Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai-darželiai

Cherry Lips, papasakok apie "Salduvės" darželį mirksiukas.gif Gal ką žinai įdomaus smile.gif doh.gif
O gal kitos mamytės ką žinot ax.gif
Atsakyti
[quote=Cherry Lips,2005 04 30, 01:10]
Sveikos, Šiaulių mamytės!
Apie Šiaulių darželius žinau labai nemažai.

Cherry Lips,matau tavo vaikai jau nemaži,o į kokius darželius jie ėjo ir gal eina?
Atsakyti
Sveikos,
mano didysis lankė kelis darželius.Labai patiko "Žilvitis" medelyne.Labai jaukus,tik 6 grupės,kolektyvas labai draugiškas,nors tas buvo prieš 14 metų.Bet kiek žinau,napasikeitė administracija.Tikrai labai patiko. Po to lankė "kurčiukų",nors tokių problemų neturėjo.Kolektyvas patiko,bet vaikai iš aplinkinių bendrabučių ne ypač.Bet vaikas turėjo draugų,su kai kuriais dar ir dabar bendrauja.Na,o paskui pateko į "Kūlverstuką".Auklėtoja buvo nuostabi.Aš jai dėkinga labai.Atėjęs į pirmą klasę mokėjo eilėraščių,mįslių,patarlių ir t.t. už visus daugiausiai.Ačiū auklėtojai.Bet visa kita ten-atskira tema.Mažylė lanko "Ąžuoliuką".Savo nuomonę jau išsakiau.O apie"Salduvę" nieko tokio nežinau,bet man visai patiko.
Atsakyti
Ačiū, visoms už išsakytą nuomonę apie Avižonio regos centro darželį, jeigu mus priims, tai būtinai vesiu ten savo mažylį, nors jis bus dar mažas( tik 1.5 metukų) rudenį, bet tikiuosi gal akytėms padės. Nelabai ką žinau apie Šiaulių lopšelius -darželius, nes nesenai tik atsikraustėme į Šiaulius.
Atsakyti
O gal apie "Pasaka" ka nors gero ar blogo zinote g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mantyte @ 2005 05 03, 22:43)
O gal apie "Pasaka" ka nors gero ar blogo zinote g.gif  tongue.gif

O "Pasaka" yra Statybininkų gatvėje g.gif ? A?
Atsakyti
QUOTE(Akvarelė @ 2005 05 03, 23:59)
O "Pasaka" yra Statybininkų gatvėje  g.gif ? A?

taip smile.gif salia manes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mantyte @ 2005 05 04, 00:23)
taip smile.gif salia manes ax.gif

Mes jau trecius metus ten lankome wink.gif ....... ziurint kokie tavo reikalavimai darzeliui, as esu labai patenkinta wink.gif ....... nors ir darzelis niurus is pirmo zvilgsnio (mazai karstykliu ir geliu) taciau gyvenimas ten verda. Nuostabios aukletojos, nuostabus personalas, vaiko uzimtumas didelis (lanko sokius dainuoja) , dalyvavo ne viename piesiniu konkurse, soks koncerte kazkokiame ir t.t. .......
Siaip ivairiu nuomoniu girdejau apie ta darzel, netgi viena drauge pasibaisejo suzinojusi kad as ten vaika vedu... biggrin.gif biggrin.gif ...... jai kazkas kazkur sake kazkokia drauges drauge ar pan, kad neiskente ten ne puses metu, susigincijo su personalu, su aukletoja ir vedeja bei vaika atsieme.... kazkaip klausant man panasiau buvo kad ta mama problemu turi. Zinant vedeja ir aukletojas ten viskas thumbup.gif thumbup.gif .... buvo ir musu grupeje mama nepatenkinta aukletoju darbu blink.gif blink.gif ...... taciau as per tiek metu neradau prie ko prikibti.... gal kai mamos geros ir aukletojos geros biggrin.gif biggrin.gif Trumpai tariant vaikiukai ugdomi, mokomi, labai aukletojos didziuojasi ju pasiekimais, smagu kai giriasi viena kitai , kad kazkuris "ju" vaikas jau ta ar ana moka biggrin.gif biggrin.gif . beje vedeja is pirmo zvilgsnio tokia "saldi" moteryte, keistoka.... bet geriau pazinus tai ji puiki ir rupestinga thumbup.gif thumbup.gif ........ visus vaikus vardais vadina, visus pazysta, pati daznai koki vaikiuka uz rankos vedasi is kurios nors grupes..... na spresti tau paciai, bet as tai labai dziaugiuosi darzeliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry Lips @ 2005 05 02, 09:18)
Mažylė lanko "Ąžuoliuką".Savo nuomonę jau išsakiau.

