O kas tas Lepicol? gal galima placiau? temos neskaiciau, jeigu yra aie ji parasyta, tai paskaitysiu..nes labai jau man ne kas duria visa organizma, sirdi , plaukai slenka...oi oi oi
O kas tas Lepicol? gal galima placiau? temos neskaiciau, jeigu yra aie ji parasyta, tai paskaitysiu..nes labai jau man ne kas duria visa organizma, sirdi , plaukai slenka...oi oi oi
Lepicol ir yra skirtas speciailiai zarnynui. Jame yra, kaip suprantu, skaidulu visokiu, taip pat zarnynui reikalingu bakteriju. Jo organizmas nerezorbuoja, taigi nera ribotas jo vartojimas, tinka ir nescioms. Vaistinej 35 Lt.
tas Detox-Kit manau turetu buti geras daiktas,o gamintojas sio preparato -Heel, sal;is Vokietija,as ji pirkau Kaune homeopatineje vaostineje,Rotuseje.Man si preparata israse gastroenterologe,nes kaip pavalgydavau ispusdavo skrandi.Dar tik pradejau gerti,rezultatus suzinosiu tik isgerus trys priklausancias dezutes
Turėtų būti visose vaistinėse, tik ne visose būna į vieną dėžutę sudėta. Aš pirkau vaistinėje Fanijoniškių IKI prieš kelias dienas, tai atskirai visus:
Turėtų būti visose vaistinėse, tik ne visose būna į vieną dėžutę sudėta. Aš pirkau vaistinėje Fanijoniškių IKI prieš kelias dienas, tai atskirai visus: