O gal kitos mamytės ką žinot
Cherry Lips, papasakok apie "Salduvės" darželį
Gal ką žinai įdomaus
Sveikos,
mano didysis lankė kelis darželius.Labai patiko "Žilvitis" medelyne.Labai jaukus,tik 6 grupės,kolektyvas labai draugiškas,nors tas buvo prieš 14 metų.Bet kiek žinau,napasikeitė administracija.Tikrai labai patiko. Po to lankė "kurčiukų",nors tokių problemų neturėjo.Kolektyvas patiko,bet vaikai iš aplinkinių bendrabučių ne ypač.Bet vaikas turėjo draugų,su kai kuriais dar ir dabar bendrauja.Na,o paskui pateko į "Kūlverstuką".Auklėtoja buvo nuostabi.Aš jai dėkinga labai.Atėjęs į pirmą klasę mokėjo eilėraščių,mįslių,patarlių ir t.t. už visus daugiausiai.Ačiū auklėtojai.Bet visa kita ten-atskira tema.Mažylė lanko "Ąžuoliuką".Savo nuomonę jau išsakiau.O apie"Salduvę" nieko tokio nežinau,bet man visai patiko.
mano didysis lankė kelis darželius.Labai patiko "Žilvitis" medelyne.Labai jaukus,tik 6 grupės,kolektyvas labai draugiškas,nors tas buvo prieš 14 metų.Bet kiek žinau,napasikeitė administracija.Tikrai labai patiko. Po to lankė "kurčiukų",nors tokių problemų neturėjo.Kolektyvas patiko,bet vaikai iš aplinkinių bendrabučių ne ypač.Bet vaikas turėjo draugų,su kai kuriais dar ir dabar bendrauja.Na,o paskui pateko į "Kūlverstuką".Auklėtoja buvo nuostabi.Aš jai dėkinga labai.Atėjęs į pirmą klasę mokėjo eilėraščių,mįslių,patarlių ir t.t. už visus daugiausiai.Ačiū auklėtojai.Bet visa kita ten-atskira tema.Mažylė lanko "Ąžuoliuką".Savo nuomonę jau išsakiau.O apie"Salduvę" nieko tokio nežinau,bet man visai patiko.
Ačiū, visoms už išsakytą nuomonę apie Avižonio regos centro darželį, jeigu mus priims, tai būtinai vesiu ten savo mažylį, nors jis bus dar mažas( tik 1.5 metukų) rudenį, bet tikiuosi gal akytėms padės. Nelabai ką žinau apie Šiaulių lopšelius -darželius, nes nesenai tik atsikraustėme į Šiaulius.
O gal apie "Pasaka" ka nors gero ar blogo zinote
QUOTE(mantyte @ 2005 05 03, 22:43)
O "Pasaka" yra Statybininkų gatvėje
QUOTE(Akvarelė @ 2005 05 03, 23:59)
taip
QUOTE(mantyte @ 2005 05 04, 00:23)
Mes jau trecius metus ten lankome
Siaip ivairiu nuomoniu girdejau apie ta darzel, netgi viena drauge pasibaisejo suzinojusi kad as ten vaika vedu...
QUOTE(Cherry Lips @ 2005 05 02, 09:18)
Mažylė lanko "Ąžuoliuką".Savo nuomonę jau išsakiau.
Kiek supratau, kad ir ne kokios nuomones apie Azuoliuka, vis tik dukryte i ji vedi?
Minejai, kad ten tvarkos nera, kazkuri rase, kad kieme nelabai yra vaikuciams kuo uzsiimti...
Taip noretusi isgirsti kokiu nors teigiamu argumentu...
aciu saga
mes nuo rudens eisim, na tikiuos kad viskas bus ok
mes nuo rudens eisim, na tikiuos kad viskas bus ok
QUOTE(Džinka @ 2005 05 04, 16:21)
Kiek supratau, kad ir ne kokios nuomones apie Azuoliuka, vis tik dukryte i ji vedi?
Minejai, kad ten tvarkos nera, kazkuri rase, kad kieme nelabai yra vaikuciams kuo uzsiimti...
Manau,kad aš galėčiau pasakyti gerų dalykų,mano pačios vaikas ten lankė,o dabar eina keletas pažįstamų(kartais man tenka paimti ).
Tvarkos nėr ta prasme,kad labai "paprasta" vedėja-nemoka išsireikalauti griežtai ,nepalyginsi su kitų darželių vedėjom(bet jos būdamos griežtos yra landesnės ir daugiau sugebančios išpešti savo įstaigai).Tai va,grupės mano manymu ne tik,kad neprastesnės už kitų darželių,net geresnės,nes auklėtojos tikrai labai stengiasi.Mažasis dabar lanko "Žiogelį",kuris tikrai yra apsirūpinęs ir man labai patinka,tačiau "Žiogelio" grupės man visai atrodo prastos palyginus su "Ąžuoliuku",sakyčiau truputį "tarybinės"
Žodžiu,manau visi tie daržai daugmaž vienodi,tik mes labai jau tampam išrankūs,o pažįstama persikėlė į pietinį gyventi,norėjo vaiką į kitą darželį persivesti,tas-nei už ką
labas
susirupinom ir mes darzeliu. tik vakar susiruosem uzrasyt, o norim vest jau nuo rudens
. pirmiausia uzsukom salia autobuso stoties esanti darzely, nu jomajo, kaip "siltai" ten mus suitko
. iskart dave suprast, kad vietu ner ir nebus
, sako: "eikit ten kur jusu laukia"
. labai nepatiko
. o paskui nuvaziavom i "trys nykstukai", kazkaip iskart labai patiko, vedeja tokia sauni
, uzsirasem, tikiuos papulsim rudeni
susirupinom ir mes darzeliu. tik vakar susiruosem uzrasyt, o norim vest jau nuo rudens