Įkraunama...
Įkraunama...

Organizmo valymas

QUOTE(svetelis @ 2007 11 15, 16:17)
Noreciau ir as isvalyti organizma su Detox kit, bet siuo metu maitinu vaikuti. Ar galima maitinancioms Detox kit?

Oi nezinau, reikia pas vaistininkes klaust.
Bet Lepicol tikrai zinau, kad tinka.
Atsakyti
O kas tas Lepicol? gal galima placiau? temos neskaiciau, jeigu yra aie ji parasyta, tai paskaitysiu..nes labai jau man ne kas duria visa organizma, sirdi , plaukai slenka...oi oi oi
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 11 15, 19:44)
O kas tas Lepicol? gal galima placiau? temos neskaiciau, jeigu yra aie ji parasyta, tai paskaitysiu..nes labai jau man ne kas duria visa organizma, sirdi , plaukai slenka...oi oi oi

Lepicol ir yra skirtas speciailiai zarnynui. Jame yra, kaip suprantu, skaidulu visokiu, taip pat zarnynui reikalingu bakteriju. Jo organizmas nerezorbuoja, taigi nera ribotas jo vartojimas, tinka ir nescioms. Vaistinej 35 Lt.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 11 15, 15:17)
Noreciau ir as isvalyti organizma su Detox kit, bet siuo metu maitinu vaikuti. Ar galima maitinancioms Detox kit?

O cia tas Detox kokios firmos? Vision? ir kur ji pirkti?
Atsakyti
QUOTE(zelionuska @ 2005 08 08, 14:02)

Atsakyti
[FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=blue]
QUOTE(KristiTal @ 2007 11 25, 03:50)
O cia tas Detox kokios firmos? Vision? ir kur ji pirkti?

tas Detox-Kit manau turetu buti geras daiktas,o gamintojas sio preparato -Heel, sal;is Vokietija,as ji pirkau Kaune homeopatineje vaostineje,Rotuseje.Man si preparata israse gastroenterologe,nes kaip pavalgydavau ispusdavo skrandi.Dar tik pradejau gerti,rezultatus suzinosiu tik isgerus trys priklausancias dezutes g.gif
Atsakyti
O kur Detox - kit galima Vilniuje nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 12 20, 11:56)
O kur Detox - kit galima Vilniuje nusipirkti?

Turėtų būti visose vaistinėse, tik ne visose būna į vieną dėžutę sudėta. Aš pirkau vaistinėje Fanijoniškių IKI prieš kelias dienas, tai atskirai visus:

Lymphomyosot
Berberis-Homaccord
Nux vomica-Homaccord

Tik aš jų nelašinu į mineralinį, bet tris kartus per dieną po 10 lašų kiekvieno išgeriu. Geriant juos reikia kuo ilgiau burnoje palaikyti smile.gif

Be jokios abejonės tų lašų yra Aušlavio vaistinėje Tilto g. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 12 20, 13:15)
Turėtų būti visose vaistinėse, tik ne visose būna į vieną dėžutę sudėta. Aš pirkau vaistinėje Fanijoniškių IKI prieš kelias dienas, tai atskirai visus:

Lymphomyosot
Berberis-Homaccord
Nux vomica-Homaccord

Tik aš jų nelašinu į mineralinį, bet tris kartus per dieną po 10 lašų kiekvieno išgeriu. Geriant juos reikia kuo ilgiau burnoje palaikyti smile.gif

Be jokios abejonės tų lašų yra Aušlavio vaistinėje Tilto g. smile.gif

o sita Nux vomica-Homaccord pasirodo as turiu, ir vaikuciui duodu kad nestenetu, reikes tik tuos du nusipirkti...o kazi maitinanciai galima vartoti? g.gif
Atsakyti
Papasakokite tiksliai kaip reikia vartoti Detox-kit, kada gerti, kiek laiko?
O gal dar yra kokiu lasiuku organizmo valymui?
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 12 20, 14:15)
Lymphomyosot
Berberis-Homaccord
Nux vomica-Homaccord

Ar pastebėjai kokį nors poveikį?
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 02 16, 18:45)
Ar pastebėjai kokį nors poveikį?

a velnias žino:)
turbūt yra poveikis, nes po kokių trijų dienų gėrimo tragiškai skauda galvą. tai matyt valosi kažkas:)

bet šį kartą nepabaigiau dar nei po vieną buteliuką, neturiu laiko žaisti su jais, tai negaliu nieko pasakyti konkretaus.

šiaip firmos -heel lašai man patinka, išsigydžiau užknisantį chronišką cistitą su jais:)

tai manau, kad ir tie valomieji yra gėris smile.gif
Atsakyti