Kiek supratau, kad ir ne kokios nuomones apie Azuoliuka, vis tik dukryte i ji vedi?
Minejai, kad ten tvarkos nera, kazkuri rase, kad kieme nelabai yra vaikuciams kuo uzsiimti...
Taip noretusi isgirsti kokiu nors teigiamu argumentu... unsure.gif
Atsakyti
aciu saga 4u.gif

mes nuo rudens eisim, na tikiuos kad viskas bus ok tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinka @ 2005 05 04, 16:21)
Kiek supratau, kad ir ne kokios nuomones apie Azuoliuka, vis tik dukryte i ji vedi?
Minejai, kad ten tvarkos nera, kazkuri rase, kad kieme nelabai yra vaikuciams kuo uzsiimti...
Taip noretusi isgirsti kokiu nors teigiamu argumentu... unsure.gif

Manau,kad aš galėčiau pasakyti gerų dalykų,mano pačios vaikas ten lankė,o dabar eina keletas pažįstamų(kartais man tenka paimti ).
Tvarkos nėr ta prasme,kad labai "paprasta" vedėja-nemoka išsireikalauti griežtai ,nepalyginsi su kitų darželių vedėjom(bet jos būdamos griežtos yra landesnės ir daugiau sugebančios išpešti savo įstaigai).Tai va,grupės mano manymu ne tik,kad neprastesnės už kitų darželių,net geresnės,nes auklėtojos tikrai labai stengiasi.Mažasis dabar lanko "Žiogelį",kuris tikrai yra apsirūpinęs ir man labai patinka,tačiau "Žiogelio" grupės man visai atrodo prastos palyginus su "Ąžuoliuku",sakyčiau truputį "tarybinės" tongue.gif .Na ,lauko teritorija tikrai labai skurdi,bet užtat tai labai rami vieta pačiame miesto centre,žodžiu labai patogu geografiškai(šalia "Maxima") smile.gif .O kad buvo rašyta,jog vaikai pietų miego metu vieni,tai tikrai nepatikėsiu ,kad kituose darželiuose būtų kitaip. schmoll.gif Ir jei įstaigoje yra auklėtoja,tai kažin ar miegančiam vaikui yra skirtumas kur ji-grupėje,susirinkime ar kitam korpuse.Netikiu,kad darželiuose vaikai būtų paliekami vieni ilgam,nes pasijutę vieni jie tikrai tyliai nebūtų(taip buvo mūsų laikais ,taip manau ir dabar)-plyšautų sienos nuo triukšmo.Juk užtenka atvesti vaiką,tai toks ūžesys grupėje,kad jezusmarija,nepakalbėsi net su auklėtoja-visi energijos ir įspudžių pilni.
Žodžiu,manau visi tie daržai daugmaž vienodi,tik mes labai jau tampam išrankūs,o pažįstama persikėlė į pietinį gyventi,norėjo vaiką į kitą darželį persivesti,tas-nei už ką thumbup.gif Svarbu,kad vaikui būtų gerai.
Atsakyti
labas 4u.gif

susirupinom ir mes darzeliu. tik vakar susiruosem uzrasyt, o norim vest jau nuo rudens blush2.gif doh.gif . pirmiausia uzsukom salia autobuso stoties esanti darzely, nu jomajo, kaip "siltai" ten mus suitko blink.gif doh.gif . iskart dave suprast, kad vietu ner ir nebus schmoll.gif , sako: "eikit ten kur jusu laukia" blink.gif . labai nepatiko schmoll.gif . o paskui nuvaziavom i "trys nykstukai", kazkaip iskart labai patiko, vedeja tokia sauni thumbup.gif , uzsirasem, tikiuos papulsim rudeni biggrin.gif
Atsakyti