Įkraunama...
Įkraunama...

Organizmo valymas

QUOTE(winia @ 2008 02 18, 23:08)
a velnias žino:)
turbūt yra poveikis, nes po kokių trijų dienų gėrimo tragiškai skauda galvą. tai matyt valosi kažkas:)

bet šį kartą nepabaigiau dar nei po vieną buteliuką, neturiu laiko žaisti su jais, tai negaliu nieko pasakyti konkretaus.

šiaip firmos -heel lašai man patinka, išsigydžiau užknisantį chronišką cistitą su jais:)

tai manau, kad ir tie valomieji yra gėris smile.gif

Nagis,prašom psidalinti,kurie lašai yra nuo cistito,o tai ir labai "užknisa" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ostra @ 2008 02 19, 09:23)
Nagis,prašom psidalinti,kurie lašai yra nuo cistito,o tai ir labai "užknisa" doh.gif

Aš gėriau Populus compositum. Pirmą dieną kas penkioliką minučių gėriau. Tai toks stiprus paūmėjimas kitą dieną buvo, bet vis tiek toliau gėriau, ir po kokios dar dienos praėjo. O lašus tai mėnesį paskui dar tikrai gėriau, o gal ir ilgiau.

prieš tai man būdavo labai dažnai ir be jokių priežasčių, gydžiausi antibiotikais, bet pora mėn praeidavo ir vėl uždegimas. o po tų lašų jau gal du metų nieko nebuvo (tfutfutfu).

Atsakyti
sweikutes,gal kuri esate vartojusi multifaser?dabar uzsisakiau ji ir jau nuo kitos savaites pradesiu vartoti,tai nebezinau ko tiketis g.gif kazkaip nelabai cia apie ji kalbama,gal nelabai geras preparatas... verysad.gif gal kas nors galetumete parasyti placiau apie si preparata?
Atsakyti
pirkau as merginos guvitali,sh...paskutinis doh.gif ,pageriau kelias dienas ir eme baisiai kepeinis skaudet,sleikstukys nesveikas burnoje pasidare blink.gif ,gal geriau as jau organizma valysiu vandeniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gisida @ 2008 02 23, 18:59)
pirkau as merginos guvitali,sh...paskutinis doh.gif ,pageriau kelias dienas ir eme baisiai kepeinis skaudet,sleikstukys nesveikas burnoje pasidare blink.gif ,gal geriau  as jau organizma valysiu vandeniu lotuliukas.gif

Tai pasiteiraut del to vaistinej reikejo ar pas gydytoja koki.. Juk temoj daug prirasyta, kad valantis organizmui buna laikinas pablogejimas, juk gal tai slakai valso, skiriasi su seilem, su prakaitu, gal kepenys valosi..

Gal pasitark su gydytoju ir baik gert pakuote g.gif
Atsakyti
na nejaugi nei viena nevartojot multifaser... verysad.gif
Atsakyti
sad.gif
Atsakyti
Gal kas bandete naudoti ant padu klijuojamus pleistrus su medziu milteliais? ''Stebuklinga medziu galia'', toksinams ir slakams salinti. Ar jie neturi jokio nepageidaujamo poveikio? tai, rodos, Tibeto medicina. Ar kokybiski jie pasiekia Lietuva? ju pirkti maciau Select kataloge (12 Lt uz pora) ir Kaziuko mugeje (20 Lt uz pora)
Atsakyti
ar tikrai niekas niekas nebandete?.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2007 10 19, 14:26)
Yra tokie sausainiukai iš džiovintos duonos, grudų visokių. Nekepti ir skirti žarnyno valymui. Kol kas tokius perkam ir matem tik Kaune vienam turgelyje, sesė iš Vilniaus atvažiavus ir jų nusiperka. Jei suvartoji daugiau - paleidžia vidurius. smile.gif Pvz po 5 tokiu sausainiuku.  smile.gif

Kokiam čia turgelyje būna pirkti, kokia kaina ir kaip jie maždaug atrodo? Sudomino visai norėčiau pabandyti.

QUOTE(Lina O. @ 2008 03 14, 12:52)
Gal kas bandete naudoti ant padu klijuojamus pleistrus su medziu milteliais? ''Stebuklinga medziu galia'', toksinams ir slakams salinti. Ar jie neturi jokio nepageidaujamo poveikio? tai, rodos, Tibeto medicina. Ar kokybiski jie pasiekia Lietuva? ju pirkti maciau Select kataloge (12 Lt uz pora) ir Kaziuko mugeje (20 Lt uz pora)

Man tas Select katalogas, tai labai jau schmoll.gif "lievas" atrodo ir visos jų prekės. O šiaip gal ir geras daiktas būtų bet tik kitur pirktas.

Aš nusipirkau sėlėnų, paskaičiau, kad tai "organizmo šluota", ir jau 3 savaites sąžiningai geriu ryte su kefyru ar jogurtu. Dabar smarkokai išbėrė veidą, dabar galvoju ar gali čia būti nuo tokio valymo?
Atsakyti
Aš nusipirkau sėlėnų, paskaičiau, kad tai "organizmo šluota", ir jau 3 savaites sąžiningai geriu ryte su kefyru ar jogurtu. Dabar smarkokai išbėrė veidą, dabar galvoju ar gali čia būti nuo tokio valymo?
[/quote]

Manau, kad isbert galejo ne nuo valymo, o nuo kefyro. t.y. per dielis kiekis baltymu. as irgi noreciau pabandyti issivalyti organizma? bet nezinau koki buda pasirinkti. nesinoretu naudoti medikamenu. gal kas patars? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 06 05, 13:13)
bet kaip tiksliai vartot, tai niekur neradau..  g.gif

gal bandei? koks rezultatas? g.gif
Atsakyti