Įkraunama...
Įkraunama...

Organizmo valymas

Kokia jo kaina blush2.gif
Atsakyti
120 tablečių - 73lt, 60 tabl. - 44lt.
Atsakyti
As dabar baigiu valymo kursa su Tian Shi dviguba celiulioze. Mokejau 90 LT. Kazkokiu stebuklingu pokyciu nepajutau. Gal oda kazkiek grazesne. Bet juk vasara ji visada pagrazeja. Be to, galva maziau skauda. Taciau cia turbut nuo didelio kiekio skysciu, kuriu reikia isgerti.
Sitie visi vaistukai padeda tiek kiek mes pacios tikim turbut.
Jei dar ka pajausiu - parasysiu.
Atsakyti
Man asmeniškai pabandyti dar neteko, bet turiu pažįstamą, kuri pabandė ir sakė, kad rezultatai pasijuto jau po vieno kurso. Sakė labai patenkinta. Nusprendžiau ir aš nuo kito mėnesio pabandyti, gal ir man padės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždutė @ 2005 08 09, 23:59)
Man asmeniškai pabandyti dar neteko, bet turiu pažįstamą, kuri pabandė ir sakė, kad rezultatai pasijuto jau po vieno kurso. Sakė labai patenkinta. Nusprendžiau ir aš nuo kito mėnesio pabandyti, gal ir man padės  smile.gif

O tu paklausk ka ji konkreciai pajuto mirksiukas.gif o ne abstrakciai.

Man irgi idomu. As jau parasiau kapati pajutau.
Atsakyti
O tai Detox-Kit geriant reikia jau nesveiko maisto atsisakyt ar kaip? g.gif
Galvoju, gal nusipirkt? O tai po alergijos imuniteto - absoliutus nulis sad.gif Jei tik i minusa nenusivariau laugh.gif
Atsakyti
Na va, baiginėju vieną komlektą gerti, nežinau ar pirksiu antrą - ir pinigų gaila ir lašinti užkniso kiekvieną dieną. Aš valgiau tai ko norėjosi. Aišku dabar kai yra daug daržovių natūralių, tai stengiausi kuo daugiau agurkų, pomidorų valgyti.
Rezultatai matosi tik ant odos, ypač jei vakare neprivalgai , tai ryte labai graži oda (jei neskaityti kelių spuogelių doh.gif ). Aš apie organizmo švarą (ypač žarnyno)sprendžiu pagal liežuvio spalvą, tai jis kaip buvo baltas, taip ir liko....
Atsakyti
Tai ka, neveiksmingas jis? O as jau susiruosiau pirkt unsure.gif Galvojau, man po alergijos neblogai butu? g.gif Organizma pavalyt, imuniteta pastiprint. Cia taip graziai apie ji rase rolleyes.gif
Atsakyti
Negaliu sakyti, kad neveiksmingas, kažkas darosi nuo jo, be to reikia du komplektus išgerti, gal tada labjau pasijustų.
Atsakyti
Na visai idomu, o jei dar ir nuo visokiu alerginiu isberimu thumbup.gif . Jau susigundziau, teks begt i vaistine.
Atsakyti
QUOTE(juppy @ 2005 08 18, 15:37)
Na visai idomu, o jei dar ir nuo visokiu alerginiu isberimu  thumbup.gif . Jau susigundziau, teks begt i vaistine.

As jau kelias dienas begu, begu i vaistine, niekaip dabegt negaliu. laugh.gif
Siandien buvau pas gydytoja savo, norejau paklaust kas tas per ciudas Detox-Kit ir... pamirsau. unsure.gif Ot tundra!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Proza @ 2005 07 28, 08:18)
O kaip su maistu ir alkoholiu  blush2.gif , nieko keisti ir atsisakyti nereikia?

Jau buvo rašyta, kad negalima kavos ir alkoholio. Aš dar noriu pridurti, kad su homeopatiniais vaistais negalima vartoti ramunėlių ir mėtų arbatų, bei stiprios juodos arbatos. Lašus gerti pusvalandžio intervalu derinant su maistu t.y. arba pusvalandį prieš maistą, arba pusvalandį po maisto. mirksiukas.gif Sėkmės.
Aš asmeniškai homeopatija netikiu tongue.gif Na, bet... čia jau kaip kam... Kartais, sako, didžiausius stebuklus daro tikėjimas smile.gif
Atsakyti