Įkraunama...
Įkraunama...

Organizmo valymas

QUOTE(Zitlali @ 2007 08 29, 22:51)
Štai info, viena forumietė vartoja... Įdomu ar kas bandėt šį stebuklą? Kokių tik šlykštynių prisiūrėjau foto galerijoje    Pažiūrėkit, ką manot pačios... aš tai žadu pirkti... Ar kas vartojate?  visi šie ufonautai išeina? Ir kirmeliukai irgi?  Plius mažina svorį, apimtys mažėja ir visiškai išvalomas organizmas jo nežeidžiant... žodžiu stebuklas kokis tai... įdomu kaip išties, bet vaizdeliai tai fuu...
http://www.drnatura....re_gallery.html

pamačiau vaizdelius ir atšoko fantazija skaityt schmoll.gif kas tai????? ir ne gi pas mus tokie gyviai gyvena unsure.gif
Atsakyti
O kaip DENOXINAL? Ar padeda? Ir aplamai norejau paklausti. Esu priversta gydytis medikamentais del sirdeles.Kaip veikia tas organizmo valymas.Tai gal valymo metu man ir vaistus reikalingus mano organizmui isvalytu. Ar tikslinga geriant medikamentus valyti organizma? Tuo labiau,kad as tuos vaistus turesiu gerti dar ne vienus metus. Gal tada man netinka organizmo valymas.SOS. Kad neprisidirbčiau. doh.gif
Atsakyti
Auuuuuuuuu. Kur dingote visos?
Atsakyti
girdejau as apie kirmeliuku varyma is organizmo... labai gundausi, taciau vien pagalvojus supurto - koks jausmas kai jie salinasi? ar nekyla jokiu nesklandumu? o kai organizma su Detox-kit valai, salina tik toksinus?
Atsakyti
Labai labai noriu ta detox kit pabandyti, ir vaistininke sake kad ypatingai rudeni ir pavasari ji perka. Bet kol kas negaliu, nes geriu kitus homeopatinius vaistukus, reikia gal pirmiau su homeopatu pasitart. Nes sako, jei gydotes, geriat vaistus, tai tas detox valo viska, ir vaistu poveiki mazina. Tai va...kaip tik bus galima, bandysiu smile.gif
Atsakyti
Nuo birželio pradžios naudoju "Colonix". Pradėjau antrą dėžę šiomis dienomis. Poveikis yra. http://www.drnatura....nix_program.php
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 16:31)
Nuo birželio pradžios naudoju "Colonix". Pradėjau antrą dėžę šiomis dienomis. Poveikis yra. http://www.drnatura....nix_program.php

O koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 09 08, 16:31)
O koks poveikis?

Virškinimas pagerėjo, nustojo pilvą pūsti. Gyvenime esu suvartojus begales antibiotikų, tai dabar tenka rimtai padirbėti...
Nuo sausio pr kardinaliai pakeičiau mitybą, pusę metų naudojau enzimus.
Atsakyti
As tai zadu pirkt is firmos BIONET paketa PUREX-1 organizmo valymui menesio kursas, ten susideda is 3 daliu: valomoji arbata,kurios 2litrus per diena reik isgert lastelienos milteliai,kuriuos reik imaisyt i arbata ar tai maista, ir antiparazitines kapsules is naturaliu augalu.
Zodziu sesuo naudoja nes jai baisus odos dermatitas,organizme prisikaupe daug alergenu,tai jai ir svoris taisos ir oda nuo alergijos atsigauna. Man irgi reiketu nes turiu daug virskinimo problemu, nuo kuriu ir oda veido beria etc..
jo jo kai kuriems ir iseidineja panasus grozis t.y. akmenys nuo zarnyno sieneliu panasiai kaip www.drnatura,tik nuo amziaus ir gyvenimo budo priklauso kiek te prisikaupe to grozio..
yra pazystamu kurie is Coralu klubo valoma programa perka su koralu vandeniu ten pigiau gaunas bet reik ir pastangu idet ten grieztos dietos laikytis,nevalgyt sunkiu,keptu produktu,aplamai papasninkaut su tuo vandeniu tai girdejau net pykint pradeda kai visas valymasis vyksta ,gali visokiomis formomis reikstis blink.gif
ir aplamai tik nepamirst reik po tu visu valymu kokio Bifolac menesi pagert gi iseina ir geri dalykai
Atsakyti
Naudojant "Colonix" neišeina jokie geri dalykai... O jei jau nusprendi valytis, turi ir mitybą visam laikui kardinaliai pakeisti. Nebepamenu, koks makaronų ar bandelių skonis...Ir būtina gerti daug vandens. Aš kasdien išgeriu 2- 2.5 l.
Atsakyti
Vaižgante, kaip sekasi naudoti Colonix smile.gif
Atsakyti

Norėjau paklaust iš kur jūs ištraukėt, kad geriant Detox-Kit preparatus negalima kavos? g.gif Išlandžiojau visą internetą, perskaičiau krūvą straipsnių apie šitą preparatą, net į gamintojo puslapį įlindau - niekur nerašo, kad kava turi būti išbraukta iš raciono visiškai. g.gif
Alkoholis - taip, pageidautina ir vaistai (jei įmanoma), bet apie kavą - nė žodžio. Kažkaip pamąsčiau gal čia tiesiog konkretaus gydytojo išmislas.
O ir vartojimo būdas visur vienareikšmiškas - po 30 lašų kiekvieno preparato į 0,7-1,5 litro vandens ir išgert dienos bėgyje.
Atsakyti