vis apie tuos pacius darzelius, atsiverskite kelis bent jau puslapius atgal ir susiraskite informacja apie jus dominanti darzeli.
Atsakyti
QUOTE(Kalinka @ 2005 01 07, 15:26)
maniskis ežerelyje ežero g. nuo 1m ir 2 men į  iki 3 metu misria grupe papuole bet mes mokejom jau ant puodo daryt ir patys valgyti, kitaip nebutu prieme...ir drauges merga tokio amziaus i lopsi prieme, bet irgi jau per dovaneles pateko...rinkis toki darzeli gal jis kur toliau nuo namu, bet jame daugiau laisvu vietu ir jei jau vaikstantis lelius itaisysi biggrin.gif

[COLOR=red] g.gif KATRAME DARZELYJE,EZERO G. YRA DU/PRIES SODRA IR PRIE SENU KAPINIU/
Atsakyti