As dabar baigiu valymo kursa su Tian Shi dviguba celiulioze. Mokejau 90 LT. Kazkokiu stebuklingu pokyciu nepajutau. Gal oda kazkiek grazesne. Bet juk vasara ji visada pagrazeja. Be to, galva maziau skauda. Taciau cia turbut nuo didelio kiekio skysciu, kuriu reikia isgerti.
Sitie visi vaistukai padeda tiek kiek mes pacios tikim turbut.
Jei dar ka pajausiu - parasysiu.
Sitie visi vaistukai padeda tiek kiek mes pacios tikim turbut.
Jei dar ka pajausiu - parasysiu.
Man asmeniškai pabandyti dar neteko, bet turiu pažįstamą, kuri pabandė ir sakė, kad rezultatai pasijuto jau po vieno kurso. Sakė labai patenkinta. Nusprendžiau ir aš nuo kito mėnesio pabandyti, gal ir man padės

QUOTE(Žvaigždutė @ 2005 08 09, 23:59)
Man asmeniškai pabandyti dar neteko, bet turiu pažįstamą, kuri pabandė ir sakė, kad rezultatai pasijuto jau po vieno kurso. Sakė labai patenkinta. Nusprendžiau ir aš nuo kito mėnesio pabandyti, gal ir man padės 

O tu paklausk ka ji konkreciai pajuto

Man irgi idomu. As jau parasiau kapati pajutau.
O tai Detox-Kit geriant reikia jau nesveiko maisto atsisakyt ar kaip?
Galvoju, gal nusipirkt? O tai po alergijos imuniteto - absoliutus nulis
Jei tik i minusa nenusivariau

Galvoju, gal nusipirkt? O tai po alergijos imuniteto - absoliutus nulis

Na va, baiginėju vieną komlektą gerti, nežinau ar pirksiu antrą - ir pinigų gaila ir lašinti užkniso kiekvieną dieną. Aš valgiau tai ko norėjosi. Aišku dabar kai yra daug daržovių natūralių, tai stengiausi kuo daugiau agurkų, pomidorų valgyti.
Rezultatai matosi tik ant odos, ypač jei vakare neprivalgai , tai ryte labai graži oda (jei neskaityti kelių spuogelių
). Aš apie organizmo švarą (ypač žarnyno)sprendžiu pagal liežuvio spalvą, tai jis kaip buvo baltas, taip ir liko....
Rezultatai matosi tik ant odos, ypač jei vakare neprivalgai , tai ryte labai graži oda (jei neskaityti kelių spuogelių

Tai ka, neveiksmingas jis? O as jau susiruosiau pirkt
Galvojau, man po alergijos neblogai butu?
Organizma pavalyt, imuniteta pastiprint. Cia taip graziai apie ji rase

Negaliu sakyti, kad neveiksmingas, kažkas darosi nuo jo, be to reikia du komplektus išgerti, gal tada labjau pasijustų.
Na visai idomu, o jei dar ir nuo visokiu alerginiu isberimu
. Jau susigundziau, teks begt i vaistine.

QUOTE(juppy @ 2005 08 18, 15:37)
Na visai idomu, o jei dar ir nuo visokiu alerginiu isberimu
. Jau susigundziau, teks begt i vaistine.

As jau kelias dienas begu, begu i vaistine, niekaip dabegt negaliu.

Siandien buvau pas gydytoja savo, norejau paklaust kas tas per ciudas Detox-Kit ir... pamirsau.

QUOTE(Proza @ 2005 07 28, 08:18)
Jau buvo rašyta, kad negalima kavos ir alkoholio. Aš dar noriu pridurti, kad su homeopatiniais vaistais negalima vartoti ramunėlių ir mėtų arbatų, bei stiprios juodos arbatos. Lašus gerti pusvalandžio intervalu derinant su maistu t.y. arba pusvalandį prieš maistą, arba pusvalandį po maisto.

Aš asmeniškai homeopatija netikiu